Tak jsem se konečně taky podívala. Docela mi trvalo, než jsem se zorientovala v ději, protože ty přestávky ve vysílání mě fatk ničí, nejdřív jsem vůbec nevěděla, která bije a kdy se tohle odherává, ale pak jsem si postupně vzpomněla... Film je dobrý, mě se líbil, už když jsem slyšela tu znělku, tak mi běhal mráz po zádech, ona je tak... tak vystihující ten děj. Opět na mě padla taková ta stísněnost, která mě vždycky doprovázela při sledování toho seriálu. No, takže se mi to líbilo a taky myslím, že admirál Cainová opravdu neměla nějaký zvláštní důvod postřílet civilisty a chovat se takto, nacvíc velení založené na strachu není zrovna ideální. Prostě pokud se jí někdo postavil, tak ho zastřelila, takže pak se nikdo neodvážil nic říct a raději souhlasil. To pak byly jen loutky dělající to, co si ona usmyslela. Teda abych pravdu řekla, nějak mi ti velitelé z tohohle seriálu nepřirostli k srdci, Adamu st. moc nemusím, mladší je takovej.... divnej.... Což samozřejmě přispívá k oblíbenosti tohoto seriálu. Není to černobílé.
Takový ujišťující dotaz, v názvu topicu je Razor 4.01, 4.02, ale ten film je jen jeden, že?