Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Sportovní události

Sportovní události

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 15.5.2008 19:16:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak já jsem viděla první dvě třetiny, kde žádné góly nepadaly a imo to byl hodně vyrovnaný zápas. Taky to bylo trochu o tom štěstí, ale Hniličku tady v tom zápase posoudit nemůžu, jelikož v první části chytal dobře a ty góly jsem už neviděla.
Ale třeba v zápasech předtím předvedl hodně povedené zákroky. Nejde to házet jenom na brankáře, nikdy to není vina jen jednoho člověka. A i kdyby tady docela dobře byla, tak šlo o chvilkové selhání, které si prostě vybral ve špatnou dobu.
Hadamczik přivezl už stříbro a to byl velký úspěch na to, jak ho všichni hanili, když reprezentaci přebíral. Tým byl dobrý, prostě se to nepovedlo. Můžou to zkusit zase za rok. Jsem zvědavá, jestli to ten Růžička vezme nebo ne. Nejsem si jistá, jestli tady teď máme trenéra, který by kromě něj dokázal vést reprezentaci.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 15.5.2008 20:13:38
numi Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ono problém je, že Hadamczik neměl moct respekt hráčů. Po 1 velké akci ho ty naše největší hvězdy z 90% odepsaly a už nechtěly reprezentovat. Růžička má respekt protože vedl mužstvo jako kapitán v Naganu. Přeji si aby se Český hokej dostal zase nahoru ale začínáme mít problém jako je na Slovensku. Tam po vítězství si mysleli že budou vyhrát pořád. Podle mě je pro budoucí úspěchy více pracovat z mládeží aby nám vyrostlo víc takových hráčů jako je např.Jágr a pod. To by měla být priorita a jak vidět podle 18 letých je to s budoucností trochu na šíru.
Co se týká Hadamczika toho si vážím hodně. Je to svědomitý trenér. Ze zkušenosti příklad:
Pamatuji si když trénoval Třinec a Lubina který v někde chlastal, tak on ho Hadamczik hledal po těch hospodách. Nechtěl ho potopit co vím snažil se ho napravit a pod jeho vedením se dostal až do repre.

Příspěvek 16.5.2008 14:00:06
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Mno tak podle mě Hnilička nechytal špatně, ale je pravdou že měl lepší roky. Jde o to, že já jako problém vidím, že všichni vzhlíží k NHL, ačkoliv i my máme v lize dobré hráče, ale na ty se pomýšlí až ve chvíli největší krize. Například si myslím, že Mensator je výborný, možná i lepší než Hnilička, ale....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 16.5.2008 14:12:04
numi Airman
Airman

Odpovědět s citací

Souhlasím Mensator měl formu ale je mladý a nezkušený podle mě měl být na MS ale jako náhradník aby se tzv otrkal a hlavně nabral zkušenosti.

Příspěvek 17.5.2008 16:07:47
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

A slavie se konečně dočkala a má zasloužený titul. :cheers:

Příspěvek 17.5.2008 16:17:33
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Slááávie! Omlouvám se za nadšení, ale je to můj druhý nejoblíbenější klub po Teplicích a tak mám prostě radost :D A mít dva své oblíbené kluby v první pětce - pěkné. :D

[img][http://img161.imageshack.us/img161/3982/blissysmileba2.gif]http://img161.imageshack.us/img161/3982/blissysmileba2.gif[/img]
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 17.5.2008 16:24:37
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jupí. Jenom škoda že to nezakončila výhrou.... A Sparta další prohra :D
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.6.2008 17:54:31
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak dnes to začalo, jeden ze svátků fotbalu. KOho tipujete na výhru? Ja věřím jako vždy našim.

:D Kdo neskáče není čech :D

[img][images/thumbs/henzis_obrvlajkaczlw4.jpg]http://img65.imageshack.us/img65/2254/obrvlajkaczlw4.jpg[/img]

Příspěvek 07.6.2008 18:00:58
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já osobně si myslím, že vyhrají Rusové, ale doufám, že se mýlím a vyhrají Češi :)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.6.2008 18:15:50
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Velmi zajimavý tip. Ja bych to na rusy určitě neviděl.

