Tak mě u Niki zaujalo na začátku, jak nevěděla, co se děje. Její schopnost a co se s ní vlastně děje, nám v 1. sérii vůbec nevysvětlili. To bylo snad jediné, co si o ní z 2. série pamatuju, že to konečně vysvětlili, proč má rozštěpenou osobnost a tak. Ale jak pak přišli s tou další osobností, tak to už bylo hodně vycucané z prstu a byla to jenom záminka, jak se zbavit DLa.
Ale její epizody bývaly dost nudné a i "Four months ago" tím hodně, imo, pokazili. Nevyčítám jim, že se na ní konečně zaměřili, ale zrovna v téhle epizodě, kde nám měli vysvětlit plno věcí, ale místo toho nám ukázali Micu, jak sfoukává svíčky. To její "it will be OK", co pořád říkala, už mi pak taky lezlo dost na nervy.
Ale jako herečku ji mám ráda. Je to sice blondýnka

, ale rozhodně není tak otravná a okoukaná jako Claire (a Hayden), která zase byla pro změnu všude a ve všech epizdách až někam k 2.07, a už se prostě okoukala, protože v první půlce série nenabídli kromě Westa v její linii nic nového. To byl zase druhý extrém.
Sylar...ten měl umřít. Tedy, nic proti němu, v 1. sérii byl opravdu "cool", ale teď ho dali dohromady s dvojčaty a to mu imo dost ublížilo. Líbilo se mi, pravda, jak si každá postava šla prostě za svým a on vlastně taky. To zase jo. Ale pořád to jeho "jsem zlej" a "jsem zpátky", mě trochu štvalo. I když v poslední epizodě u mě stoupl tím, jak zastřelil Mayu. A tu pak oživili místo aby...ale, proč bych se měla rozčilovat?

Proč když tam konečně dají tmavovlásku, tak to musí být taková......*doplňte podle míry nesympatií*

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.