Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 15.6.2008 13:17:21
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ashrak, Blackthunder:
Toto je spoiler!!!:
Doctor to vysvětloval na konci 3. řady, když to ukazoval Marthě. Dal si klíč od Tardis na krk a mával na ní - viděla ho, ale prostě měla problém tak nějak "zaostřit".

A mám dojem, že to vysvětloval někde už předtím :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.6.2008 14:41:40
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

No to jo to si pamatuju - ale příjde mi jako blbost, že by to tak fungovalo i u TARDIS, protože to aby jí to někdo viděl s tím neměl nikdy nikdo problém. Zvlášť jak:
Toto je spoiler!!!:
v Pomopeiích Doktorovi TARDIS prodali
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 15.6.2008 15:10:56
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

4x10

Toto je spoiler!!!:
Velmi zajímavá epizoda. Nečekala jsem moc a i když mi místy to chování těch pasažérů přišlo trochu přehnané, tak atmosféra celkově vynikající. Taky, co já vím, jak bych se chovala já. To opakování bylo k zešílení, bylo to takové děsivé a obdivuju tu herečku, že to zvládla, protože se v podstatě musela naučit text všech. Vynikající výkon taky od Tennanta, který tam pak ve druhé půlce hrál vlastně jen očima. Jak se pak podíval na tu uječenou, co řekla "Já jsem věděla, že to byla ona", v tom pohledu bylo všechno, pohrdání, vztek, jakoby říkal: "nevymýšlej si, vím moc dobře, co sis myslela."
Donna mi chyběla, už ta konverzace po telefonu byla skvělá. Ale podle traileru zase dostane prosto příště. A já říkám, bylo načase! Doufám, že Rose nezabere moc místa. Donna si rozhodně zaslouží minimálně vlastní epizodu. Kdyby tam v půlce série necpali tu zbytečnou Marthu, tak to mohlo vypadat úplně jinak. Doufám, že Donna dostane ještě aspoň jednu sérii. Rosin odraz na monitoru byl opět takový strašidelný, i když tentokrát vydržel delší dobu, až jsem si byla schopná říct "otoč se, otoč se!" :D Ale i tak...když chtěli tak nutně vrátit Rose, nemuseli tam dávat Marthu a naopak. :?
A ještě ten trailer napříště - wtf? Mrtvý nebude, v tom je něco jiného :scratch:
Jinak nikdy by nikdo neměl říkat "What could possibly go wrong?" :D

Blackthunder: No jo, sakra...že by chyba v Matrixu? :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.6.2008 18:06:02
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

4x10
Od téhle epizody jsem čekal docela nudu, takovou klidnou vyplňovačku, ale prostě zase ukázali že u Doctora není nic jako špatná epizoda :-D :-D
Toto je spoiler!!!:
Byl to naprostej mazec... Hlavně se mi strašně líbilo:
"Jste pěkný Doctore, ou děkuji!" :lol: :lol: Nebo jak Doctor "sabotoval" systém zábavy :lol: :lol: A "návrat" Allons-y taky potěšil :)
Bál jsem se že bez Donny bude dílk o ničem, ale je jasný proč tam nebyla - ta by tam všechny profackovala a byl by klid :lol:

A ukázka na další díl jednoznačné: :shock: Jsem koukal asi ještě minutu s otevřenou pusou potom co skončila.. tohle nemůžou myslet vážně...
tohle bude tak nabytý že
Toto je spoiler!!!:
ani snad nebude čas abych si stěžoval na blond katastrofu

Nevím nevím jak vydržím do dalšího dílu....

EDIT by Tillion: Jen jsem ti upravil tu Fj... mám sice trojku, ale stejně jsem tě nemoh nechat to napsat takto.

Příspěvek 15.6.2008 19:19:45
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Taky si myslím, že absence Donny dává smysl. Jednak by tam, pravda, všechny profackovala, ale taky si myslím, že tohle prostě mělo být sólo pro Doctora, aby ten tlak na něj byl větší. Málokdy jede sám za sebe, vždycky někoho u sebe má. A odpověď - projel to na celé čáře. :)

Příspěvek 15.6.2008 19:35:59
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

10. díl byl imo nejlepší ze čtvrté série...
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 16.6.2008 07:10:11
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak konečně jsem on line. Přes sobotu a neděli jsem se prokousala celou 4. serii a došla až k 410. Uff, pro mě to byl nářez - David hraje na samém okraji snesitelnosti, jako by ani nebyl člověk :shock: . Ten jeho výraz na konci, ty oči... Vracela jsem to několikrát zpátky. Moje teorie je, že
Toto je spoiler!!!:
ta žena tam nebyla náhodou, že měla dopředu dáno přijmout do sebe ten stín, že ne náhodou si stoupla k těm dveřím a ne náhodou si vybrala Doktora...Líbilo by se mi , kdyby za tím byl Master, který nějak zregeneroval. No uvidíme!

Donnu mám moc ráda. Líbí se mi ten vztah, co mají s Doktorem a který dokazuje, že přáteství je někdy víc než láska.
P.S. Taky doufám, že Doktor nikdy neskončí! Ještě nebyl díl, abych ho nedokoukala od začátku až do konce. Tenhle seriál nemá slabiny!
After hard working I like hard playing

Příspěvek 16.6.2008 12:32:47
Major
Major

Odpovědět s citací

Ještě k té ukázce na další epizodu
Toto je spoiler!!!:
to by bylo největší utajení změny herce v Seriálové historii. Když si představím že ty kecy o tom že budou příští rok jen speciály kvůli tomu aby Tennant neskončil a nejednou BUM regenerace to bych asi psychicky nezvládnul :shock:

Příspěvek 16.6.2008 13:09:01
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ty a miliony dalších :D

Toto je spoiler!!!:
On ten název 4x13 Journey´s End nezní dvakrát povzbudivě. :?

Příspěvek 16.6.2008 13:11:56
Major
Major

Odpovědět s citací

To je fakt no - to i moje máma říkala:
Toto je spoiler!!!:
No to bude díl "Doctor je mrtvý" a ještě ta kráva :lol:
Miluju když má máma stejnej názor na věc jako já :lol:

Příspěvek 16.6.2008 16:23:18
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Já nevím, ale u desátýho dílu jsem se vyloženě nudil. Ty dva s knihovnou byly úžasný. Agatha mě nenadchla, ale zas TAK zlý to nebylo. Tenhle díl byl ale o ničem.

K ukázce...
Toto je spoiler!!!:
Donna je jediná opravdu dobrá companionka, co jsem u Doctora viděl (když nepočítám Kylie) a když je konečně v seriálu, tak tam nejdřív nacpou tu pitomou černou slepici a teď ještě nutně musí mít v seriálu i suprdupr blonďatou pipinu. Hlavně ať tohle nepokračuje dál. Že ten Journe's end bude třeba pro Donnu, kterou na konci série zabijí. To by mě fakt potěšilo. Jako SG. Máte rádi Carsona? Zabijem ho. Máte rádi Torri? Narvem tam místo ní Blondýnu. Líbí se vám navazující epizody? Dáme tam epizody jako Trio apod. Chcete Carsona zpět? Zmršíme to tím, že z něj uděláme klona. Errrr! To je na zabití.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 16.6.2008 21:53:25
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

4x10
No píšu to všude, ale mě to prostě nedá samozřejmě (jako vždy snad až na minulý týden) vítěz souboje Doctor Who X BSG je nikdo jiný než sám

Jediný, Jedinečný, Geniální, Dokonalý - Doctor!

Toto je spoiler!!!:
Úžasně jsem se bavil. Skvělá Atmosféra, trocha toho humoru, trocha toho napětí, a především opět skvělý Tennant a jeho úžasný "slepičí" výraz. Jen Ta Donna tam opravdu chyběla, ale příště to vypadá, hodně dobře, a co jsem si všiml budou Tam UNIT, ačkoliv jestli to nebyl Ross. Slyšel jsem, že by se snad měl něco jako vrátit. No uvidíme

Hodnocení 9,5/10

Klenotka: Drsnej obrázek pod čarou. :thumleft:
spoiler k Masterovi:
Toto je spoiler!!!:
Už se těším na ten jeho flashback

Jinak ještě k tomu Doctorovi
Toto je spoiler!!!:
Jako hláška Doctor je mrtvý. Zajímá mě co z toho nakonec vyleze
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 16.6.2008 22:56:05
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tillion píše:

K ukázce...
Toto je spoiler!!!:
Donna je jediná opravdu dobrá companionka, co jsem u Doctora viděl (když nepočítám Kylie) a když je konečně v seriálu, tak tam nejdřív nacpou tu pitomou černou slepici a teď ještě nutně musí mít v seriálu i suprdupr blonďatou pipinu. Hlavně ať tohle nepokračuje dál. Že ten Journe's end bude třeba pro Donnu, kterou na konci série zabijí. To by mě fakt potěšilo. Jako SG. Máte rádi Carsona? Zabijem ho. Máte rádi Torri? Narvem tam místo ní Blondýnu. Líbí se vám navazující epizody? Dáme tam epizody jako Trio apod. Chcete Carsona zpět? Zmršíme to tím, že z něj uděláme klona. Errrr! To je na zabití.

Asi takhle -
Toto je spoiler!!!:
Rose mi nikdy zase až tak extrémně nevadila, kromě toho prostého faktu, že herečka se snažila napodobovat "working class" a ve finále jí tak nerozuměla ani ta working class :D Jenže letos, když je tam Donna, která je super, tak mi to vadí. Tedy, pokud by tam dali jednu nebo druhou, ale oni tam uprostřed prsknou neužitečnou Marthu, která tam udělala prd, akorát potíže, když ji pořád někdo unášel a celkově jen odněkud někam došla a pak ji zase poslali pryč. Takže to, že tam zase bude teď okounět Rose mi dost silně vadí. Tedy, já doufám, že hlavní hrdinka bude prostě Donna, ale nevím, nevím. Tasloužila by si hodně prostoru a minimálně další sérii. Jen doufám, že Billie Piper nebudou dávat do úvodních titulků. :?

Příspěvek 17.6.2008 00:03:00
Gralex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno podle jednoho spoileru kterej tu nebudu psat to nevypada ze by se Rose vratila na stalo.
Btw s tim jestly ji budou uvadet v titulkach tak ja myslim ze jo pac v dilech kde byla jak donna tak martha tam byly obe.
"Jake jsou zpravy pro nasi Velitelskou lod?"
"Ale Pane, my nemame zadnou Velitelskou lod."
"Nemáme Velitelskou lod?! Proc mi o tom nikdo nerekl?!"

Příspěvek 17.6.2008 08:11:42
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

k Rose:

Toto je spoiler!!!:
Ale ona určitě v úvodních titulcích bude. Marthu, tedy respektive tu herečku tam dali taky a řekl bych, že Rose bude mnohem důležitější pro děj než Martha. Spíš mě zajímá, kdo další ještě bude v titulcích.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.6.2008 10:58:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Gralex píše:
Mno podle jednoho spoileru kterej tu nebudu psat to nevypada ze by se Rose vratila na stalo.
Btw s tim jestly ji budou uvadet v titulkach tak ja myslim ze jo pac v dilech kde byla jak donna tak martha tam byly obe.

Na to nepotřebuju spoiler, to je celkem jasné, že tam nebude nastálo. :D Než tuhle, to si radši budu pouštět poslední dvě série pořád dokola.
Každopádně jsem na to zvědavá a nemůžu se dočkat, protože tohle finále vypadá na jedno z největších.

Příspěvek 17.6.2008 13:12:42
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:shock: Panebože
Toto je spoiler!!!:
to by jako mohlo být pravda, že by David Tennant skončil? Že doktor je defintivině mrtvý v téhle tennantní podobě...
Panebože ! To snad ne!

Příspěvek 17.6.2008 13:17:55
Gralex Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja mam uplne jiny zpravy :D doufam ze se vyplnej a jak to vypada z posledni upoutavky tak asi jo
"Jake jsou zpravy pro nasi Velitelskou lod?"
"Ale Pane, my nemame zadnou Velitelskou lod."
"Nemáme Velitelskou lod?! Proc mi o tom nikdo nerekl?!"

