Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

2.2.2008 - Atlantis bude mít nového velitele

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 03.2.2008 09:31:18
makrela Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

taky bych se nedivila kdyby tam dali Batese, ale osobne bych uvitala Daniela

Příspěvek 03.2.2008 10:22:13
MUR Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslím že Daniel ani nikdo z SG1 to nebude, protože osobně si myslím, že se v této sérii s Carterovou v Atlantis pěkně sekli. I když byla Amanda nejzářivější hvězdou posledních sérií SG1, tak na Atlantis pro ní nedokázali scénáristi najít, přes veškerou snahu, tu správnou parketu. Osobně mi tento komerční tah, příjde jako největší zklamání této série. Zkrátka, kde scénárista nic nenapíše, tam ani talentovaný herec nic nezmůže. Myslím, že pro vedení Atlantis scénáristi vymyslí úplně novou postavu,tak jako z čistého nebe spadla na konci 7.série SG1 Weirová. Po té se mi sice coby velitelce Atlantis stýská, ale na druhé straně musím uznat, že teď má co se týče dalšího vývoje postavy snad ještě větší potenciál.

Příspěvek 03.2.2008 22:37:04
Charlemagne Airman
Airman

Odpovědět s citací

No já tak nějak doufám, že tou velkou změnou bude návrat Paula McGilliona do regular castu :lol:

Příspěvek 03.2.2008 22:55:43
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

v to už ani nedoufám :cry: ...

Příspěvek 03.2.2008 23:00:38
vlad Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Huste by bolo keby bol novy velitel Tealc :lol:

Příspěvek 04.2.2008 06:30:53
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

co by tam Tealc delal o veleni nic nevi o technologiich taky ne a je to mimozemstan , a navic je to deb** sorry tak toho fakt ne !

Příspěvek 04.2.2008 09:27:05
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

cvigy píše:
proc byste porad nahrazovaly , kde je psano ze v tymu museji byt 4 clenove !

Neee, mě je jedno, kolik je lidí v týmu, v SG1 se mi líbilo, když tam byla Vala... Já spíš prostě pořád doufám, že Teyla už tam nebude:-))) Vůbec. Nemám ji ráda, a raději než ji, bych vidělat klidně 20 členný tým někoho jiného:-).
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 04.2.2008 18:49:25
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

NEví někdo ,kdy se to dneska (už je totiž pondělí) dozvíme?
Mohl by mi někdo prozradit zdroj,z kterého SGA,čerpá? :oops:
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 04.2.2008 18:53:55
Jan Jansen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Musím říct, že by mě to taky docela zajímalo :)
Abych nebyl moc OT, můj osobní tip na velitele je Caldwell, ale radši bych tam viděl O'Neilla nebo Hammonda
Naposledy upravil Jan Jansen dne 04.2.2008 19:49:12, celkově upraveno 1

Příspěvek 04.2.2008 18:55:04
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak když tu ještě nic není, tak se asi ještě nic neví :) Ještě to nezveřejnili.

Chuck_69: čerpá se z oficiálních informací, které pocházejí přímo od Malloziho...
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 04.2.2008 19:25:15
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

muj osobni tip je sheppova manzelka nebo bates

Btw. muj osmisty prispevek

Příspěvek 04.2.2008 20:11:46
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Chuck_69 píše:
NEví někdo ,kdy se to dneska (už je totiž pondělí) dozvíme?
Mohl by mi někdo prozradit zdroj,z kterého SGA,čerpá? :oops:

Gateworld, Gateworld fórum, Mallozziho blog, Solutions blog, různé blogy herců (Nykl, Hewlett)....
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.2.2008 21:05:35
bekajda Airman
Airman

Odpovědět s citací

pro všechny nedočkavce kteří si myslí že je již pondělí musíte vzít v úvahu časoví posun

Příspěvek 04.2.2008 21:19:52
Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

bekajda: Nech zoberieš do úvahy akúkoľvek časť Ameriky, tak tam už musia mať pondelok aj keby zaspali dobu. :)
Inak ako tak pozerám na počet tvojich príspevkov, asi by som mala skôr povedať: "Vitaj medzi nami." :)

PS: Kto čaká, ten sa dočká. Kam sa tak ženiete, veď nakoniec sa vám ani nemusí páčiť, čo sa dozviete. ;)
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Příspěvek 04.2.2008 21:26:15
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

hele nevite kdy budou nekde nejyky uryvky preklady ne bo tak neco z ty tiskovky??

Příspěvek 04.2.2008 21:47:19
martinmartin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

časový posun:
oproti Americe jsme zhruba o 6-8 vepředu,takže tak do půlnoci nebo chvíli po ní bude podle mě všechno jasný,ale čekat na to rozhodně nebudu...
Výzkum prokázal že je možné ženy vzrušovat nejrůznějšími mechanickými hračkami...jako nejvhodnější se zatím jeví rudé Ferrari Enzo

Příspěvek 04.2.2008 21:50:45
henzis Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jinak na východě kanady je teprv 15:50 na západě je 12:50 v čr 21:50.

Příspěvek 04.2.2008 22:03:15
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

aha já myslel že američani jsou o 6 hodin napřed a né pozadu :oops:
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 00:06:22
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hele je už po půlnoci co takhle info :lol: Mno vypadá to že sem musím vlítnout až se vyspím ... :D Tak dobrou .

Příspěvek 05.2.2008 00:59:22
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Nemůžeme přinést zprávy, které nejsou :wink: Sci-Fi odložila "tiskovku" na zítra, což pro nás, středoevropany, znamená zítra velmi pozdě večer.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 05.2.2008 03:24:53
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak s touhle zprávou mě teda pěkně dožrali. Jo, já vím, Amanda chce jít sama. Mno, možná se ji po tom, co ji tam ignorují a antifanové na ni nadávají, ani zas tak nedivím. Ale nemůžu říct, že mě s tím rozhodnutím neštve.
Tím spíš je ztráta Elizabeth bolestnější. Dali tam někoho, koho nevyužili a který zase odejde. A trochu mě děsí to, koho tam šoupnou teď. Za Sam, i když tam moc nebyla, jsem byla ráda. Doufám tedy alespoň, že když bude hostovat, využijí ji lépe a přeji si (zlatý voči, co :?), aby to tedy měla blízko k Jackovi a už něco s nim...to by mi to alespoň vykompenzovalo tu ztrátu.
Nový velitel...tak já bych nejraději a asi jediného uvítala Caldwella. Mám ho ráda a je s Atlantis spjatý. I když daleko víc s Daedalem, kde by to zas byla ztráta. Nemyslím si však, že bych se toho měla "bát".
Ellisovi se snad vyhnou, Richard není velitelský typ, to by to při rozhodování špatně dopadlo (myslim Woolsey), John, který by nechodil na mise, by seriál stáhl dolů, Rodney a velet...ehm...haha a ten zbytek je na tom IMO obdobně.
Na tu zprávu jsem zvědavá, i když se jí dost bojim.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 05.2.2008 11:34:53
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak já bych se taky držel spíše při zemi a vynechal bych šílenosti typu bude to Teyla, Rodney, Teal'c nebo někdo z bývalé SG1čky. Spíš by se měli držet postav co už jsou v seriálu nebo se tam alespoň už objevily. Nevím proč ale po "odchodu" Elizabeth se na velitelském postu vytvořilo takové prázdné místo, které se zatím nepovedlo zaplnit. Nic proti Amandě ale jako velitel mi prostě nesedí, nemá na to povahu. A navíc Atlantis podle mě potřebuje "kvalitního" velitele jako sůl.

Teď k jednotlivým návrhům.

Caldwell: Osobně bych se asi taky nejvíc přikláněl k němu. Hodnost i zkušenosti by na to měl, přeci jen v Pegasu už nějaký ten pátek byl. Bohužel to má nevýhodu v tom, že by jsme přišli o velitele jedné z lodí, takže asi zůstane na Daedalovi.

