zdravim, omlouvám se za to, že otravuji. Ted jsem si stahoval video soubor ve formátu AVI, ke kterému jsou připojeny francouzské titulky a nemůžu se jich nijak zbavit - není to žádný soubor, abych ho mohl kdyžtak smazat. Vypadá to jako by byly přímo součásti toho AVI (ale počítačům moc nerozumím,takže nevím) Koukal jsem se na googlu po nějakých radách, ale nic jsem nenašel...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
Jestli to je AVI, tak tam ty titulky budou opravdu napevno. Tj. jsou prostě zakódovány jako součást videa. Pokud by to však bylo třeba MKV nebo MP4 tak ty mohou mít v sobě textový soubor s titulky. V takovém případě si s tím poradí VirtualDub.
Ale tobě nejspíš zbývá jen jediná možnost. Použít takovéto zamlžování loga tv, které prostě nastavíš na větší šířku, ale bude to možná ve výsledku vypadat ještě hůř. Můžeš to zkusit i bez překódování videa a sice pomocí kodeku FFD show, který má možnost tento filtr zapnout přímo při přehrávání.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."