Příspěvek 17.6.2008 13:42:04
Major
Major

Odpovědět s citací

Mrs. Sheppard píše:
:shock: Panebože
Toto je spoiler!!!:
to by jako mohlo být pravda, že by David Tennant skončil? Že doktor je defintivině mrtvý v téhle tennantní podobě...
Panebože ! To snad ne!

Mě by to docela potěšilo...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 17.6.2008 14:30:51
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ne, Tillione, Eccelstona ti tam nevrátí :lol: Byl výborný doctor, ale zkrátka se rozhodl odejít, deal with it :wink:

Mrs.Sheppard: Jsem si jistá, že by sis našla zase jinou obsesi :) Ale kdokoliv by teď vzal roli doctora, stal by se okamžitě celebritou i mimo UK, to všichni vědí a Tennant by byl blázen, kdyby to pustil. Na druhou stranu už má slávy nad hlavu a když se chce věnovat divadlu, nemůžu se mu divit. Ale nějak mě teď nenapadá moc herců, kteří by tu roli mohli vzít. Samozřejmě nechci tvrdit, že jich znám tolik, můj rozhled je omezený, ale i co jsem koukala na některá fóra, tak samotní britští fandové jsou značně zmatení. Hlavně tedy pasovali dva herce, kteří by seděli do role doctora nejlíp, jenže problém je, že ti už tam hráli v jiných a celkem výrazných rolích. Jednak John Simm, ale ten hrál Mastera, nemá rád dlouhodobé projekty a sám to popřel a pak taky Mark Gatiss, ale ten tam byl jako Dr.Lazarus. Do Dr.Who se teď vůbec nějak hrnou všichni, tak se jim to tam nějak zužuje :D Naštěstí i ten John Carlyle to popřel, což je dobře, protože ten by mi tam teda vůbec neseděl. Já každopádně doufám, že Tennant zůstane. :wink:

Příspěvek 17.6.2008 14:40:39
Major
Major

Odpovědět s citací

Nevím nevím, proč jsem taháš Ecclestona. Tennant by už měl být vyměněn... stále jsem mu neodpustil (vím, že to asi není jeho vina) tu třetí sérii...
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 17.6.2008 14:44:03
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

No, já ho sem tahám proto, že jsem měla dojem, že nemáš Tennanta rád právě proto, že přišel po něm. :scratch: Třetí sérii? Teď tě nějak nechápu, v čem je problém. Ve 3. sérii byl vynikající, akorát mu tam ta vzdychající Martha trochu kazila dojem, ale příběhy byly super a tak celkově, mně se to líbilo + dalším 90% lidí. Ty musíš mít vždycky něco extra, co? :)

Příspěvek 17.6.2008 15:07:33
Major
Major

Odpovědět s citací

Tillion píše:
Tennant by už měl být vyměněn... .

Přestávám tě mít rád! :lol: :lol:

A nemůžou přece furt měnit Doctora když jich může být jen 13 :roll:
A osobně velice uvažuju nad tím jestli bude mít cenu vůbec na to bez Tennata koukat...
Ale pravda je že pro většinu Doctorů byli 3 roky smrtící.... :cry: Ale doufám že většina lidí chápe (včetně Tennata samotného) že tohle je "nová generace Toma Bakera" :lol: a že změna Doctora by takhle brzy nepřinesla vůůůůůůůůbec nic dobrého.

Příspěvek 17.6.2008 15:45:09
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotko moje obscese trvá teprve tak krátce. Jsem vlastně čerstvě zamilovaná - asi tak 3 týdny - to by byla teda velká zrada, kdyby mi takhle vzali Davida!
Tillione :evil: :evil: :evil:

Příspěvek 17.6.2008 16:25:08
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Docela by mě zajímalo proč se bojíte, že umře? Však důvod proč jsou příští rok jen speciály je, aby se přizpůsobili jeho rozvrhu a on mohl v Doktorovi pokračovat. Jestli umře, tak nejspíš až v tom posledním speciálu.

Klenotka: Tohle finále bude největší. Však na tohle finále se dají najít odkazu už od první série. :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who