Příspěvek 07.6.2008 18:29:43
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mám dojem, že celé EURO 2008 je v české režii. Letos bude ženskou představitelkou v jeho propagaci Češka, a i naši technici (nebo architekti? tedka nevim) byli ve výběrovém řízení vybráni pro zařízení technické stránky věci. :)

Ale vzhledem k těm průserům nedávno, jak jsme právem rozčílili Litevce a Skoty kvůli takovým lamovinám... :roll:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 07.6.2008 18:52:22
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

[img][http://img233.imageshack.us/img233/3329/obrvlajkaczvx0.jpg]http://img233.imageshack.us/img233/3329/obrvlajkaczvx0.jpg[/img] 1:0 [img][http://img233.imageshack.us/img233/5985/840991yr2.jpg]http://img233.imageshack.us/img233/5985/840991yr2.jpg[/img]

Joooooo. Krásnej zápas, sice trochu utrápenej, ale krásnýýýý :)

Příspěvek 07.6.2008 18:56:33
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Přijela jsem domů akorát na druhý poločas a byl to nádhernej gól :D Ale bylo to teda dost o nervy, Švýcaři byli nepříjemní. Hlavně pak ke konci už dost faulovali.
Ale paráda. Tahle skupina je těžká a je dobře, že první zápas zvládli :D
Hmm, že bych vytáhla to fotbalové tričko? Je v něm sice vedro, ale tohle za to stojí. :D

Příspěvek 07.6.2008 19:02:25
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Vytáhni triko. Já mám přes balkón vlajku 3 x 2 m.
Jinak vynikající střídaní Kolera za Svěrkoše a ten dnes rozhodl. Skupina je těžká ale ne nejtěžší. Lepší start ani nemohl být :thumbsup:

Příspěvek 07.6.2008 19:47:28
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak k dnešnímu zápasu musím říct, že jsme sice vyhráli, ale rozhodně jsme nebyli silnější (dokonce zejména v prvním poločase nás Švýcaři přehrávali - měli akorát smůlu, že jim tam nic nepadlo)

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.6.2008 19:56:23
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Já jsem první poločas neviděla, ale slyšela jsem komentář, že měli Švýcaři víc přiležitostí. Jak to tam pak v jedné chvíli zachránil Čechíno a pomohlo břevno, to už jsem viděla. Ale posledních dvacet minut mi přišlo hodně nervózních, obě strany dělaly chyby. Ale Švýcaři prostě byli doma a tak je hnala atmosféra a lidi. Kdoví, jak by to bylo, kdyby se jim nezranil Frei.
Každopádně je vidět, že by měl Brückner opravdu dát spíš prostor mladším hráčům, ti mi přišli aktivnější a i lepší. Doufám, že příště pustí do hry ještě třeba Matějovského. Jen doufám, že ne Baroše, toho neměl do reprezentace vůbec brát, když není ve formě. Jako chápu, že je to EURO, ale jenom proto nebudu brát hráče jen tak ze sentimentu.

Každopádně vyhráli, to je důležité. Teď by měli vychytat chyby, jinak jestli budou Turci s Portugalci ve formě, tak naše rozeberou na náhradní díly :)

Příspěvek 07.6.2008 21:15:16
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

jj, chtělo by to oživení (já osobně doporučuji Fenina) Nic proti Barošovi, ale poslední dobou je tam jen z dřívější známostí, alespoň co mi připadá. Koller si myslím, že by měl v základu zůstat, prostě dnes neměl svůj den.
A jen tak poslední slovo na závěr - absence Rosického dneska byla celkem znatelná - já osobně ho moc nemusím (nevím proč), ale je vidět, že je schopný něco v útoku a záloze vymyslet - bez něj mi to přijde celkem bezzubý.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.6.2008 22:27:01
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Rosického taky moc nemusím (nevím proč :)), ale je to takový hračička, co dokáže s míčem něco vymyslet. Dneska jsem tam viděla pár akcí u Sionka, potom Svěrkoš tam trochu Švýcarům zamotal hlavu, ale jinak byli dost bezradní.
Rozhodně jsem pro Fenina. Koller neměl svůj den, souhlasím. Pořád je to dobrý fotbalista, jenom by se na něj neměli moc spoléhat. Naučili se hrát stylem "kopni to Kollerovi, on to tam hlavou uklidí" a když jim pak vypadne, najednou nevědí, na koho hrát. A jelikož Koller po Euru skončí, tak se budou muset rychle naučit něčemu jinému. Ale je pravda, že končí i Brückner, takže ať už bude nový trenér kdokoliv, nejspíš sestavou zamíchá podle svého. A jestli se Baroš rychle nevzpamatuje, jakože o tom pochybuju, tak už v reprezentaci příště nebude.

Příspěvek 07.6.2008 22:50:15
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Kdoví čím to je, že poslední dobou to ten Baroš nedává. Už teď je rád, když trochu šikovně někomu přihraje. :roll:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 10.6.2008 14:15:07
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nekoukali jste včera někdo na Nizozemsko-Itálie? Já to těm Nizozemcům přála, aby vyhráli. Hrají moc pěkný fotbal, skvěle se na ně kouká. Nic proti Italům, ale...dobře jim tak :) Proti Italům jako takovým samozřejmě nic nemám, ale jejich způsob hry mi není vůbec sympatický.
Je škoda, že Nizozemsko pořádně ještě nic nevyhrálo, zasloužili by si to. Pokud neporazí nás, tak jim to i budu přát :D

Příspěvek 10.6.2008 16:06:21
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Já jsem se koukal jenom na Rumuny proti Francii, a v tom zápase si vážně podávali ruku bída s nouzí. Bohužel jsem Italy hrát neviděl, ale když jsem se ráno dozvěděl výsledek tak mě to móóóc potěšilo :D Neříkám, že mám rád Nizozemce(to mě říci asi neuslyšíte), ale v každém případě je mám mnohem radši než Italy - a na to, že jsou stávající Mistři světa (pokud se nemýlím) tak je 3:0 vážně velký debakl.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 10.6.2008 16:54:25
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Zápas Francie Rumunsko, na to se ani dívat nedalo už jen chybělo a celkem sem jim fandil, aby dali rumuni gól.

Naopak zápas Italie s Nizozemskem to bylo něco, hlavně ten druhý gól, rychlé nahrávky a pak z první do brány, paráda. Jinak Italie dostalo stejný počet gólů v prvním zápase na EURU jako při celém minulém mistrovství světa :-).

JInak se dnes těším na Řeky, jak pak se nám předvedou uřadující mistři evropy

Příspěvek 10.6.2008 19:04:25
Sgt. Hoot Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mám vsazeno proti nim, takže doufám, že neukážou nic :D

pravda, zápas Rumunsko - Francie byl nudný. konkurovat v nudnosti mu mohl snad jen zápas Švýcarsko - ČR
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_manchester_united_4.gif]http://www.football-wallpapers.com/userbars/manchester_united_4.gif[/img]
[img][images/thumbs/Sgt.%20Hoot_21475.png]http://www.userbars.be/userbars/11/21475.png[/img]

Chceš-li se mít jako prase v žitě - chovej se jako svině.

Příspěvek 10.6.2008 19:24:28
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak naši aspoň dali gól, když už nic :)

Jinak Španělsko - Rusko 4:1 :D Pěkný válec :) Nemůžu říct, že bych Španělům nějak extrémně fandila, ale proti Rusku, no řekněme, že je to super :D Hlavně tedy osobně Rusko jako fotbalisty moc nevnímám, nikdy jsem je pořádně nesledovala ve fotbale, mám je spíš spojené s hokejem. Takže jejich hru neznám, ale proti Španělům si často ani nšekrtli.

Příspěvek 10.6.2008 19:52:51
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

JJ, byl to docela kotel :( 4:1 je trochu moc, ale já osobně jsem viděl jenom druhý poločas a musím říct, že si to zasloužili. Po gólu na 3:1 se ale docela chytli (přesně kvůli tomu stylu fotbalu jsem jim předpovídal vítězství v turnaji) a myslím, že kdyby takhle hráli celou dobu, tak by výsledek vypadal úplně jinak...ale to je vše kdyby

Sgt.Hoot: Neber to osobně ale já doufám, že ukážou :D
A neřekl bych, že zápas FR-Rum a CH-ČR by se dal srovnávat - zápas se Švýcary byl mnohem lepší a ne jen kvůli gólu, ale zejména Švýcaři hráli dost aktivně a dalo se na to koukat. Ale to je můj názor a já ho nechci vnucovat :)

EDIT: no tak Řekové se vážně ukázali - prohrát 2:0 :roll:

Mé Povídky ZDE

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo