Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Anti SGA klub

Anti SGA klub

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 03.2.2008 19:00:52
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak jinak - souhlasím se sebou, že odchod Hewletta by SGA zlomil vaz...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 03.2.2008 19:01:54
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Narážel sem na to, že je pěkně nefér z výkonů herce soudit, jaký je člověk.

Neupírám Hewlettovi, že není špatný herec. Ale neřekl bych, že ostatní nějak extrémně zaostávají.
Když už sme u toho, jak ty můžeš Raynore, hodnotit, jaký je kdo herec ty se v tom nějak vyznáš, studuješ herectví nebo máš nějakého známého co tomu rozumí? Jinak sou to totiž rádoby chytrý keci hospodskýho typu, a neříkej mi, že se stačí dívat, abys je mohl zhodnotit z profesionálního hlediska.

EDIT: Klenotka: Ano řekl. Řeklas myslím doslova, že kdyby Flanigana Hewlett odešli, že to můžou zabalit, ale u tebe je docela jasné, a souhlasil bych s tím, že u Hewletta je to z větší části.

Ano, četl sem co si psala a četl sem spoustu tvojich přízpěvků, o tom tak nedoceněný genius musí hrát v takovém braku, aby mohl nplno uplatnit své jedinečné nadání ve vlestních projektech.
A řeknu ti, že to není objektivní kritika, ale téměř milování herce a nespokojenost s tím jak je v SGA zobrazen je u tebe proto, že ty ho nebereš jako Mckaye, ale jako Hewletta. U tebe oba splývají v jednu osobu, prot se ti nelíbí kdykoli si z nějudělají i trochu legraci nebo ho nějak jinak "nemístně" shodí....
A dovolím si připomenout, že Hewletta i Mckay mám rád a díly s ním si vždycky užívám.
Naposledy upravil Balial dne 03.2.2008 19:13:51, celkově upraveno 1
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 03.2.2008 19:10:25
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Not again.. To je jako s tou kritikou. :roll:

Příspěvek 03.2.2008 19:12:20
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Proboha, včechno tady jsou kecy hospodského typu, viz. diskuze na straně 2. A můj hospodský názor je, že jediný, kdo mi tam z hlavního týmu příjde přesvědčivý ve více pózách, je Hewlett. Amandu a Kayle soudit nebudu, mluvím o fantastické čtverce. Můžeš na mě zkoušet věci že to není objektivní, že určitě vytáhnu na srovnání jiné seriály, že nestudu herectví a že do toho nevidím. A budeš mít pravdu. Ale - I don't care, na to, abych řekl co si myslím, přece nepotřebuju licenci.

Je to nefér - ale co naděláš.

A řeknu ti, že to není objektivní kritika

Divné, žádný názor není objektivní, to je pointa vkusu.
Naposledy upravil Raynor dne 03.2.2008 19:17:42, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 03.2.2008 19:16:55

Odpovědět s citací

Dobře, takhle jasně. Asi sem reagoval trochu přehnaně, ale znělo mi to jako něco na způsob odborné krtitky jejich výkonů a že začneš s tím, jak se to má správně hrát. Takže se ti omlouvám. :wink:

Ovšem za tím, že by SGA, i když by značně utrpěla, bez Mckaye přežila si stojí, SG1 taky přežila odchod Jacka a mnoho lidí včetně mě si myslelo, že to už bude nekoukatelný.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 03.2.2008 19:19:44
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ne, na hraní mám názor z pohledu děje, že je dobré, aby ukázali emoce, aby se třásli, aby hysterčili atd. Neumím to ale sám odehrát, takže tu část realizace atd. můj drift snad chápeš.

Je přežít a "přežít."
Obrázek

Příspěvek 03.2.2008 19:21:00
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak jasne, vy tu probirate ten nejvetsi problem - SG serialy bezi od serie k serii, u Babylonu 5, uz nekym zminenem, se skutecne reklo, bude pet rad, natoci se, tak ten pribeh bude, a hotovo, šlus, konec smytec, proste propracovany petiradovy pribeh.
SG-1 mela skoncit 5 radou stejne jako B5, ale pak zjistili, ze by prisli o velkou dojnou kravu. Az do osmicky perfektne tvorili dej "navic", ovsem devata a desata uz byl vysmech na n-ty stupen :roll:
SGA to s tema penezma ma jeste vice, a je to tezky vymyslet kontinualne, a cucat si z malicku capiny, kdyz nevis, jestli to neskonci 4. radou, nebo 12., a vymyslet neco, aby to aspon trochu nepripominalo jiny znamy scifi serial, to je proste nemozne...
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 03.2.2008 19:26:36
Major General
Major General

Odpovědět s citací

SG-1 měla původně skončit 2. řadou, mimoto ani B5 neměl pět řad jistých, stejně jako žádný seriál. Jeho pokračování bylo taky podepsáno na pět řad, ale skončilo v řadě 1. Firefly bylo podepsáno na pět řad, ale skončilo v řadě první, atd. atd.
Obrázek

Příspěvek 03.2.2008 19:34:10
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Balial píše:
A řeknu ti, že to není objektivní kritika, ale téměř milování herce a nespokojenost s tím jak je v SGA zobrazen je u tebe proto, že ty ho nebereš jako Mckaye, ale jako Hewletta. U tebe oba splývají v jednu osobu, prot se ti nelíbí kdykoli si z nějudělají i trochu legraci nebo ho nějak jinak "nemístně" shodí....
A dovolím si připomenout, že Hewletta i Mckay mám rád a díly s ním si vždycky užívám.

Pokud vím, tak tohle si nemyslím jenom já, stačí si přečíst diskuzi k epizodám. Ano, jsem naštvaná, protože mi hlavně vadí, jak ho v každé epizodě píšou jinak. Udělají s ním pokrok (Tao of Rodney) a jinde ho nechají dloubat lžící do zdi (Irresponsible).
Herec s postavou mi nesplývá, protože roli McKaye beru jako *další* Hewlettovu roli a je fakt, že na SGA už koukám v podstatě jen kvůli němu. Jako někdo jiný kouká kvůli Joeovi nebo Jewel. Což je imo smutné, když je tam několik dalších postav. Tím neříkám, že si epizodu neužiju, když tam není. Třeba Outcast se mi líbil a tam prakticky nebyl. Spíš to myslím tak obecně, jenom z vědomí, že tam je :)
Myslela jsem tím, že jsem v *téhle* diskuzi neřekla, že by se to rozsypalo. Ty jsi to myslel obecně a to uznávám, že jsem to jinde napsala. Narážela jsem na to, že jsem to neřekla přímo *tady*. Nemůžeš se vytasit s něčím, co někdo někdy někde napsal. To je jako kdybych navázala na rozhovor, který jsem s bráchou loni vedla na téma daně a dneska u večeře na něj plynule navázala :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 03.2.2008 20:05:39

Odpovědět s citací

Dobře, to je tvůj názor na postavu a herce, nebudu ti ho brát :wink: Myslím še asi bychom se stejně nikam nedostali.

Podle mě, proč bych to nemohl vytáhnout? To co řekneš v jednom topicu, v jiným neplatí nebo jak???

Příspěvek 03.2.2008 20:29:49
General
General

Odpovědět s citací

Platí, jenom jsi mě tím zmátl, protože jsem nevěděla, na co narážíš a kde jsem to řekla.:wink: A vážně si myslím, že stačí použít jeden otazník :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.2.2008 17:15:46

Odpovědět s citací

Otazníků si budu psát kolik chci, a tobě do toho nic není a vyznívá to značně urážlivě a shazovačně, jako bych neznal pravidla psaní či co. Kdybych jich napsal 10 tak neřeknu, tak si to pro příště prosím odpusť.

Příspěvek 04.2.2008 17:41:52
General
General

Odpovědět s citací

Působí to urážlivě...vůči mně. Protože to vypadá, jako bych nepoznala otázku a tak to musíš dát dostatečně najevo. A teď se ještě začni hádat o definici otázky a otazníku :roll:
Myslím, že to, že si tady lidi, kterým se na SGA něco nelíbí, vytvořili vlastní téma, dává prostor proto, aby si nestěžovali jinde. Takže tyhle "blbý kecy" nemusíte číst jinde. Nechci, aby se tady jen slepě nadávalo, ale pokud je někdo nadšený fanoušek, tak tahle sekce pro něj není a vždycky, vždycky bude mít problém s negativním názorem. Samozřejmě ctím cizí názor, ale taková debata se povede do nekonečna, protože se prostě nikdy dva lidi neshodnou. Takže sem prostě nechoď, jestli ti ten negativismus nějak vadí, ale já si tyhle věci myslím a pokud radikálně nezmění konec série, tak tenhle můj názor na 4. sérii přetrvá.

Příspěvek 04.2.2008 17:57:55
Shadowww Airman
Airman

Odpovědět s citací

Vy jste šašci:D Nevím co nad tím tak přemýšlíte ten seriál nikdy neměl pořádně hlavu a patu a je to točené ve stylu Rodinných pout...prostě nekonečný do doby než na to přestanou čumět lidi:DJá jsem viděl všechny díly SG-1 i Atlantis, najde se díl co se nevyvede ale prosím vás co chcete po seriálech, který se točí přes 11 let? Mě jako herce by už odvezli do blázince a takovej scénárista už asi sbírá nápady na dámských toaletách v metru. Ale i tak to má něco do sebe:)

Příspěvek 04.2.2008 18:10:24

Odpovědět s citací

A pak kdo tu nečte to, co ten druhý říká. :D
Urážlivě ti to působit může, nicméně uvědom si, že mě poučuješ jako malý dítě a je naprosto nevhodný, není mi 15, možná tě to překvapí....

Já s negativními názory až takový problém neměl, jestli sis nevšimla tak sem se s Raynorem na spoustě věcí tu shodnul, samozřejmě to není geniální seriál a je tam spousy chyb, jde o to že sem reagoval na lidi, kteří to přehánějí, zváště názory typu aby to už zrušili. Ale jak chceš, už sem chodit nebudu :roll:

PředchozíDalší

Zpět na Obecné