Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Scon 2008

Scon 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 16.3.2008 18:35:40
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Geser: To je pravda, ale pak jsem Klenotku a spol potkal já a řekl jim, že máme nahoře zablokovanou třídu. Tak se tam zase šli všichni přestěhovat. Klenotka tě opravdu hledala, ale nepodařilo se. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 16.3.2008 18:41:46
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To víš...Někdo tam jede,těší se na to,pokecat s lidma naživo po X hodinách chatu...
Ahój,Klenotko
Jé ahój,Gesere.Jděte do tělocvičny..

Potom sem(poněkud zmateně)hledal tváře známějšího rázu(galerie,sraz SČ,atp)
Saphira a Aslan,po Klenotce jediní,mé maličkosti identifikaceschopní na mě po pozdravu nechápavě koukali.No prostě sranda...
Takhle sem tam celej Scon probloumal hledánim.

Ano Ashraku.Byl sem tam...Několikrát sme na sebe narazili a pozdravili se.Ty mý dva metry asi nestačej zdá se

EDIT po přečtení Pomerančovo příspěvku: Smůla jako v Bé komedii koukam...
Naposledy upravil Geser dne 16.3.2008 18:45:15, celkově upraveno 1
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 16.3.2008 18:44:29
Hexx Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Já jsem doma (bohužel) už od včerejšího večera, takže mě dost mrzí, že jsem nebyla u akce Izolepa, ani jsem se skoro s nikym nezvládla rozloučit...

Ale byly to tak dokonalý (škoda že jen) 2 dny, že na to budu hoooodně dlouho vzpomínat :D
Jsem strašně ráda, že jsem se konečně s někým z vás seznámila a získala hned o několik důvodů víc, přivalit se na (tentokrát snad kompletní) FF :)
Na galavečeru jsem se prakticky nepřestávala smát a na spoustu dokonalejch okamžiků a zážitků se budu teprv rozpomínat.

Shial a Džejn, moc děkuju za přijetí (a za ten pokec + záchvaty smíchu před (a při :) ) galavečeru)

P.S: Realita je děsivá... :shock:
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?

Příspěvek 16.3.2008 18:50:08
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak taky hlásím úspěšný návrat.(trošku později protože mi tu seděla segra)
Byl to moc pěkně strávený víkend,rád jsem vás všechny zase po dlouhé době viděl.(Hlavně tebe Tar-aro, protože tebe někde zastihnou je zázrak. :D Co DVD jedou?)

Jinak fotky se pokusím někam nahodnit do konce týdne. Mám v úmyslu jsi s nimi trochu vyhrát.(křivky úrovně atd...)Je jich požehnané množství 245, ale předpokládám že po prvním kole vyřazování jich dost ubude.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 16.3.2008 19:11:22
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Právě jsem tu dostala znovu záchvat smíchu u Tillionovy pohádky :biglol: Pro informaci, já jsem se neprdelila, nýbž normálně si lehala :lol:

Colonel LAZYjohn: Jo, byl to super pokec :) :wink:

Hexx: Ráda jsem tě blíž poznala :wink: Je fajn, žes mě mohla vidět i jinak než nakvašeně spěchající v metru :D

Geser: Vážně už jen můžu říct, že mě to mrzí :dontknow: Jak jsem ti psala, do tělocvičny jsem se pak vracela ještě několikrát, ale už jsem tě tam nenašla. A jelikož jsem na conech v permanentním stavu zmatení a chaosu, tak jsem si ani nevšimla, žes mě zdravil. Často se mi stává, že zdravím automaticky, aniž bych zaznamenala, kdo mě vlastně zdraví. Už nevím, co na to víc říct, prostě se to nepovedlo, no. :dontknow:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.3.2008 19:14:18
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vždyť jo.klid..Zrovna si tu pouštim EMO songy a byl sem si koupit kočku :D

A nemá někdo foto z galavečera,kdy aktéři na sebe míří?Slušnej(čti rozpoznatelnej) úhel..
Obrázek

Příspěvek 16.3.2008 19:16:37
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Geser píše:
Ano Ashraku.Byl sem tam...Několikrát sme na sebe narazili a pozdravili se.Ty mý dva metry asi nestačej zdá se

Hle popravde receno, me tam zdravilo nekolik lidi, ktery si me pamatovalo z FFSka, a ja si za zivyho boha nemoh vzpomenout kde to je. A na pozdrav ja odpovidam temer automaticky. Priste me musis zastavit a rict mi kdo ses :oops:

Tys byl ten silene nalicenej s bodlinkama?
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 16.3.2008 19:24:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To je přesně ten stav zmatku, o kterém mluvím :lol: Ten s bodlinkama byl tuším Arianus :) Geser je vysoký, brýle a nejspíš jsi ho nepoznal proto, že právě zůstal v té tělocvičně :wink:

