Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách NEWS: Review filmu Stargate Continuum

NEWS: Review filmu Stargate Continuum

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 21.4.2008 12:59:09
DjCiko Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak toto bude inaaaak huste uz sa moc tesim na RDA ja uz to cem mat domaaaaa

Příspěvek 21.4.2008 13:01:01
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jsem natěšený :love: :love: :quiote: :quiote: :thumbsup:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 23.4.2008 14:08:03
vuginek Airman
Airman

Odpovědět s citací

Fancipal píše:
Pridam se ke vseobecnemu nadseni z traileru, musim rici, ze trailer vypada skvele. Co se tyce deje, tak se nemohu dockat Ba´ala a predevsim "legendary" Jacka O´Neila. A film vychazi na dvd nosicich nekdy v pulce cervence(17.7. zrejme) a ne v srpnu.

Našel jsem, že to DVD Continuum vychází 29. července.

Příspěvek 23.4.2008 14:37:16
Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

29. července to vychází v USA nebo 29. července v ČR?

Příspěvek 23.4.2008 16:15:46
Bittersweet Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

V USA. Tady to mělo vyjít v září, ale koukala jsem na filmcity a datum zmizlo, takže zatim je to neurčitý. Archa měla tady vyjít v červenci a posunuli jí na září :( :(
Naposledy upravil Bittersweet dne 23.4.2008 20:04:10, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.4.2008 17:53:18
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Daps&field-keywords=stargate

Stargate Continuum vychazi 29.7. zadnou zmenu terminu vydani DVD jsem nezaznamenal. V Ceske republice by to melo vyjit pozdeji, protoze pocitam, ze to budou chtit minimalne nadabovat do cestiny.

EDIT: Odkazy do CODE. RomanArts

Příspěvek 23.4.2008 17:56:18

Odpovědět s citací

No, s tím dabingem to není tak jisté, podle mne to nejdříve vyjde s českými titulkami...stáhnutých od našich Rebelian Translators :D ...

Příspěvek 23.4.2008 20:15:55
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Český dabing už je touhle dobou hotový snad k oběma filmům - jak Ark of Truth, tak dokonce i Continuu. AoT s jinými hlasy než jsme zvyklí (dostalo to zcela nepochopitelně jiné studio), Continuum už jak má být (tedy s hlasy, na jaké jsme zvyklí z TV). Uniká mi význam tak pozdního vydání tady u nás, protože lokalizace by skutečně problém už teď být neměla... :roll:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 23.4.2008 20:25:14

Odpovědět s citací

No nádhera...
Slyšet hezký film v rodném jazyce není vždy utrpení...

Příspěvek 23.4.2008 21:00:27
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Prodejci chteji nase nervy natahovat na skřipec, co na tom nechápeš? :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 23.4.2008 21:18:08
Del_S Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo v rodném jazyce je to dobré slyšet ale když postavy mluvěj jinak než mluvili 10. řad tak je to přeci jenom dost divný....

Příspěvek 24.4.2008 09:55:30
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Linn píše:
AoT s jinými hlasy než jsme zvyklí (dostalo to zcela nepochopitelně jiné studio)

No jediná dobrá zpráva je, že dabér Teal'ca zůstal stejný a to Pavel Rímský. Jinak je to kompletně přeobsazené. Což o to, já si na nové hlasy zvyknout dokážu, ale další blbá věc je, že překlad - na rozdíl od Continua - nikdo nepohlídal. Takže, pokud překladatel nevěděl která bije, čemuž bych se nedivil, tak se můžeme těšit na nějaké ty "replikanty" a prostě více méně změnu zaběhnuté terminologie...

Začínám mít strach, že dabing Archy se stane dalším "legendárním" počinem, ze kterého si fanoušci budou dělat legraci na conech ještě hodně dlouho. :? Něco jako dabing Star Treku DS9 či dílu Grace v sedmé řadě SG-1...

Jak už tady padlo, Continuum by mělo mít perfektní dabing. Dodržené hlasy ze seriálu plus pomoc několika fanoušků s korekturou překladu...

