Toto je spoiler!!!: |
Doctor to vysvětloval na konci 3. řady, když to ukazoval Marthě. Dal si klíč od Tardis na krk a mával na ní - viděla ho, ale prostě měla problém tak nějak "zaostřit". |
A mám dojem, že to vysvětloval někde už předtím

Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Doctor to vysvětloval na konci 3. řady, když to ukazoval Marthě. Dal si klíč od Tardis na krk a mával na ní - viděla ho, ale prostě měla problém tak nějak "zaostřit". |
Velmi zajímavá epizoda. Nečekala jsem moc a i když mi místy to chování těch pasažérů přišlo trochu přehnané, tak atmosféra celkově vynikající. Taky, co já vím, jak bych se chovala já. To opakování bylo k zešílení, bylo to takové děsivé a obdivuju tu herečku, že to zvládla, protože se v podstatě musela naučit text všech. Vynikající výkon taky od Tennanta, který tam pak ve druhé půlce hrál vlastně jen očima. Jak se pak podíval na tu uječenou, co řekla "Já jsem věděla, že to byla ona", v tom pohledu bylo všechno, pohrdání, vztek, jakoby říkal: "nevymýšlej si, vím moc dobře, co sis myslela." Donna mi chyběla, už ta konverzace po telefonu byla skvělá. Ale podle traileru zase dostane prosto příště. A já říkám, bylo načase! Doufám, že Rose nezabere moc místa. Donna si rozhodně zaslouží minimálně vlastní epizodu. Kdyby tam v půlce série necpali tu zbytečnou Marthu, tak to mohlo vypadat úplně jinak. Doufám, že Donna dostane ještě aspoň jednu sérii. Rosin odraz na monitoru byl opět takový strašidelný, i když tentokrát vydržel delší dobu, až jsem si byla schopná říct "otoč se, otoč se!" ![]() ![]() A ještě ten trailer napříště - wtf? Mrtvý nebude, v tom je něco jiného ![]() Jinak nikdy by nikdo neměl říkat "What could possibly go wrong?" ![]() |
Byl to naprostej mazec... Hlavně se mi strašně líbilo: "Jste pěkný Doctore, ou děkuji!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bál jsem se že bez Donny bude dílk o ničem, ale je jasný proč tam nebyla - ta by tam všechny profackovala a byl by klid ![]() |
ani snad nebude čas abych si stěžoval na blond katastrofu |
Taky si myslím, že absence Donny dává smysl. Jednak by tam, pravda, všechny profackovala, ale taky si myslím, že tohle prostě mělo být sólo pro Doctora, aby ten tlak na něj byl větší. Málokdy jede sám za sebe, vždycky někoho u sebe má. A odpověď - projel to na celé čáře. ![]() |
ta žena tam nebyla náhodou, že měla dopředu dáno přijmout do sebe ten stín, že ne náhodou si stoupla k těm dveřím a ne náhodou si vybrala Doktora...Líbilo by se mi , kdyby za tím byl Master, který nějak zregeneroval. No uvidíme! |
to by bylo největší utajení změny herce v Seriálové historii. Když si představím že ty kecy o tom že budou příští rok jen speciály kvůli tomu aby Tennant neskončil a nejednou BUM regenerace to bych asi psychicky nezvládnul ![]() |
On ten název 4x13 Journey´s End nezní dvakrát povzbudivě. ![]() |
Donna je jediná opravdu dobrá companionka, co jsem u Doctora viděl (když nepočítám Kylie) a když je konečně v seriálu, tak tam nejdřív nacpou tu pitomou černou slepici a teď ještě nutně musí mít v seriálu i suprdupr blonďatou pipinu. Hlavně ať tohle nepokračuje dál. Že ten Journe's end bude třeba pro Donnu, kterou na konci série zabijí. To by mě fakt potěšilo. Jako SG. Máte rádi Carsona? Zabijem ho. Máte rádi Torri? Narvem tam místo ní Blondýnu. Líbí se vám navazující epizody? Dáme tam epizody jako Trio apod. Chcete Carsona zpět? Zmršíme to tím, že z něj uděláme klona. Errrr! To je na zabití. |
Úžasně jsem se bavil. Skvělá Atmosféra, trocha toho humoru, trocha toho napětí, a především opět skvělý Tennant a jeho úžasný "slepičí" výraz. Jen Ta Donna tam opravdu chyběla, ale příště to vypadá, hodně dobře, a co jsem si všiml budou Tam UNIT, ačkoliv jestli to nebyl Ross. Slyšel jsem, že by se snad měl něco jako vrátit. No uvidíme |
Už se těším na ten jeho flashback |
Jako hláška Doctor je mrtvý. Zajímá mě co z toho nakonec vyleze |
Donna je jediná opravdu dobrá companionka, co jsem u Doctora viděl (když nepočítám Kylie) a když je konečně v seriálu, tak tam nejdřív nacpou tu pitomou černou slepici a teď ještě nutně musí mít v seriálu i suprdupr blonďatou pipinu. Hlavně ať tohle nepokračuje dál. Že ten Journe's end bude třeba pro Donnu, kterou na konci série zabijí. To by mě fakt potěšilo. Jako SG. Máte rádi Carsona? Zabijem ho. Máte rádi Torri? Narvem tam místo ní Blondýnu. Líbí se vám navazující epizody? Dáme tam epizody jako Trio apod. Chcete Carsona zpět? Zmršíme to tím, že z něj uděláme klona. Errrr! To je na zabití. |
Rose mi nikdy zase až tak extrémně nevadila, kromě toho prostého faktu, že herečka se snažila napodobovat "working class" a ve finále jí tak nerozuměla ani ta working class ![]() ![]() |