Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 19.12.2007 21:51:41
igi32 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

jj tam sem to našel jenže nemam účet na rapidu a ty limity sou hrozný ale dotahal sem 1.sérii a musim říct skvělej seriál 8) teď stahuju 2.sérii ale 5kB/s je to hrozný a to zkoušim asi 3 torrent

Příspěvek 24.12.2007 12:06:42
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Vsimli jste si ze v dile 1x03 hraje Gwen z torchwoodu,ze ma gwen naky videni a ze se to odehrava v cardiffu na trhlině trochu divny okolnosti treba se to jeste nekdy vyjasni.
Jinak v 1x04 je zase Toshika tam je s tim prasetem.

Příspěvek 24.12.2007 16:16:54
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Nehledej v tom žádné souvislosti, prostě jen další role herců. V SG jich je taky plno, co hráli více postav...

BTW: Kdy bude speciál?
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Příspěvek 24.12.2007 16:22:18
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

noximo: zítra
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 27.12.2007 12:06:12
novama Airman
Airman

Odpovědět s citací

zdar tak co titulky japa se to vivijí dělá je někdo?:??

Příspěvek 27.12.2007 19:00:19
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Dělá na nich Indy, a netuším, kdy budou. Ale bývají tak do dvou, tří dnů.

Jinak teda Voyage of the Damned:
Toto je spoiler!!!:
Já jsem vždycky u speciálu nadšená, protože od poslední epizody uplyne dlouhá doba a další várka doctora potěší. Pokusím se pocity nějak shrnout.
Celé to strašně připomínalo Poseidon, ale vůbec to nevadilo, protože to bylo lepší než poslední film Poseidon, co natočili :D
To umírání postav bylo hodně smutné a dost nečekané. I když při smrti "manželů" mě to ještě tak nevzalo, protože tam nějak nebyli dost dlouho, aby mi jich bylo líto.
Jinak výběru postav tleskám, všichni byli extrémně sympatičtí, i když to byl ten typický výběr hrdinů (manželé, nepříjemný boháč, starý pán, pěkná dívka, nějaký ten vůdce...). Ale imo by tomu slušela trochu větší délka, protože jsme sotva dostali šanci je všechny poznat a zabití dvou z nich po 20 minutách ve mně nic moc nezanechalo.
Ale Davidu Tennantovi to tu dost slušelo. :D To je s podivem, protože se mi zase tolik nelíbí :D Jak tam šel a v pozadí ta vybuchující loď, to chvíli připomínalo Bonda.:)
Naprosto mě dostávaly některé věty, a pobavila jsem se celkově víc než u minulého speciálu.
"Information: You are all going to die" :D Nebo doctorovo představování na otázku, kdože vlastně je, potom "42"...královna a Buckinghamský palác a zase královna v natáčkách s "Thank you doctor and happy Christmaaaas" :D Vánoční atmosféru jsem jim věřila, zvlášť ten sníh na konci. Loni bylo vidět, jak bylo při natáčení děsné vedro a bylo to na nich dost znát. I když Donna byla skvělá :wink:
Jenom to bylo na speciál netradičně smutné :( Je pravda, že má mít doctor novou companion, tedy staro-novou, ale Astrid mi bylo líto. A doctora taky. Nedivím se, že si vždycky nové společnice rozmýšlí, když to takhle blbě dopadá.
Ke Kylie Minogue jsem byla značně skeptická, ale nejsem expert přes herectví a tak můžu jenom říct osobní názor, že se mi líbila. Nepřipadalo mi, že by se snažila nějak přehrávat a dokázat "taky umím hrát", ale byla taková normálně sympatická, v pohodě.
Efekty byly skvělé a rozradostněný starý pán na konci taky super. Zajímalo by mě, jestli ho ještě nepotkáme. S milionem liber může nechtěně nadělat dost neplechy. :wink:
Hlavního záporáka jsem trochu nepochopila, bylo od začátku jasné, kdo to je, takže to asi ani nemělo být moc překvapení. Nebo mělo a moc se nepovedlo? Těžko říct. Musím si to pustit ještě jednou, protože třeba tomu starému pánovi jsem pořádně nerozuměla co říká a vůbec, britská angličtina je prokletí :)

Nová znělka! Líbí se mi! Každý seriál potřebuje sem tam oživení ve znělce a ta trochu změněná hudba je skvělá. Poznala jsem nějaké melodie ze soundtracku, takže už vím, kam s nimi. Jsem ráda, že tam nechali ty tradiční chorály, když se děje něco "smutného", to tomu dodává zvláštní nádech.

Trailer na 4. sérii vypadá skvěle a očividně bude sice asi trochu víc "odlehčená", ale zřejmě nebude nouze o dramatické momenty. Oods, pak spousta dalších zajímavých mimoňů, ta dáma se sonickým šroubovákem...možná nebudou ani Dalekové, což mi zase tak moc nevadí. Doufám, že aspoň Torchwood bude hodně dobrý, aby pomohl překrýt díru při čekání na nového doctora.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.12.2007 22:53:19
namuras Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

SK titulky k Doctor.Who.2005.s03.special.voyage.of.the.damned.ws.pdtv.xvid-affinity:
http://www.dreamteam.scifi-guide.net/

Allons-y, Alonso! 8)
[img][images/thumbs/namuras_namuras.png]images/thumbs/namuras_namuras.pnghttp://[/img]
Tout la SGA est merde et je fais elle mieux.

Příspěvek 27.12.2007 23:07:50
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak speciál byl skvělej, především co se děje týče. A což se mi líbilo asi nejvíc, že byl oproti předchozím dvěma trochu jinej. Jinak stejně jak psala Klenotka některý hlášky/věty byly opravdu skvělý mě hlavně dostala Velká Francie a Velké Německo :D .
A k názorům (hlavně na jiných nejmenováných forech), že tam bylo momrtvých a smrt hlavních postav osobně mě nějak nevadila, akorát možná smrt Astrid mi přišla taková trochu zvláštní, ale rozloučení to každopádně tak nějak vyspravilo. A smrt ostatních spíš jsem nečekal, že jich zemře tolik během takové chvilky (myslím ten most).
Prostě dle mého speciál se povedl a hodnotím 5/5.

Jo jinak s těma Dalekama já mám pocit, že jsem četl no možná to byla jen spekulace, že tam mají být. No každopádně doufám, že tam budou, protože Doctor bez Daleků není Doctor Exterminate :cry: .
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 29.12.2007 22:31:06
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem podruhé dokoukala vánoční speciál, tentokrát s českými titulky, takže jsem pochytala i to, co poprvé ne, a musím říci, že se velmi povedl (ostatně jako všechny díly doktora). Jak už tu snad bylo řečeno, tak tento speciál byl od těch předchozích trochu jiný. Hlavně smrt mnoha postav během krátké chvíle mě překvapila, protože to v Doktorovi zvykem nebývá..No prostě celkově úžasný :D Teď jen přežít další čekání na čvrtou sérii :(

Příspěvek 30.12.2007 00:22:23
dolcett Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky jsem to dneska zkouk a moc se mi to libilo, Kylie to moc sluselo, jsem zvedavy na novou kolegyni. A kdy ze to zacina nova serie?

Příspěvek 30.12.2007 11:28:07
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To by me taky tajimalo a kdy zacina torchwood a jak to vypada s titulkovačema?

Příspěvek 30.12.2007 11:30:19
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

To se ještě neví, kdy začíná, ale Torchwood má premiéru 1.1.08...

Příspěvek 30.12.2007 17:55:15
Aslan Airman
Airman

Odpovědět s citací

muze mi prosim nekdo rict kde se daj stahnout CZ titulky k vanocnymu dílu Dr.who?]

Příspěvek 30.12.2007 17:57:35
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Aslan: :arrow:
http://indy.sg1.cz/

Příspěvek 04.1.2008 01:46:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak mě tedy speciální vánoční díl nenadchl a přímo mě zklamal :?.
Toto je spoiler!!!:
To umírání postav mi přišlo až přehnané. V Doctorovi se sice umírá, ale tohle už je běžící pás. Jsem si říkala, že by mohl trochu začachrovat s časem a než se některé postavy zabijí pádem do hlubin, mohl by je vyzvednout TARDIS. Mno nic.
Typ Dobrodružství Poseidonu...mno, to mě zas tak nenadchlo. Ten původní film byl zajímavý, ale tohle mi přišlo...nezajímavé.
A co mi na tom vadilo asi nejvíc bylo to, že to bylo takové...já nevím, "americké"? Myslím ty IMO rádoby srdcervoucí scény před a poté, co někdo umřel/obětoval se. Bylo to takové "a teď si všichni pobrečte, protože je to děsně smutné a podívejte se, jací jsou to hrdinové...a politujte chudáčky přeživší". Já nevim, jak to nazvat, ale snad rozumíte. Nepřišlo mi to dojemné, ale spíš mě to nutilo obracet oči v sloup :?.
A vyběhnutí královny v natáčkách mi přišlo dosti trapné.
Ale nějaký pěkný věci tam byly, to zase jo.

Nová znělka se mi líbila :). Už se těšim na další sérii, hlavně na Donnu (Doctor je jasný, toho nepočítám ;-)) :).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 22.3.2008 11:01:35
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

nevíte někdo, kdy začne nová série? Četl jsem něco o příštím víkendu, ale ten týpek si tím nebyl jistý. Na oficiálních stránkách jsem našel jen, že by dneska v 19 by měl být odvysílán nový trailer. :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 22.3.2008 11:17:41
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak jsem koukal na GallifreyOne a tam pisou ze Dr. WHo zacne stejny den jako BSG a to 5. dubna :)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 22.3.2008 23:57:12
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak to bude hustýýý :lol:

Trailer ke 4. sérii v pořádně kvalitě. Miluju tu hudbu tam! A vypadá to hodně dobře, hlavně chudákovi doctorovi půjde z těch companions hlava kolem :D

http://www.youtube.com/watch?v=yB2HZcwqJR8
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.3.2008 08:16:38
Nefertiti Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Už se nemůžu dočkat :D. Ten trailer je naprosto super - musela jsem si ho včera pouštět pořád dokola, a pak mi to nedalo a pustila jsem si aspoň poslední tři díly třetí série, abych trochu zahnala abstinenční příznaky :D.

Příspěvek 23.3.2008 09:39:57
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Trailer fakt super. :) :) Tohle budou velice velice dlouhé 2 týdny. :? :) Ještě by mohli udělat díl nazvaný The x Doctors (x = nějaké číslo) jak je to v původní sérii a 4. série by byla určitě snad dokonalá. :D :D
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 23.3.2008 09:44:48
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No on je dnes problem, ze asi vetsina doktoru uz nezije, pokud vim tak jen prvniomu bylo urcite pres 60, takže by mu dnes bylo zhruba 105 ...

[EDIT] jen tak pro zajímavost seznam doktoru:

1. Doktor: William Hartnell 8 January 1908 – 23 April 1975
2. Doktor: Patrick George Troughton 25 March 1920 – 28 March 1987
3. Doktor: Jon Pertwee 7 July 1919 – 20 May 1996
4. Doktor: Tom Baker 20 January 1934 (dobre tak od tohohle jsou uz asi vsici nazivu)
5. Doktor: Peter Davison 13 April 1951
6. Doktor: Colin Baker 8 June 1943
7. Doktor: Sylvester McCoy 20 August 1943
8. Doktor: Paul McGann 14 November 1959
9. Doktor: Christopher Eccleston 16 February 1964 (Zajímavost: Hrál Clauda v Heroes)
10. Doktor: David Tennant 18 April 1971
Naposledy upravil šAshrak dne 23.3.2008 09:54:29, celkově upraveno 1
The Lost Doctors

-Charlie Crews

Příspěvek 23.3.2008 09:49:40
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

jo, je mi jasné, že všechny doktory dohromady nedaj (představitel prvního Doktora navíc umřel v 70-tých letech). Ale je tu devátý doktor. V letošním Children In Need se s desátým objevil pátý doktor. A to už maj minimálně 3 Doktory, které můžou použít. :wink: :)

Příspěvek 23.3.2008 17:12:20
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Chtělo by to Tardis a přesunout se o dva týdny dopředu. Na čtvrtou řadu se těším čím dál tím víc a víc a každej trailer (už od vánoc to :D ) čekání jenom zhoršuje. Jinak k těm Doctorům. mohlo by to být zajímavý, ale zase ve čtvrté řadě bude už tolik návratů.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 23.3.2008 18:39:15
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Trochu se těch návratů bojím, protože ta Rose původně neměla být návratu vůbec schopná. Proto byl závěr 2. řady tak výjimečný. Ale oni obvykle chyby nedělají, takže tady jsem optimistka:

Příspěvek 23.3.2008 19:10:46
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Hele tak me napada nemate nekdo tu Classic series komplet? na WF to nekdo dava ale zasek se u seste serie, a ja to sleduju v pauzach mezi novejma seriema..
The Lost Doctors

-Charlie Crews

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who