Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 29.6.2008 20:57:14
Gralex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Navic je tam to mizeni hvezd coz mi nepride ze delaj Dalekove.
"Jake jsou zpravy pro nasi Velitelskou lod?"
"Ale Pane, my nemame zadnou Velitelskou lod."
"Nemáme Velitelskou lod?! Proc mi o tom nikdo nerekl?!"

Příspěvek 30.6.2008 12:17:32
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Geser píše:
Mrs. Sheppard: Ty jsi jedna z těch,co na to koukají kvůli Tennantovi? Hmm.. :?
Mě je úplně jedno,jestli jeho příští reinkarnace bude děda Simpson. Hlavně ať má NĚCO. Ono něco,co drželo Doktora nad vodou od 63.

No to bys mě hrubě podcenil :twisted: , prostě David Tennant je pro mě taková třešínka na dortu skvělého seriálu. Myslím, že se dobře kouká na lidi, kteří dobře vypadají a ještě tomu mají třeba takové kvality, že dobře hrají a mají talent. Jinak krom toho taky zbožňuji anglický humor a líbí se mi příběh, akce atd... No a David Tennant is so hot :oops: :D
After hard working I like hard playing

Příspěvek 05.7.2008 14:08:27
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ahoj už se ví , kdo ho nahradí , teda doufám že nikdo, Tennant je fakt super.
Asi blbá otázka, mno dejme tomu dnes se to dozvíme , seriál je úplně bombastickej i když na to koukám teprv teď po zvendnutí limitů ( stahování :roll: ).Sem zvědavá co se stane ..... nemůžu se dočkat

Příspěvek 05.7.2008 16:54:01
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No teď jsem našla skoro odpověď na tvoji otázku Janinko:
Toto je spoiler!!!:
Prý se při té regeneraci něco stane s energii v Tardis a Doktor zregeneruje ve dva nové Doktory - jeden bude v hnědém obleku a druhý v modrém. Jenže ten jeden bude mít jen jedno srdce a později by měl zemřít...
teda přečetla jsem to z AJ, takže je to možná úplně jinak, ale pro mne by to bylo
Toto je spoiler!!!:
přijatelné, protože by to znamenalo, že David zůstane!!!!!

Už se strašně těším na 4x13. Prý se to bude vysílat na Trafalgaském náměstí v Londýně na obří plátno. Tam bych si teda přála být!
After hard working I like hard playing

Příspěvek 05.7.2008 17:19:46
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

ty jo teď bych teda taky chtěla být v Anglii, přece jen
Toto je spoiler!!!:
Je to bezvadnej seriál, a asi má velikou základnu fanoušků, hmmm kdyby to tak dopadlo s tím že David zůstane bylo by to super :shock: už se těším , v kolik to tu taak bude ?

Příspěvek 05.7.2008 19:18:03
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:D Taky mám v oblibě herce Davida Trennanta a rád bych aby tam zůstal :)
Ještě by to chtělo znát datumy dalších dílů...

Příspěvek 05.7.2008 22:25:16
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak .....Fíha to byl závěr, :shock: ještě teĎ to celý rozdejchávám :shock:

Příspěvek 05.7.2008 22:54:45
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Ne ne a znova ne!
Prvních deset minut jsem měl dojem,že sleduji jiný seriál. Technoblábol,za který by se nestyděli ani Carterová s McKayem. A "nečekaná" záchrana Sarah Jane.Pointa nikde. Opravdu mě to zaujalo až po tři čtvrtě hodině a do konce. Asi jediný season finale,kde se mi více líbil předchozí díl. Ikdyž na konci tohohle byl jeden krásný WTF moment,kvůli kterým Doktora sleduji. Prostě téměř díl typu Moebius (z SG 1). Ano,je to jako srovnávat Prcičky s Pánem prstenů,ale nemůžu si prostě pomoct! A jak tam blbli dva Tennantové... :?

Aby to nevypadalo tak funny,že celý příspěvek je jeden spoiler,varuji,že celý text je opravdu spoiler jak prase :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 06.7.2008 05:11:34
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Gaser : Rozhodně nesouhlasím ...
Toto je spoiler!!!:
Začátek se sice dal čekat, ale pak ... nemůžu si pomoct docela sem se zasmála , Dalekové co nevědí co dělají, Tardis s dalším doktorem a Donnou , :D Donna ukecaná víc jak Doctor :lol:, Dalo se čekat že jeden odejde s Rose a ten druhý zůstane , co mě naštvalo byla Donna :cry: Už zase , je to baví do sezonach měnit doprovod ? ..... Mno mě ntehle díl bavil bylotam všechno a šílenej Dalek Caan :lol: .

A co se týče Davida
Toto je spoiler!!!:
Na youtube se množí teorie , že stejně odejde v polovině 5. řady. Nemůžu říct že by tenhle nápad nějak nadchnul :-(

Příspěvek 06.7.2008 16:23:23
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Chtěla bych se přihlásit do řad externích companions Dr. Who :-D Děkuji všem, kteří mě na FF zásobily díly 3. a 4. série a kteří měli trpělivost podívat se na většinu dílů spolu se mnou, aniž by mi cokoli velkého vyspoilovali. Myslím, že u Blink budu ještě dlouho odskakovat dva metry od obrazovky a u každého druhého dílu mi budou téct slzy, nebo mě bude chytat záchvat vzteku...i napodruhé nebo na potřetí.

A teď k posledním dílům:

Vážně smekám před těmi, kteří vydrželi na season finale týden čekat, já čekala půl hodiny a zdálo se mi to nekonečné.

Toto je spoiler!!!:
Ne že bych se vyloženě bála o život Sarah Jane nebo že bych byla tak moc proti tomu, aby se Doctor proměnil, ale stejně, díl 4x12 byl naprosto geniální. Už když Doctor Rose poprvé uviděl tak daleko od sebe, začala jsem mít pocit, že jednomu z nich se něco stane. Ale tipovala jsem spíš, že sestřelí Rose, takže překvápko. Svolávání společníků nemělo chybu, Rose mi v tu chvíli bylo fakt líto, jak tam tak seděla a dožadovala se pozornosti.

4x13 zpočátku docela naplňovalo očekávání, ačkoli Doctor "vybíjející se" na ručce v baňce bylo něco, co jsem nečekala. Největší dojem na mě však v této části udělaly titulky pohotové skupinky kolem Ashraka (zejména squeee a doublesqueee :-D ). Other Doctor a DoctorDonna byli neskuteční...viz. Jackova hláška: Three Doctors? Oh man, you don't wanna know what I am thinking right now.
Hromadná scéna v Tardis byla vůbec něčím naprosto úchvatným (No, not you, really, Jackie. - You can give me a hug now. No, seriously, you can give me a hug!) A pak přišel konec a série několika hodně silných WTF momentů. To, že jednoho Doctora dostane Rose bylo docela jasné, ale osobně jsem spíš doufala, že by mohla zůstat s "pravým" Doctorem a the Other Doctor by mohl odejít s Donnou nebo Marthou, nebo třeba Sarah Jane...nebo konec konců klidně i s Jackem. To, že Rose zůstala navzdory všemu uvězněná v paralelní realitě s tím druhým byl tedy první WTF. Ale dobře, tak alespoň zmizela Martha (doháje, proč tu kozu nemohli někde zabít?? takových měli šancí...) a Donna mohla s Doctorem cestovat dál a doplňovat se s ním ještě lépe, než kdykoli předtím. To samozřejmě zkazil ten maličký, nepatrný, nicotný detail, že Donnina mysl se nemohla srovnat s mind of a Time Lord, takže ji Doctor ztratil...lépe řečeno ji musel opustit. Grrr. Donna mi na rozdíl od mnoha jiných k srdci zas tak moc nepřirostla, ale i tak mi jí bylo líto. Ale víc líto mi na konci bylo - samozřejmě - Doctora (You may be a lonely man, but you've got a big family here on Earth. - Zkrátka jsme tu pro tebe, ale jsi v tom sám, hochu.) Zmoklý a sám v Tardis. To by mě zajímalo, kdy potká dívku z Library...

