Dovolím si to tady oživit, protože je období bohaté na sportovní události.
Především mě baví MS v hokeji. Favorité mají letos co dělat a tzv. papírově slabší, i když se třeba hokejově rovnat nemůžou, dodávají utkáním náboj svou bojovností. Norsko, Lotyšsko např. Rusko ještě neprohrálo, ale dvakrát měli kliku v nájezdech, takže to bych taky za takovou výhru, být na jejich místě, nepovažovala. Jsem celkem ráda, že naši se už probrali a nestává se jim, že by zaspávali první třetinu. Nevím, jestli naši mají přímo na zlato, ale na nějakou tu medaili bych to i viděla. Co myslíte?
Další, co mě včera potěšilo, byl Radek Štěpánek, který porazil Federera. Tomu se letos moc nedaří celkově, ale Štěpánkovi to přeju, samozřejmě

Opravdu je jeho přítelkyně Nicole Vaidišová?

A naše holky to ve Fed Cupu zvládly i bez ní, takže super
A EURO? Rosický je zraněný a dost by mě zajímalo, kdo ho nahradí. Herně to bude problém, včera padala jména jako Matějovský a Jarolím. Ovšem tedy kdo bude kapitán, to je otázka. Nemyslím si, že by to měl být Galásek, nepřijde mi jako tahoun a hecař. Spíš bych to viděla na Petra Čecha. Nevím, co si myslet o návratu Pavla Nedvěda. Ten je sice, no prostě Nedvěd, o tom není sporu

Ale někdy dokáže být dost labilní a nespolehlivý, i když je pravda, že tahoun být umí. Ale kapitánem bych ho neudělala. To by měl být někdo, kdo je v týmu dlouho, prošel všemi stádii kvalifikace a zároveň je dost silná osobnost. Že by třeba Šmicer?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.