Ellis: Další můj kandidát po Caldwellovi. Nechápu proč by ve velení civilní expedice nemohl být voják, jak tu psal někdo ze začátku. Ellis má prostě svůj styl, charakterově by mi asi nejvíc pasoval na velitele. Nehodlá se zabývat tunou zbytečností okolo ale dělá přímočará rozhodnutí. Jenže kvůli tomu se na něj lidi koukají skrz prsty. Ke svojí smůle si dovolil sjet Rodneyho, i když z mého pohledu oprávněně. Místo toho aby seděl na zadku a čekal až někdo vymyslí nějaký zázračný způsob jak zastavit replikátory, chtěl začít řešit problém hned. Taky nevím proč by měl být jako voják jen "slepá ovce" přijímající rozkazy od IOA, jak tu psala Klenotka. Že je voják, neznamená, že automaticky udělá co mu kdo řekne ...

John: Kdyby se stal velitelem Sheppard, tak bych se obával toho co se stalo v osmé řadě SG1, kdy Jacka povýšili. Prostě by to tak nějak nebylo ono. On sám by asi taky do velení nechtěl. V týmu sice nemusí být 4 lidi, jak se tady říkalo ale osobně bych se nechtěl dožít toho aby na mise chodila skupinka Teyla, Ronnon a Rodney :roll: Možná kdyby se k týmu přidal Lorne ...

Mc'Kay: Pokud vím, tak zodpovídá za vědeckou sekci a cpát ho do velení by byla hloupost. Kdyby se dostal do velení, tak by se už nemohl věnovat svojí práci. Nebo teoreticky mohl, jsme přeci v SG kde jeden člověk zvládne všechno. Jenže to už by byla vyloženě "one man show" kdy superman Rodney velí městu, zatím co v laboratoři pracuje na nějakém "spešl" antickém vynálezu a ještě si občas stihne jen tak odskočit branou na nějakou misi ...

Radek: Zbožné přání všech českých fanoušků, bohužel nesplnitelné. Proč? Když ani po třech (a půl) sezónách nemá ani jméno v úvodní znělce vedle regular castu, tak pochybuju, že by mu dali nějakou vážnější roli.

Woolsey: Ten se hodí maximálně tak do IOA ke svému papírování. Spíš než velitel je to typický "šťoural", rektální alpinista, kariérista a "workholik" který udělá cokoliv jen aby se zavděčil nebo mohl naleštit kliku tomu nad sebou. Dostat se do velení Atlantis by byla spíš jeho noční můra.

Teyla nebo Ronnon: Pochybuju, že by se někdo z nich mohl dostat do velení. Můžete namítat, že na Atlantis už nějakou dobu jsou ale jejich velení má asi takovou pravděpodobnost, jako že se někdy Teal'c dostane do velení SGC :roll: . Už vidím jak svěří velení expedice někomu kdo není ze Země. Jsme snad v Andromedě, kde kapitán "naivka" Dylan Hunt dává dohromady svoje "Společenství" ?! Teyla hrdinná velitelka Atlantis spojující národy Pegasu proti Wraithům ... Dejte pokoj, jede snad někdo ze scénáristů na LSD? :lol:

Teal'c : Viz. výše.

Kdokoliv další z SG1: Taky nepravděpodobný. Aneb vyšoupneme jednu SG1 hvězdu a dáme tam další, nikdo si ničeho nevšimne ...
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 05.2.2008 11:40:06
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak Sheppard už to stoprocentně nebude. Nadále tak může vyrážet na mise a zachraňovat světy a krásné mimozemšťanky.
My, kteří jsme doufali, že Teyla z Atlantis odejde a bude se někde v ústraní starat o kojence, máme smůlu. Naopak by prý v prvních epizodách pětky měl být rozvíjena ohledně ní nějaká "zajímavá zápletka".
:roll:
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 05.2.2008 13:47:17
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Syrestesia : KDe bereš info ? ... jak víš že Joe to nebude ,... to už probehla tiskovka .. pardon alle sem teď vážně vstala :lol: :D

Příspěvek 05.2.2008 13:49:02
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nebyla, ale Sheppard to fakt nebude.

there has never been any discussion about promoting Sheppard and his leadership responsibilities as team leader will remain unchanged
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM