Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Počítače odstranění titulků

odstranění titulků

Hardware, software a vše co se toho týče.

Příspěvek 05.6.2008 13:59:36
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

zdravim, omlouvám se za to, že otravuji. Ted jsem si stahoval video soubor ve formátu AVI, ke kterému jsou připojeny francouzské titulky a nemůžu se jich nijak zbavit - není to žádný soubor, abych ho mohl kdyžtak smazat. Vypadá to jako by byly přímo součásti toho AVI (ale počítačům moc nerozumím,takže nevím) Koukal jsem se na googlu po nějakých radách, ale nic jsem nenašel...
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 05.6.2008 15:04:45
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ani to nejde, titulky jsou kodovány současně s videem.

Příspěvek 05.6.2008 15:06:02
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toho jsem se upřímně obával :(
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 05.6.2008 15:57:53
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli to je AVI, tak tam ty titulky budou opravdu napevno. Tj. jsou prostě zakódovány jako součást videa. Pokud by to však bylo třeba MKV nebo MP4 tak ty mohou mít v sobě textový soubor s titulky. V takovém případě si s tím poradí VirtualDub.

Ale tobě nejspíš zbývá jen jediná možnost. Použít takovéto zamlžování loga tv, které prostě nastavíš na větší šířku, ale bude to možná ve výsledku vypadat ještě hůř. Můžeš to zkusit i bez překódování videa a sice pomocí kodeku FFD show, který má možnost tento filtr zapnout přímo při přehrávání.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 05.6.2008 16:44:48
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Bohužel to je avi. Nevím jestli zamlžování je to nejideálnější, ale asi mi nic jiného nezbude - nebo druhá možnost je to nechat.

Mé Povídky ZDE

Zpět na Počítače