Tak jsem se taky konečně dostala k tomu, napsat vám své dojmy z těch skvělých tří dnů.. Na začátku to u mě vypadalo jako dost velký zmatek (hlavně moje balení - na FFko asi pojedu kamionem), ale jakmile jsme zasedli na první přednášku, zase jsem byla mezi těma správnýma lidma..
Přednášky byly všechny fajn, ale jak bylo vidět, nejvíc mě zaujala ta Tar-ařina, z které nakonec vznikla diskuze na celý večer a naše teorie o superbráně, že kluci..

Mno, ale nejvíce zážitků mám asi z dnešního dopoledne, kdy na mě byla použita ochromující síla lepenky(nek), která se dostala do nesprávných rukou.. Naštěstí mě zachránil můj hrdina McGyver a lepenku ze mě sundal..
Takže všem vám děkuju za super víkend, na kterej nikdy nezapomenu a ještě dlouho se k němu budu vracet ve vzpomínkách, abych se mezi těma cvokama (ve škole) taky nezbláznila..
To crooked.eye: Prásknu je, původně za to mohl Ashrak s Pelikánem, ale stála tam spousta dalších lidí, všichni na nás koukali a nikdo mi nepomohl..
To Pomeranc:Když se to tak vezme, komu by se nelíbilo nechat se donést na přednášku i s vlastní (strašně pohodlnou) židlí?

Jinak, v tu chvíli když mě tam nechali, já jsem málem umřela smíchy, jen jsem se neměla kam skácet, ta lepenka mě držela moc pevně.. (Vlastně naštěstí, protože zátěžová zkouška byla docela kaskadérská a Ashrak s Pelikánem nevypadali na to, že kdyby lepenka povolila, byli by schopní mě zase obrátit hlavou nahoru včas..)
To Hexx:Nemáš zač, spíš já děkuju, že ses nás nelekla hned na začátku a zůstala, protože fajn lidí je vždycky málo..