Hlásím příchod! Ehm...teda já jsem doma už nějakou tu chvilku, ale až teď jsem se konečně pořádně dostala k počítači.
Musim říct, že to tedy bylo opět skvělé! I když musim přiznat, že jsem s většinou sga-p moc nepokecala, ale i tak.
Samozřejmě - nezapomenutelné ,,srazy'' s Klenotkou na WC

... to mi připomíná, že jsi po mně chtěla názor na tvojí přednášku (to s tím spánkem byla samozřejmě ironie) ->
Přednáška. Mno - byla to taková improvizace. Ale historky (ty, které jsem neznala) stály za to a všeobecně vyprávění. Kámoška řikala, že by to možná chtělo více informací o tom, kolik to stojí - říct, že to stojí 11000Kč asi nestačí - přesněji tedy lidem, kteří nechodí na sga-p a nemají doma internet. A taky myslím, že než aby mě to navnadilo, tak mě to spíš trošku odradilo. Ale já se přes to nějak přenesu a možná si to rozmyslím.
Vlad Dracul: Ty jsi ráno nějak zmizel, ani jsi nic neřekl. Sice jsi si s námi asi moc nepadl do oka, ale přeci jen jsi tam byl s námi ubytovaný. Ale to nebudu řešit. Je to tvoje věc. Spíš jsem slyšela, že jsi Lucish sprdnul za to, že jsem pro tebe nepřišla přímo já, ale poslala jsem jí a že tam nebyla přesně ve 13:00. Když už jsi chtěl nadávat, tak mně. Já jsem šla přímo na autobusové nádraží čekat na jiné lidi a ty jsi tam prý kecal s Jirkou, tak nevím, o co ti vlastně šlo. Vyzvedli jsme tě a odvedli do OA.
Tar-ara: Co se stane, když Tar-ara dostane do ruky P-90?

Když on Stuchla prostě pořád střílí vzduch a to té P-90ce nedělá dobře a muselo se to stát zrovna tobě. Někdo od nás to má dokonce i nahrané
A dneska ta Džejn. Čí to byl nápad?

... musela si chudák vážně připadat jako pouťová atrakce, nebo zvíře v ZOO - každý si jí fotil a ještě jsme se na ní podepsali
Těším se na FF a doufám, že pokecám s více lidma
EDIT: Například s WiXem - strašně ukecaný člověk. Škoda jen, že se mi tolik chtělo spát...