Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| ta žena tam nebyla náhodou, že měla dopředu dáno přijmout do sebe ten stín, že ne náhodou si stoupla k těm dveřím a ne náhodou si vybrala Doktora...Líbilo by se mi , kdyby za tím byl Master, který nějak zregeneroval. No uvidíme! |
| to by bylo největší utajení změny herce v Seriálové historii. Když si představím že ty kecy o tom že budou příští rok jen speciály kvůli tomu aby Tennant neskončil a nejednou BUM regenerace to bych asi psychicky nezvládnul |
| On ten název 4x13 Journey´s End nezní dvakrát povzbudivě. |
| Donna je jediná opravdu dobrá companionka, co jsem u Doctora viděl (když nepočítám Kylie) a když je konečně v seriálu, tak tam nejdřív nacpou tu pitomou černou slepici a teď ještě nutně musí mít v seriálu i suprdupr blonďatou pipinu. Hlavně ať tohle nepokračuje dál. Že ten Journe's end bude třeba pro Donnu, kterou na konci série zabijí. To by mě fakt potěšilo. Jako SG. Máte rádi Carsona? Zabijem ho. Máte rádi Torri? Narvem tam místo ní Blondýnu. Líbí se vám navazující epizody? Dáme tam epizody jako Trio apod. Chcete Carsona zpět? Zmršíme to tím, že z něj uděláme klona. Errrr! To je na zabití. |
| Úžasně jsem se bavil. Skvělá Atmosféra, trocha toho humoru, trocha toho napětí, a především opět skvělý Tennant a jeho úžasný "slepičí" výraz. Jen Ta Donna tam opravdu chyběla, ale příště to vypadá, hodně dobře, a co jsem si všiml budou Tam UNIT, ačkoliv jestli to nebyl Ross. Slyšel jsem, že by se snad měl něco jako vrátit. No uvidíme |
| Už se těším na ten jeho flashback |
| Jako hláška Doctor je mrtvý. Zajímá mě co z toho nakonec vyleze |
| Donna je jediná opravdu dobrá companionka, co jsem u Doctora viděl (když nepočítám Kylie) a když je konečně v seriálu, tak tam nejdřív nacpou tu pitomou černou slepici a teď ještě nutně musí mít v seriálu i suprdupr blonďatou pipinu. Hlavně ať tohle nepokračuje dál. Že ten Journe's end bude třeba pro Donnu, kterou na konci série zabijí. To by mě fakt potěšilo. Jako SG. Máte rádi Carsona? Zabijem ho. Máte rádi Torri? Narvem tam místo ní Blondýnu. Líbí se vám navazující epizody? Dáme tam epizody jako Trio apod. Chcete Carsona zpět? Zmršíme to tím, že z něj uděláme klona. Errrr! To je na zabití. |
| Rose mi nikdy zase až tak extrémně nevadila, kromě toho prostého faktu, že herečka se snažila napodobovat "working class" a ve finále jí tak nerozuměla ani ta working class |
Ale kdokoliv by teď vzal roli doctora, stal by se okamžitě celebritou i mimo UK, to všichni vědí a Tennant by byl blázen, kdyby to pustil. Na druhou stranu už má slávy nad hlavu a když se chce věnovat divadlu, nemůžu se mu divit. Ale nějak mě teď nenapadá moc herců, kteří by tu roli mohli vzít. Samozřejmě nechci tvrdit, že jich znám tolik, můj rozhled je omezený, ale i co jsem koukala na některá fóra, tak samotní britští fandové jsou značně zmatení. Hlavně tedy pasovali dva herce, kteří by seděli do role doctora nejlíp, jenže problém je, že ti už tam hráli v jiných a celkem výrazných rolích. Jednak John Simm, ale ten hrál Mastera, nemá rád dlouhodobé projekty a sám to popřel a pak taky Mark Gatiss, ale ten tam byl jako Dr.Lazarus. Do Dr.Who se teď vůbec nějak hrnou všichni, tak se jim to tam nějak zužuje