Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Prý se při té regeneraci něco stane s energii v Tardis a Doktor zregeneruje ve dva nové Doktory - jeden bude v hnědém obleku a druhý v modrém. Jenže ten jeden bude mít jen jedno srdce a později by měl zemřít... |
| přijatelné, protože by to znamenalo, že David zůstane!!!!! |
| Ne ne a znova ne! Prvních deset minut jsem měl dojem,že sleduji jiný seriál. Technoblábol,za který by se nestyděli ani Carterová s McKayem. A "nečekaná" záchrana Sarah Jane.Pointa nikde. Opravdu mě to zaujalo až po tři čtvrtě hodině a do konce. Asi jediný season finale,kde se mi více líbil předchozí díl. Ikdyž na konci tohohle byl jeden krásný WTF moment,kvůli kterým Doktora sleduji. Prostě téměř díl typu Moebius (z SG 1). Ano,je to jako srovnávat Prcičky s Pánem prstenů,ale nemůžu si prostě pomoct! A jak tam blbli dva Tennantové... |

| Začátek se sice dal čekat, ale pak ... nemůžu si pomoct docela sem se zasmála , Dalekové co nevědí co dělají, Tardis s dalším doktorem a Donnou , |
| Na youtube se množí teorie , že stejně odejde v polovině 5. řady. Nemůžu říct že by tenhle nápad nějak nadchnul |
| Ne že bych se vyloženě bála o život Sarah Jane nebo že bych byla tak moc proti tomu, aby se Doctor proměnil, ale stejně, díl 4x12 byl naprosto geniální. Už když Doctor Rose poprvé uviděl tak daleko od sebe, začala jsem mít pocit, že jednomu z nich se něco stane. Ale tipovala jsem spíš, že sestřelí Rose, takže překvápko. Svolávání společníků nemělo chybu, Rose mi v tu chvíli bylo fakt líto, jak tam tak seděla a dožadovala se pozornosti. 4x13 zpočátku docela naplňovalo očekávání, ačkoli Doctor "vybíjející se" na ručce v baňce bylo něco, co jsem nečekala. Největší dojem na mě však v této části udělaly titulky pohotové skupinky kolem Ashraka (zejména squeee a doublesqueee Hromadná scéna v Tardis byla vůbec něčím naprosto úchvatným (No, not you, really, Jackie. - You can give me a hug now. No, seriously, you can give me a hug!) A pak přišel konec a série několika hodně silných WTF momentů. To, že jednoho Doctora dostane Rose bylo docela jasné, ale osobně jsem spíš doufala, že by mohla zůstat s "pravým" Doctorem a the Other Doctor by mohl odejít s Donnou nebo Marthou, nebo třeba Sarah Jane...nebo konec konců klidně i s Jackem. To, že Rose zůstala navzdory všemu uvězněná v paralelní realitě s tím druhým byl tedy první WTF. Ale dobře, tak alespoň zmizela Martha (doháje, proč tu kozu nemohli někde zabít?? takových měli šancí...) a Donna mohla s Doctorem cestovat dál a doplňovat se s ním ještě lépe, než kdykoli předtím. To samozřejmě zkazil ten maličký, nepatrný, nicotný detail, že Donnina mysl se nemohla srovnat s mind of a Time Lord, takže ji Doctor ztratil...lépe řečeno ji musel opustit. Grrr. Donna mi na rozdíl od mnoha jiných k srdci zas tak moc nepřirostla, ale i tak mi jí bylo líto. Ale víc líto mi na konci bylo - samozřejmě - Doctora (You may be a lonely man, but you've got a big family here on Earth. - Zkrátka jsme tu pro tebe, ale jsi v tom sám, hochu.) Zmoklý a sám v Tardis. To by mě zajímalo, kdy potká dívku z Library... |
| Tennant je pořád Doctor a nenastal žádný Reset což jsou rozhodně plusy a samozřejmě opět skvělá atmosféra z řad publika. Přesto mě tu jedna věc naštvala a to odchod Donny, která rozhodně byla nejlepší společnicí Doctora vůbec, čím trochu u mě epizoda ztrácí.A docela mě překvapilo, že nebyl žádný otevřený konec (to, že je Doctor opět sám až za tak otevřený moc nepovažuji), každopádně na vánoce nás čekají Cybermani, takže je myslím na co se těšit. |
| Ten 11. Doktor je ale špatnej, rozhodně mohli vybrat líp |
Včera jsem byla drobek zklamaná (ale opravdu jen trošilinku), protože jsem možná čekala nějakou promakanější zápletku, ale i tak byl díl byl naprosto super..jak jinak, že? .Hlavně mi je líto Donny ...nejlepší companionka a oni jí vymyslí tohle No, napadá mě toho tolik ale nejsem schopná to vyjádřit |