Geser: To je právě to, o čem jsem mluvila - je potřeba překonat ostych a normálně přijít a představit se :wink: My jsme v pohodě a určitě bys skvěle zapadl :wink: Vím, že taková věc con zkazí, ale na FFku si dám velkou poznámku "nezapomenout na Gesera" a snad už se to nestane :D :wink:

Jinak moje fotky vyšly pěkně rozmazané, použitelné jsou tak čtyři :( Tak se asi budu spoléhat na ostatní, no :(

Tar-aro, vypadá to, že když se dají dohromady videa (viz třeba záchvat smíchu dneska v KFC mně a Antaris), možná by z toho šlo udělat nějaké videjko :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 16.3.2008 19:27:45
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nevadí lidi.Jenom mrzí... :)

NN,to o těch EMO sonzích byla narážka ze seriálu The Big bang theory :lol: jj Klenotka to dala docela přesně.Měl sem tam na sobě komplet SG 1(bez serepetiček)
Obrázek

Příspěvek 16.3.2008 19:30:10
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
To je přesně ten stav zmatku, o kterém mluvím :lol: Ten s bodlinkama byl tuším Arianus :) Geser je vysoký, brýle a nejspíš jsi ho nepoznal proto, že právě zůstal v té tělocvičně :wink:

Aha uz asi vim kdo to byl.

a ted me zastrel... to byl fakt Arianus? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

tak nekolikrat jsem ho videl, ale takhle jsem ho fakt nepoznal :shock:
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.3.2008 19:31:35
myper Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdravím, taktéž jsem dorazil ze SCONu na severní moravu - cesta byla děs.... Ale ty zážitky, co jsem zažil..... No na to se nedá zapomenout.... Sobotní galavečer byl naprosto super, v kuse sem se chlamal... "In dead"... Taktéž jsem byl rád, že jsem osobně poznal lidi, které znám jen z fóra nebo z titulků k SG.

Byl to můj první CON, ale doufám, že nebyl poslední..

Příspěvek 16.3.2008 19:45:24
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takze ty fotky co jsem dostal uz na SConu se prave uploaduji do galerie..
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.3.2008 19:46:16
Džejn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se taky konečně dostala k tomu, napsat vám své dojmy z těch skvělých tří dnů.. Na začátku to u mě vypadalo jako dost velký zmatek (hlavně moje balení - na FFko asi pojedu kamionem), ale jakmile jsme zasedli na první přednášku, zase jsem byla mezi těma správnýma lidma.. :D
Přednášky byly všechny fajn, ale jak bylo vidět, nejvíc mě zaujala ta Tar-ařina, z které nakonec vznikla diskuze na celý večer a naše teorie o superbráně, že kluci.. :) Mno, ale nejvíce zážitků mám asi z dnešního dopoledne, kdy na mě byla použita ochromující síla lepenky(nek), která se dostala do nesprávných rukou.. Naštěstí mě zachránil můj hrdina McGyver a lepenku ze mě sundal.. :D
Takže všem vám děkuju za super víkend, na kterej nikdy nezapomenu a ještě dlouho se k němu budu vracet ve vzpomínkách, abych se mezi těma cvokama (ve škole) taky nezbláznila..

To crooked.eye: Prásknu je, původně za to mohl Ashrak s Pelikánem, ale stála tam spousta dalších lidí, všichni na nás koukali a nikdo mi nepomohl.. :D

To Pomeranc:Když se to tak vezme, komu by se nelíbilo nechat se donést na přednášku i s vlastní (strašně pohodlnou) židlí? :lol: Jinak, v tu chvíli když mě tam nechali, já jsem málem umřela smíchy, jen jsem se neměla kam skácet, ta lepenka mě držela moc pevně.. (Vlastně naštěstí, protože zátěžová zkouška byla docela kaskadérská a Ashrak s Pelikánem nevypadali na to, že kdyby lepenka povolila, byli by schopní mě zase obrátit hlavou nahoru včas..)

To Hexx:Nemáš zač, spíš já děkuju, že ses nás nelekla hned na začátku a zůstala, protože fajn lidí je vždycky málo.. :wink:

Příspěvek 16.3.2008 19:51:43
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Hexx: Není zač, jsem ráda, že jsem tě poznala :wink:

Džejn: Vysvobodila bych tě dřív, ale nikdo mi nechtěl půjčit nůž (navíc vidím, jak by mě odtáhli a svázali něčím jiným... :lol: ) a tolik lepenky bych asi nepřetrhla...nakonec jsem ho ale získala :D

Příspěvek 16.3.2008 20:05:44
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mě v souvislosti s Džejn jen napadlo, jak to udělá, až bude potřebovat na záchod :D

Jinak doufám, že příští rok Scon bude. Připadalo mi, že tam nebylo tolik lidí jako loni :(

Pelikán_1: Neříkal jsi, že chceš žlutou barvu? :)

Příspěvek 16.3.2008 20:09:11
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jj on ji chtel, ale blbne to a nejde to nastavit..

Ad Dzejn: No asi by se musela pocurat, protoze, to sundavani nebylo uplne hned ale zabralo zhruba 5 - 10 minut :-D
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.3.2008 20:13:33
monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak uz jsem se trochu prospal a taky sem neco napisu. Po tom co odesel Pelikan jsem si leh a vytuh hned. Ale asi muselo byt docela vtipny, kdyz jsem po te probdele noci mel dopoledne obcas potize udrzet si nejaky stav protomnosti.

No a ted ke (S)CONu. Rikam si, ze by bylo jednodussi, na tyto akce vubec nejezdit. Ty navraty a uvedomovani si, ze ted uz nas zase cekaji ty povinnosti, jsou velice obtizne. Predevsim u techhle kratkych conu, kdyz mate spoustu super zazitku a zazijete spoustu zabavy, tak by jste si nejradsi prali aby to pokracovalo. :wink: Taktze to proste bylo skvely.

Mozna by se dalo rict, ze Dzejn byla hvezdou dneska. Nejen, ze se stala stredem pozornosti, vsude kam jsme ji prinesli. Ale take hrala hlavni roli v multimedialnim vyukovem programu pro hAcka, ktery ma za ukol pomoci mu s balenim spacaku. :)
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Příspěvek 16.3.2008 20:22:11
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jelikož videa nemusím upravovat, tak tady jsou dvě. Poor kvalita.(mobil je mobil)

http://www.n-joy.cz/video/op01/kb0pn306nhrbwoql/#/video/op01/bqzdcwze2qxu2fly/

http://www.n-joy.cz/video/op01/kb0pn306nhrbwoql/#/video/op02/gy78ysgpcsmh2hwh/

Ashrak:Wtf? Nový admin?

Příspěvek 16.3.2008 20:28:05
Džejn Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Shial: A já ti běžela napomoc když tě svazovali a taky mi to nebylo moc platný.. No hlavně že McGyver nakonec dorazil.. :D

Klenotka: Já si naštěstí prozíravě došla chvíli předtím, než mě chytili, ale byl by to asi zajímavý manévr.. :)

monopost: Vidíš, na to jsem úlně zapomněla, doufám že HAck to pilně nastuduje a na FFku předvede balení spacáku pod 2 minuty (nebo kolik to bylo) podle návodu.. :lol:

Příspěvek 16.3.2008 20:29:39
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Ach jo, při čtení se mi vybavují ty skvělé momenty nejen z dnešního dne :lol:

"Hele, máš tady nějakou školku."
"Nojo to je nějaký mladý tohleto. Tak občanky pánové."
Pelikán: "Stačí Vám řidičák?" :rflmao:

Klenotka: Ham! :lol: Na naši dnešní návštěvu personál asi jen tak nezamonene. Takovou čtveřici, co si vypráví o myši rozjeté gaučem tam dlouho neměli :-D
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 16.3.2008 20:36:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Quinix: *Nový záchvat smíchu* :laugh: :laugh: Na tu historku s myší jsem zapomněla :D Ono stačilo, když jsme se tam s Antaris dusily smíchy a chlápek vedle si nás docela vyděšeně prohlížel :) Doufám, že se dočkáme videjka, protože na tohle jsem docela zvědavá :D

Příspěvek 16.3.2008 20:45:10
monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Taky jsme uvazovali, ze s tou izolackou zalepime lazymu pusu, ale to jsme pak zamitli, protoze by to nemelo zadny efekt.

Quinix: Jo ten hospodskej, byl hrozne rad, ze nas tam mel :D Uz kdyz jsem tam vesel, tak ten pohled rikal: "Co tu sakra chcete!" :D
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Příspěvek 16.3.2008 21:05:44
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

monopost: Ale musis uznat, ze dneska uz mluvil na jeho pomery docela dost :-D
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 16.3.2008 21:16:56
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Jo, to mě dneska odrovnala další věc

Lazy s někým prohodil asi jednu větu, když odcházel a Klenotka k němu hned přiskočila: "On mluví!" :rflmao:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 16.3.2008 21:18:46
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já jako Cylon. http://www.foto.sga-project.com/albums/ ... C_0187.JPG :lol:

Ashrak a spol.:"Za mě mluví mé fotky."
Kdo to řekl ať se přihlásí, asi to začnu používat.

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony