stalker: Opravdu jsi tomu nevěřil? Vždyť jsem to slíbila....a co já řeknu, to taky udělám.

Jinak se mi to nelíbí, páč já nejsem zlomyslná. Ale taková noční procházka...hmm...já měla dneska v horoskopu, že si mám udělat hezkou večerní procházku. Ale tohle se bude zase líbit tobě....ačkoli nejsem si tím jistá, páč nevím, jestli jsi škodolibý....s Ghetem jsme si udělali pěknou noční projížďku po
skoro celé Praze...takovou...strategickou...ale vůbec jsme nebloudili...ačkoli jsem se neptala, Ghet určitě naprosto přesně věděl, kam jedeme.
Jenda: Požadavek finančního odškodnění za vzniklou psychickou újmu? Hmm....kolik si mám říct? Přece jen jsou to ještě studenti, tak je nechci zruinovat.

A proč? Hm...jsi inteligentní chlapec...si to domysli.

Jsi neměl odcházet tak bzo....viděl bys to. A nebo bys mě ochránil, když se ostatní tak hezky při tom bavili a nikdo mi nepomohl.
Musím říct, že jsem docela zmatená z toho, kdo kdy může nebo nemůže. Které soboty tedy můžete? Já můžu jen 1. 12. Páč 8. jsem doma a 15. už bych asi měla nakupovat dárky...
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.
"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"