Balial píše:
A řeknu ti, že to není objektivní kritika, ale téměř milování herce a nespokojenost s tím jak je v SGA zobrazen je u tebe proto, že ty ho nebereš jako Mckaye, ale jako Hewletta. U tebe oba splývají v jednu osobu, prot se ti nelíbí kdykoli si z nějudělají i trochu legraci nebo ho nějak jinak "nemístně" shodí....
A dovolím si připomenout, že Hewletta i Mckay mám rád a díly s ním si vždycky užívám.
Pokud vím, tak tohle si nemyslím jenom já, stačí si přečíst diskuzi k epizodám. Ano, jsem naštvaná, protože mi hlavně vadí, jak ho v každé epizodě píšou jinak. Udělají s ním pokrok (Tao of Rodney) a jinde ho nechají dloubat lžící do zdi (Irresponsible).
Herec s postavou mi nesplývá, protože roli McKaye beru jako *další* Hewlettovu roli a je fakt, že na SGA už koukám v podstatě jen kvůli němu. Jako někdo jiný kouká kvůli Joeovi nebo Jewel. Což je imo smutné, když je tam několik dalších postav. Tím neříkám, že si epizodu neužiju, když tam není. Třeba Outcast se mi líbil a tam prakticky nebyl. Spíš to myslím tak obecně, jenom z vědomí, že tam je
Myslela jsem tím, že jsem v *téhle* diskuzi neřekla, že by se to rozsypalo. Ty jsi to myslel obecně a to uznávám, že jsem to jinde napsala. Narážela jsem na to, že jsem to neřekla přímo *tady*. Nemůžeš se vytasit s něčím, co někdo někdy někde napsal. To je jako kdybych navázala na rozhovor, který jsem s bráchou loni vedla na téma daně a dneska u večeře na něj plynule navázala

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.