Přihlašuji se k fanouškům Doctora Who (v překladu asi Doktora čeho

)
Když jsem shlédl první epizodu s Ecclestonem,tak jsem tomu dal rychlé vale. Ovšem pak jsem se dozvěděl,jak je to s celým seriálem od roku 63. Přece to nemůže být tak hrozný,když na to lidi koukají tak dlouho. Výměna představitelů,podobně jako u Bondovek mě dost nadchla. Proto jsem shlédl Vánoční invazi a... koukal s otevřenou pusou. Honem další díl!
Jediné,co mi na Doktorovi vadí,je ta záměrná béčkovost. Ikdyž to je kvůli fandům původních sérií,tak já bych se bez toho obešel. Ale
exterminate je asi klasika...
Po shlédnutí druhé a třetí série jsem se odhodlal k první sérii. A po druhém S1 marathonu jsem vzal Devátého na milost. To,že hrál pouze v té jedné sérii je IMO dost na škodu. Čtvrtou sérii si raději nechám,až bude odvysílaná celá.
Jako nejslabší díl mi přišel speciál Pouť prokletých. Ten díl bořil Doktorská tabu. Jsem ochoten připustit,že to bylo kvůli Kylie Minogue,ale co je moc..
Donna (nevěsta z konce S2) je prý v S4 nejlepší kompanionka. Nechám se překvapit
John Simm by byl asi nejlepším kadidátem na Jedenáctého,nebo David Hewlett...ale uvidí se pak.
No prostě mě to chytlo