Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 17.6.2008 16:43:15
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

2 Scream: tomu by se totiž říkalo: největší utajení v seriálové historii :lol: To máš kvůli tomu aby zůstal jsou jen speciály a najednou BUM! Doctor umírá ještě před finále
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 17.6.2008 17:08:30
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hele, ale k těm speciálům. Nikdo neříká, že musí nutně navazovat. Taky by to mohlo být jakože vzpomínkový díly na Desítku s tím, že by se tam s ním byla pokaždé jedna společnice se kterou cestoval :D
No nic to asi nebude, ale bylo by to zajímavý.
Každopádně v případné výměny, škoda že Simm už hrát "nemůže". Jeho Master byl skvělý (V tom díle byl mnohem lepší než Doctor).
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.6.2008 17:10:10
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No třeba já bych strašně rád vyděl třeba speciál TIME WAR! :lol: :D

Jinak k dalšímu Doctorovi neříkalo se něco o Jamesovi Nesbitovi (Doufám že se tak píše) z Jekylla?

Příspěvek 17.6.2008 17:11:47

Odpovědět s citací

Time War. To bych taky rád viděl. Jen jsem se stále ještě nedozvěděl, jestli byla v původní řadě. Vzhledem k prvnímu dílu s Dalekama se to totiž tváří, že jo.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.6.2008 17:14:36
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Blackthunder: Myslím, že se o něm mluvilo, ale mám pocit, že to snad později taky popřeli.

Pan Citron: Ono by se to dalo okecat, třeba že místo regenerace jeho "esence" nějak přešla do doctora a tak pak po další regeneraci bude vypadat jako on :D
No, nic, snít můžu :D Ale on John Simm není moc na dlouhé projekty a má taky rád svoje soukromí. To by asi nebylo zrovna pro něj.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 17.6.2008 17:24:10

Odpovědět s citací

Klenotka:
No co jsem se díval na jeho filmografii, tak mě to nepřekvapuje. Většina věcí tak 1-2 série, ale většinou jen šestidílný minisérie či filmy, každopádně strašně se těším na ten Flashback v Doctorovi. Alespoň mám pocit, že ho už oficiálně potvrdili.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 18.6.2008 08:10:22
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ach jo, já se tak vyděsila zprávou o potenciální Doktorově smrti, že jsem celý večer hledala nějaké zprávy , co bude a jak to bude. Zatím jen vím, že finále se bude týkat
Toto je spoiler!!!:
Daleků
, ale to asi není pro vás žádné tajemství. Z fotek z natáčení je vidět, že alespoň sem tam Doktor
Toto je spoiler!!!:
bude žít
, i když dost snímků je i
Toto je spoiler!!!:
ležícího Doktora
. No tak snad to přežiji já :roll: .
After hard working I like hard playing

Příspěvek 18.6.2008 12:57:40
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Pan Citron píše:
Time War. To bych taky rád viděl. Jen jsem se stále ještě nedozvěděl, jestli byla v původní řadě. Vzhledem k prvnímu dílu s Dalekama se to totiž tváří, že jo.

nevim jestli byla Time War zminena v puvodnich radach, ale zniceni Gallifrey je az vydobytkem novych serii...

Toto je spoiler!!!:
ve finale tyhle rady udajne maji restore Gallifrey protoze Russel T. Davies od togo pry odchazi ... nebo aspo tak jsem to pochopil.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 18.6.2008 15:28:18
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tady jsem našla něco na Youtube o DT a jeho učinkování v seriálu - kdyby to mohla Klenotka přeložit...
http://www.youtube.com/watch?v=E7iCatBsDhk&feature=related

Příspěvek 18.6.2008 15:39:29
Major
Major

Odpovědět s citací

Hmm neříkám tam nic co bysme nevěděli - že příští rok budou 4 speciáli a pak se ještě rozhodne :roll: :cry:

EDIT: Ale je dobrý jak říká že
Toto je spoiler!!!:
s Rose nemá jedinou scénu :lol:

Příspěvek 18.6.2008 16:21:04
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem si na youtube našel nějaké videa z fotek k season finale a rozhodně to vypadá dobře. :D
Hlavně to, že zas v Doktorovi uvidíme
Toto je spoiler!!!:
Jacka
.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 18.6.2008 19:29:04
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jak tak sleduju ty útržky o všech lidech, co budou ve finále, tak to je jedině štěstí, že je ta Tardis vevnitř větší. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 18.6.2008 19:40:21
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak třeba se nebudou všichni cpát do Tardis.. :) Nebo jo? No, nechám se překvapit. Každopádně by to byla sranda, přelidněnou Tardis nevidíme každý den.. :D

Příspěvek 18.6.2008 21:51:13
Major
Major

Odpovědět s citací

Našel jsem klip z příští epizody *není tu smajlík který by vyjadřoval mé pocity :lol: *
http://youtube.com/watch?v=bQMsXwxuB4o

Příspěvek 19.6.2008 07:58:45
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já to nechápu - tohle tě těší? Co je na tom k smíchu?
Toto je spoiler!!!:
Doktor je mrtvý.."
:cry:

Příspěvek 19.6.2008 09:14:37
Pet Holly Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tohle je ale fakt ošklivej klip :cry: ... za tím určitě bude nějaký ten háček, teda aspoň já v to doufám :( .

Toto je spoiler!!!:
Třeba je to někdo jiný, kdo ukradl Doctorovi šroubovák... já vím, hloupý, ale s tímhle se nesmířím :( .
Obrázek

Příspěvek 19.6.2008 11:04:59
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Šmarjá, klid :) V tom je URČITĚ něco jiného.
Toto je spoiler!!!:
A i kdyby tady mrtvý byl, tak tohle je přece Dr.Who, kde je nemožné možným.

Příspěvek 19.6.2008 12:09:13
Major
Major

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
Já to nechápu - tohle tě těší? Co je na tom k smíchu?

Mě? to mě rozhodně netěší - ale ten vyřechtanej smajlík byl proto že nikdy nedokážou udělat smajlík kterej by vyobrazil můj výraz...

Příspěvek 19.6.2008 12:50:06
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:wink: Ach tak, pak tě teda omlouvám. Je to jako takový ten výraz - Pane Bože - nevím jestli se mám smát , nebo brečet ?
Já teda doufám , že se to nějak zaonačí, ale prozatím pro jistotu :cry: , abych se pak zase :D

Příspěvek 19.6.2008 20:53:29
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zdravím.. mám v tom trochu zmatek... byl by někdo tak hodný a dal jsem nějaký seznam sezón co byly odvysílány a dají se někde stáhnout? at uz se jedna o spin-offy nebo ne.. děkuji :o)

Příspěvek 19.6.2008 21:30:30

Odpovědět s citací

Frodo: Takhle. Doctor Who se v Británii původně vysílal od roku 1963 až 1989. Což dalo zhruba nějakých 25, 26 sérií (V roce 1996 ještě natočili nějaký film a nevím jestli se přesně počítá jako série nebo ne).
V roce 2005 seriál obnovili, ovšem počítá se to jakoby zase od jedničky, takže momentálně je čtvrtá série, ale samozřejmě jsou i tací co to berou celkově, což znamená, že se můžeš setkat i s označením jako 30x01 místo 4x01. No jednodušeji tady je ten seznam:

původní série (1963-1989)
1. série - 26. série

Obnovení (2005 - 20??)
1. (27.) série - 4. (30) série*

Spin offy nové série:
Torchwood (2007-20??)
1. série - 2. série *

Sarah Jane Adventures (2008-20??)
1. série *

* - Prozatímní poslední odvysílaná série.

Jinak určitě měl bys sehnat všechno (Na torrentech), včetně původních sérií. U nich se teda některý díly kompletně nezachovaly.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 22.6.2008 12:34:03
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

4x11

Toto je spoiler!!!:
Konečně! Epizoda jen pro Donnu. Ani Rose tam tak nevadila, akorát jí narostl předkus :) Moc pěkně udělaná alternativní realita. Myslím, že to skoro vyznělo, že za tu špatnou linii může Donny matka :D
Ale Donna přece neumře, ne? To neudělají :( Nepřítomnost doctora tu byla celkem osvěžující, i když samozřejmě jejich špičkování mi chybělo, ale byla to taková pěkná změna, kdy tu všechno zachránila Donna. No, zachránila, vlastně jen částečně. Ale začínám si říkat, co je Donna vlastně zač, když tam ta ženská křičela "you are strong" a i doctorovi to bylo divné, že ji potkal dvakrát...
Bad Wolf, zpátky k 1. sérii!

Trailer na příští epizodu vypadá úžasně! Jsou tam všichni! Tedy, nebyla jsem z toho zpočátku moc nadšená, ale je dobře, že tam nebude zaclánět jen Rose s Marthou, ale budou mít všichni svoje role. A bude to asi pěkný nářez.

To čekání na FFku bude k nevydržení. 8)

Příspěvek 22.6.2008 13:23:46
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Přihlašuji se k fanouškům Doctora Who (v překladu asi Doktora čeho :D )
Když jsem shlédl první epizodu s Ecclestonem,tak jsem tomu dal rychlé vale. Ovšem pak jsem se dozvěděl,jak je to s celým seriálem od roku 63. Přece to nemůže být tak hrozný,když na to lidi koukají tak dlouho. Výměna představitelů,podobně jako u Bondovek mě dost nadchla. Proto jsem shlédl Vánoční invazi a... koukal s otevřenou pusou. Honem další díl! :D
Jediné,co mi na Doktorovi vadí,je ta záměrná béčkovost. Ikdyž to je kvůli fandům původních sérií,tak já bych se bez toho obešel. Ale exterminate je asi klasika...
Po shlédnutí druhé a třetí série jsem se odhodlal k první sérii. A po druhém S1 marathonu jsem vzal Devátého na milost. To,že hrál pouze v té jedné sérii je IMO dost na škodu. Čtvrtou sérii si raději nechám,až bude odvysílaná celá.
Jako nejslabší díl mi přišel speciál Pouť prokletých. Ten díl bořil Doktorská tabu. Jsem ochoten připustit,že to bylo kvůli Kylie Minogue,ale co je moc.. :dontknow:
Donna (nevěsta z konce S2) je prý v S4 nejlepší kompanionka. Nechám se překvapit :)
John Simm by byl asi nejlepším kadidátem na Jedenáctého,nebo David Hewlett...ale uvidí se pak.
No prostě mě to chytlo :wink:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 22.6.2008 18:33:41
Major
Major

Odpovědět s citací

4x11

TY VOLE! Na to se nadá říct nic jiného - pokud po tomhle mi někdo řekne že je Doctor Who blbost dostane přes tlamu :lol: :lol:
Miluju
Toto je spoiler!!!:
co kdyby jsem udělal tohle
a tentokrát to mělo vážně mega následky! Jenom jsem čekal stále až
Toto je spoiler!!!:
se ukáže Master - sem si to uvědomil až u Sontaranů že vlastně bez Doctora zůstal jako Profesor na konci vesmíru

a dokonce ani
Toto je spoiler!!!:
blond pinda nevadila - i když byla hnusnější než obvykle :lol:
a pak
Toto je spoiler!!!:
BAD WOLF!

A ukázka na další díl - co k tomu říct? MAZEEEEEEEEEEC!
Toto je spoiler!!!:
Všechny tři seriály se krásně spojí - nádhera, prostě nádhera! Kam se hrabe SG s tím svým jakoby propojením! :D

Ale jestli se na FF nenajde dobrá dušička co by to stáhla a pak následně promítla - tak se asi zcvoknu!!!!

EDIT: Jinak k Donně:
Toto je spoiler!!!:
Doufám že neumře - doufám že Rose se omlouvala za to že umře v té pozměněné realitě a River předtím se divila že to je Donna protože z toho vzejde to čím je tak zvláštní - ty brďo co takhle kdyby Donna byla potomkem nějaké Paní Času? :lol: Ok ok jak by řekl Doctor: "moc koukám na bednu!" :lol:

Příspěvek 22.6.2008 19:00:57
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

ja to stahnu ;) aspon prvni dil (druhej nevim protoze ten bude o druhej vikend, a to uz asi budu spat a rano jedu brzo pryc...)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who