No zkrátka to doteď rozdejchávám a připravuju se, že si to pustím pěkně v klidu znovu.
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 06.7.2008 16:56:48
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

4x12 - Moje první reakce na konci: "A dopr*ele" doplněná potleskem.
Skvělá hudba, skvělí Dalekové, návraty postav a především (což myslím hodně přispělo) atmosféra v obecenstvu.

Jinak překvapilo mě, že ten díl byl prakticky neustálá jedna akce za druhou. A ještě ke konci. Opravdu opět skvěle zpracované To be Continued... do posledního detailu od postřelení (skvělou hudbou v pozadí) až po regeneraci.

10/10

4x13 - No vymysleli to dobře
Toto je spoiler!!!:
Tennant je pořád Doctor a nenastal žádný Reset což jsou rozhodně plusy a samozřejmě opět skvělá atmosféra z řad publika. Přesto mě tu jedna věc naštvala a to odchod Donny, která rozhodně byla nejlepší společnicí Doctora vůbec, čím trochu u mě epizoda ztrácí.A docela mě překvapilo, že nebyl žádný otevřený konec (to, že je Doctor opět sám až za tak otevřený moc nepovažuji), každopádně na vánoce nás čekají Cybermani, takže je myslím na co se těšit.

9/10

celkové hodnocení dvojepizody (nejedná se o průměrnou hodnotu hodnocení): 10/10

Jinak chtěl bych poděkovat organizátorům, že to stáhli a nespoilovali :D .
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 06.7.2008 17:30:29
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Organizátoři mylně spoilovali, však někteří si vzpomenou na naší hlášku:

Toto je spoiler!!!:
Ten 11. Doktor je ale špatnej, rozhodně mohli vybrat líp
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 06.7.2008 17:40:32
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ja jsem to nevydržel a už včera jsem se na to musel podívat na youtube. Kvůli tomu jsem nemohl spát. Prostě to co tam podělali. The DoctorDonna, já ji měl tak rád. Rose: když odešla tak mi to bylo strašně líto, ale ten konec v této epizodě. Prostě byl jsem zklamanej. Donna mě bude chybět a hodně, byla super a podle mě je DW rok od roku lepší. SG Atlantis byl muj nej nej serial ale podle me ted hezky upadl a doctor je ted muj nej serial.
Doufam ze jeho nová společnice bude jeho dcéra, nebo ať se tam alspoň ukáže.

Příspěvek 06.7.2008 17:59:47
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

4x12+13

Veřejné promítání na FF bylo super :D , přesto jsem se nemohla dočkat až si to pustím sama v klidu bez jakýkoliv rušivých elementů, což jsem také učinila velmi brzy poté, co jsem přijela domů. :D

Toto je spoiler!!!:
Včera jsem byla drobek zklamaná (ale opravdu jen trošilinku), protože jsem možná čekala nějakou promakanější zápletku, ale i tak byl díl byl naprosto super..jak jinak, že? :D Hlavně to nekonečné týdenní čekání, jak to všechno dopadne, je konečně za námi :).
Hlavně mi je líto Donny ...nejlepší companionka a oni jí vymyslí tohle :cry:.
No, napadá mě toho tolik ale nejsem schopná to vyjádřit :lol:, možná až odezní únava.. Mimochodem, jaké bylo "arch word" téhle sezóny? :scratch:

Příspěvek 06.7.2008 18:11:47
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ashrak: Ano to bylo dobrý, teda respektive teď zpětně, ne když jsem netrpělivě čekal na spuštění epizody. :D :evil:
ADRIC WILL FALL

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who