Pokud tu nějaký fanoušek dabingu je, tak nám může být útěchou, že je tu nemalá pravděpodobnost, že až filmy bude dávat Nova, tak minimálně Archu nechá předabovat... Což ovšem zmršený dabing na DVD samozřejmě nezmění... :(

Příspěvek 24.4.2008 10:11:19
MarcoR Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dabing nebo nedabing.. stejně uŽ ze zvyku zůstanu u titulků. Myslím že jsou mnohem kvalitnější, a kdyŽ jsem všechny řady shlédl s titulkama tak teď si prostě na ten dabing nezvyknu.

Příspěvek 24.4.2008 11:45:27
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

MarcoR: Však já jsem to psal primárně pro ty, které dabing zajímá. Je jasné, že těm co se dívají raději v originále, je to v podstatě šumák. :wink: Ale co se týče DVD, tak se nenech mýlit. Jestli bude špatně přeložený dabing, tak s velkou pravděpodobností na tom titulky nebudou o moc lépe. Jediná jistota je dívat se na to s titulkama od SGTT a to ti je v případě koupě originálního DVD opět na dvě věci...

Příspěvek 27.4.2008 09:32:53
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Moc pěkné už se nemůžu dočkat.
Škoda že tam místo F-15 nedali Raptory. :(
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 28.4.2008 06:42:54
MarcoR Airman
Airman

Odpovědět s citací

Markus píše:
MarcoR: Však já jsem to psal primárně pro ty, které dabing zajímá. Je jasné, že těm co se dívají raději v originále, je to v podstatě šumák. :wink: Ale co se týče DVD, tak se nenech mýlit. Jestli bude špatně přeložený dabing, tak s velkou pravděpodobností na tom titulky nebudou o moc lépe. Jediná jistota je dívat se na to s titulkama od SGTT a to ti je v případě koupě originálního DVD opět na dvě věci...

Právě proto 29.července vlezu na torrenty a budu sosat jak komár na drákulově párty jen abych to měl co nejdříve a mohl se na to kouknout.. až se na to podívám, tak se tak na týden zavŕu někam do temné komory a pořadně si to v hlavě proberu.. potom vylezu a podívám se na to s titulkama od SGTT:.. :)

Příspěvek 28.4.2008 11:37:16
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zatim se mi na Continuu libi nejvice to, ze o nem prilis nevime..do vydani je sice jeste spousta casu, ale co se tyka archy, tak jsme byli informovani mnohem "lepe"..bylo to logicke kdyz se tim uzaviral dej..ale prave to, ze ani nevim, na co se tesit je naprosto super!!! :scratch:

Příspěvek 30.4.2008 18:36:02
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Na gateworldu je spousta novych fotek, vlozil bych je sem kdybych vedel jak ... :wink:
Kazdopadne pro ty co neznaji adresu, jsou-li vubec tady takovy:
http://gateworld.net/movies/images/03_31.jpg.shtml

Příspěvek 30.4.2008 20:14:33
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Kura ja tam na jednom obrázku něco viděl bylo to v první řadě celé zlaté a furt to žhnulo oči starý dobrý Apophis se vrátil :)
Obrázek

Příspěvek 30.4.2008 22:30:50
Bittersweet Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To jste sem neměli dávat :shock: . Takový fotečky :P :P . Já to nevydržííííííím. Do ted se to dalo, ale ted si snad budu škrtat dny v kalendáři.

Příspěvek 01.5.2008 09:17:15
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Hustý vrátí se aji Apophis :D Mé nadšení i nadále stoupá, doufám v brzký únik filmu.
Obrázek

Příspěvek 01.5.2008 12:10:59
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ja s eklidne obejdu bez abingu mam stazeny ark of truth v hd 1080p takze super kvalitky a titulky k tomu takze jsme fakt spokojeny

EDIT: No kdyby ses naučil psát bylo by možná spokojené i okolí. RomanArts

Příspěvek 01.5.2008 12:48:25
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nevim jestli jste to vsichni zaznamenaly, kazdopadne muzeme taky ocekavat navrat Supreme System Lord Ra, na coz se taky tesim, protoze jedina moznost, kde ho videt byla ve Stargate filmu.

Příspěvek 01.5.2008 13:41:43
Karloss Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jj já to zaregistroval. asi ho nebude hrát stejný herec co? fakt pecka fotky :D

Příspěvek 01.5.2008 13:57:08
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pokud vim tak Raa hral ve filmu Jay Davidson, a v Continuu jsem videl napsane stejne jmeno, takze snad to bude on.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách