Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Scon 2008

Scon 2008

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 12.3.2008 21:13:20
crooked.eye.sgc Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Dobrý. Tak jsem přehlídla dvě tramvaje. Ve výluce, která by mohla vadit, je jenom 7-ka a 18-ka.
To bude asi tim, jak se moc těšim a tak dělám zmatky. Taky, když mě takhle vystraší - jsem si to hezky naplánovala a oni mi to zkazí. Ale dobrý, už to mám zase o.k. Jenom nechápu, proč to nemůžou přesunout až na pondělí. Takhle to vypadá, jako by se to někdo snažil sabotovat :lol: (ironie)
Takže - jestli se chce ještě někdo přidat, tak původní sraz pořád platí -> 13h - Florenc - před McDonald's. Pak jsou ještě dva, takový možný: cca.14h Smíchovské nádraží - dole pod schodama a pak v 16h - a to bude buď na Karláku (dole v metru na lavičkách) nebo na I.P.Pavlova (asi taky spíš v metru). To si ještě nechám projít hlavou a kouknu na intervaly.

Příspěvek 12.3.2008 21:39:46
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Mohli by jste napsat pravdepodobnou presnou trasu? V Armyshopu bych se rad mrknul na pra veci, ale doufam ze zenska cast nebude nekolik hodin vybirat hadriky, jestli jo, chlapi muzou do hospody. :D
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 12.3.2008 22:17:11
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pravděpodobnou trasu? Heh. Mno na Florenci se možná půjde k Mekáči, ale to uvidíme podle času a chuti :D. Pak se teda jede na ten Smícháč. Nemůžu ti zaručit, že někdo...ehm...přesněji nějaká holka nebude vybírat věci na sebe. Za sebe to teda můžu říct. I když si všeobecně myslim, že všichni si nechaj udělat známky a bude. A pak, když bude čas, tak můžem jít všichni do hospody. (kde z nás určitě budou mít velkou radost. S těma taškama a karimatkama) Myslim, že to bude spíš improvizace podle času. :D

Příspěvek 12.3.2008 22:35:56
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No tak schvalne kdo z vas by se zdrzel na Mekaci kvuli levnemu a chutnemu jidlu? :) Porad lepsi nez pak v nejakem pajzlu splasit od hladu nejakou "cerstvou" housku s vajickovym salatem :idea:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Příspěvek 13.3.2008 17:42:33
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak změna plánu... spim s vámi :lol: 8)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 13.3.2008 20:59:16
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Vlad Dracul píše:
No tak schvalne kdo z vas by se zdrzel na Mekaci kvuli levnemu a chutnemu jidlu? :) Porad lepsi nez pak v nejakem pajzlu splasit od hladu nejakou "cerstvou" housku s vajickovym salatem :idea:

Tousty, tousty! :wink: Na conech se jedí zásadně tousty :wink: Navíc na synkáči je pizzerie a není daleko :wink: Ale co jsem koukala na program, tak na jídlo stejně čas nebude :D

Quinix: Supéér! To je správný conový duch. Je pražák a přesto bude spát ve spacáku a ponocovat :D :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.3.2008 21:24:07
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

V tom pripade budu vytrvale ignorovat protesty ohledne prezvykovani a chroupani. :D

Invaze - 41. část

Příspěvek 13.3.2008 21:35:13
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jak je to s registracemi těch, kteří se nezaregistrovali předem? Je to pouze jen dražší, nebo se můžou vyskytnout i komplikace?
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 13.3.2008 23:11:21
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jen je to dražší. Nevím o kolik, ale určitě počítají s lidmi navíc :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 13.3.2008 23:18:04
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale já vim - místo 270Kč to stojí 350Kč...

Už za pár hodin! :D ... jsem na to celkem zvědavá. Teda já se těšim a to bych možná neměla, kdyby se náhodou něco semlelo...

Tak se tu zatim mějte! :lol:

EDIT: 100.příspěvek! (přesně tak jsem to chtěla - těsně před Sconem)

Příspěvek 13.3.2008 23:54:42
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Zatraceně! Za dvacet hodin přednáším! ÁÁÁÁÁ.... panikařím!
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 14.3.2008 08:54:02
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Klíííd, my tam budeme a případné potíže zaženeme...třeba mexickou vlnou! :D

Příspěvek 14.3.2008 15:43:48
Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

COŽE! BUDETE?!?! Ještě více panikařím!
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Příspěvek 15.3.2008 11:08:00
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak včerejší ples byl fakt skvělej, spát jsem šel v půl sedmé... mno a zítra pořádá sestra oslavu a domů musím jet už dneska večer. Jo a ještě musím sestře koupit nějaký dárek. Zkrátka se sešlo spousta událostí, kvůli kterým budu muset Scon opravdu vynechat :?
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 16.3.2008 13:20:37
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Šťastný návrat do rodné hroudy! :D

Ten galavečer byl superhypermegaultra luxusní :cheers:

Všem pořádajícím ještě jednou :salut:

Invaze - 41. část

Příspěvek 16.3.2008 16:23:21
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

That was awesome! :lol:

Škoda, že už je po tom... :( zase ten návrat mezi (ne)normální lidi :lol:

102 dní do FF, sakra to nevydržím...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 16.3.2008 17:06:01
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jsem zpátky doma. :(
Souhlasím s Quinixem, že 102 dnů do FF je hrozná doba. :roll:
Tohle byl můj první Scon a rozhodně na něj nezapomenu. Hodně tomu teda pomůže, že se někdo rozhodl stříknout pepřový sprej do místnosti s deskovkama. :lol: Ale dostat ho do ruky, tak by mu do smíchu nebylo. :twisted: A samozřejmě i kvůli dalším věcem, např. i kvůli tomu co se dělo dneska s lepící páskou. :lol: Bylo toho, ale mnohem víc, ale tohle se mi nejvíc vrylo do paměti.
Sice je ještě hodně brzo, ale ať už jsou fotky. :lol: (někdo musí být první) :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 16.3.2008 17:32:44
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hlásím příchod! Ehm...teda já jsem doma už nějakou tu chvilku, ale až teď jsem se konečně pořádně dostala k počítači.

Musim říct, že to tedy bylo opět skvělé! I když musim přiznat, že jsem s většinou sga-p moc nepokecala, ale i tak.
Samozřejmě - nezapomenutelné ,,srazy'' s Klenotkou na WC :lol: ... to mi připomíná, že jsi po mně chtěla názor na tvojí přednášku (to s tím spánkem byla samozřejmě ironie) -> Přednáška. Mno - byla to taková improvizace. Ale historky (ty, které jsem neznala) stály za to a všeobecně vyprávění. Kámoška řikala, že by to možná chtělo více informací o tom, kolik to stojí - říct, že to stojí 11000Kč asi nestačí - přesněji tedy lidem, kteří nechodí na sga-p a nemají doma internet. A taky myslím, že než aby mě to navnadilo, tak mě to spíš trošku odradilo. Ale já se přes to nějak přenesu a možná si to rozmyslím.

Vlad Dracul: Ty jsi ráno nějak zmizel, ani jsi nic neřekl. Sice jsi si s námi asi moc nepadl do oka, ale přeci jen jsi tam byl s námi ubytovaný. Ale to nebudu řešit. Je to tvoje věc. Spíš jsem slyšela, že jsi Lucish sprdnul za to, že jsem pro tebe nepřišla přímo já, ale poslala jsem jí a že tam nebyla přesně ve 13:00. Když už jsi chtěl nadávat, tak mně. Já jsem šla přímo na autobusové nádraží čekat na jiné lidi a ty jsi tam prý kecal s Jirkou, tak nevím, o co ti vlastně šlo. Vyzvedli jsme tě a odvedli do OA.

Tar-ara: Co se stane, když Tar-ara dostane do ruky P-90? :lol: Když on Stuchla prostě pořád střílí vzduch a to té P-90ce nedělá dobře a muselo se to stát zrovna tobě. Někdo od nás to má dokonce i nahrané :D

A dneska ta Džejn. Čí to byl nápad? :lol: ... musela si chudák vážně připadat jako pouťová atrakce, nebo zvíře v ZOO - každý si jí fotil a ještě jsme se na ní podepsali :D

Těším se na FF a doufám, že pokecám s více lidma :D

EDIT: Například s WiXem - strašně ukecaný člověk. Škoda jen, že se mi tolik chtělo spát...

Příspěvek 16.3.2008 17:48:35
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Uf lidi....jedno slovo - Úžasné!!!! :D
Byla jsem na Sconu prvně ale co jde za tak krátkou chvilku stihnout....to nikdo nepochopí, dokud to nezažije na vlastní kůži :)
Nezapomenutelná Džejn s lepící páskou..( Džejn, jsi celebrita! :D A ehm...ti, kdo se nakonec chopili i mě a slepili dohromady s Džejn...těšte se! :twisted: :D ) , Tar-ara a P90, aneb jak to dopadne, když si chce Tar-ara vystřelit, pokec s Hexx a totální zapomenutí času, pasování Tilliona na čestnou ženu a jeho pohádka, kterou sem dávám jako audio stopu k dispozici (možná si to budete muset trochu zesílit, muselo se mluvit potichu, kvůli lidem, co už spali :wink: )

http://www.iskladka.cz/download.php?file=1205686050_pohadka.mp3

a pro ty, komu by se nelíbila iskladka (mě samotné poslední dobou občas nejde z ní stahovat) -

http://nahraj.cz/download/12056859287/12588

Bylo tam spoustu super věcí, ale momentálně jsem se ještě pořádně neprobudila z euforie, takže si zrovna nic dalšího moc nevybavím :D Děkuji ještě Blance a Hexx za snídani a taky všem ostatním za super zážitek :wink:

PS: FF!! :stavka: (přeloženo - už aby to bylo tady! :D )
Naposledy upravil Shial dne 16.3.2008 18:18:16, celkově upraveno 1

Příspěvek 16.3.2008 17:57:09
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc Rozviň svůj klid :wink: Nikoho jsem nesprdaval, jenom jsem si neodpustil par sarkastickych poznamek toť vše :) Puvodne jsem chtel vypadnout az v poledne, ale po zrale uvaze jsem vylitnul ze SCONu v pul sesty.

Eh? To mi vycitas ze jsem nebyl na pokecu? No je fakt ze se vsema jsem dat rec nestihl, zvlast prednasky a promitani zabraly cas, delal jsem co jsem mohl :)

Invaze - 41. část

Příspěvek 16.3.2008 18:07:27
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Tak já jsem taky v pořádku dorazil. :D Con to byl povedený, zase jsem potkal nové lidi azažil kopec srandy. Odrovnávající galavečer, noční pokec s Wixem na téma jak funguje brána, návštěva klasického Pražského pajzlu a další :rflmao: momenty.

Přednášky na kterých sem byl můžu taky jenom pochválit, takže rozhodně bezvadně strávené tři dny. :wink:
Na fotky už se těším, taky proto, že sám jsem prakticky nefotil, nechal jsem to odborníkům. :D

A Džejn si to imho dost dobře s tou páskou užívala. Jak ji přinesli na ST přednášku a nechali tam bylo něco. :lol: Takhle rušit program conu. :D :D Ale nakonec se to jenom přešlo se slovy: "To jsou prostě Gejťáci." :lol: :lol:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 16.3.2008 18:10:09
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

crooked.eye.sgc píše:
A dneska ta Džejn. Čí to byl nápad? :lol: ... musela si chudák vážně připadat jako pouťová atrakce, nebo zvíře v ZOO - každý si jí fotil a ještě jsme se na ní podepsali :D

Začalo to nevinně tím že Pelikán chytnul pásku a přilepil džejn ruce k tělu, v tu chvíli jsem já chytl druhé a začal jí svazovat nohy, nakonec jsme ji rekli ze si muze sednout jestli chce a přivazali jsme jí nohy a pak jí nosili po celé budově (po zátěžové zkoušce vzhůru nohama)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 16.3.2008 18:13:45
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak, jsem vykoupaná a mám tu kafe! :D
Bylo to super, ale musím se přiznat, že už mám v lidech a jménech opravdu hokej! Nacpat si do hlavy jména tolika lidí prostě nejde, o obličejích nemluvě.
Na SG linie jsem kromě své přednášky strávila asi dvě minut na konci First Strike a jinak nic. Takže žádná změna.
crooked.eye: Nic vám nebránilo se zeptat :wink: Stačilo zvednout ruku :wink: Improvizace, to bych řekla! Dvouhodinová improvizace! Už nikdy! :D Já neměla ani poznámky, ani nic, protože jsem prostě těžce nestíhala. Takže jsem to nějak odklikala a říkala, co mě napadlo a nejhorší je, že ani nevím, co jsem tam říkala :lol:

Fotky - doufám, že budou brzy! Já osobně jich mám jen pár. Ještě dnešní odpoledne s Antaris a Quninixem v KFC bylo super, takové záchvaty smíchu jsem už dlouho nazažila :lol:

A chtěla bych se tu omluvit Geserovi. On šel za námi do tělocvičny a já jsem tam za ním párkrát šla ho najít, ale nějak už jsem na něj nenatrefila. A pak jsem si ho prostě nevšimla! Omlouvám se, jestli to nějak blbě vyznělo, ale já teď už na conech nevím, kde mi hlava stojí a obvykle na mě volá nebo mává několik lidí a mozek už nestíhá :( Takže příště si prostě stoupni přímo do cesty, popř. mě oslov, protože jsem tě neviděla :(

Příspěvek 16.3.2008 18:25:29
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Do tý tělocvičny si mě ale poslala ty... :D
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 16.3.2008 18:32:55
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takze mam pristup na FTP (teď jsem ho dostal), tak mi posilejte fotky :) teď uz se o to muzu starat :)

Geser: Tys tam byl? :shock:
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony