Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 20.11.2007 18:46:58
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Sakra a je to venku! Nevěřil jsem, že to sem McBeck napíše. :) Na druhou stranu, prozradím vám, že má zvláštní a to je na pováženou zálibu v nošení pánských kusů oblečení. Od mikin, přes bundy až po (popřemýšlejte)

McBeck: tohle se ti bude zaručeně líbit: Když jsem došel od té křižovatky na kolej, ve dveřích jsem zjistil, že jsem si v tom klubu zapomněl batoh. Takže co mě čekalo? Ano, cesta pěšky zpět na MK a taktéž pěšky zpět na mou kolej. Pěkná noční procházka. :x
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 20.11.2007 18:56:13
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

no co vy tam vyvádíte. :lol: :lol: Sakra, mám čím dál tím větší chuť zabít kámoše za to, že mi řekl, že máme ten test. :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 20.11.2007 18:58:09
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ok, klidně v sobotu

Stalker se nazdá :lol:

McBeck.C: V první řadě sepsat žalobu a tu podat na příslušném soudě, samozřejmě zaplatit poplatky, no a určitě přihodit i požadavek finančního odškodnění za vzniklou psychickou újmu... proč? :D
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 20.11.2007 21:22:36
Quinix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Mě by se hodil čtvrtek i sobota, pátek je u mě špatný (můžu až v 7).

Co třeba příští sobota? 1.12. ?
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 20.11.2007 21:39:24

Odpovědět s citací

1. 12. to bude malinko problém... sestra má svátek, tak jestli bude rodinná oslava, budu muset buď dřív odejít, nebo později přijít... spíš to první...

V pátek 30. máme tu firemní akci, takže to nemůžu...

btw.: Naši tu teď začali řešit špičku na vánoční stromeček (vloni ji totiž rozbili), mamka prosazuje sovětskou hvězdu s komárem (pěticípá hvězda na který je přišpendlen andělíček který z dálky vypadá jako komár), táta se vzteká, že než aby koukal na ruskou hvězdu, že radši půjde koupit špičku novou... letos to budou asi vážně veselé Vánoce :-D
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 20.11.2007 22:09:51
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak ať navrhnou něco mimopražští :) Nejlépe sobota... i když i pátek by asi šel, pokud by to vyšlo na správný týden ;)
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 20.11.2007 22:15:49
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pátek ne! Já v žádný pátek nemůžu :cry:
Sobota. :stavka: Ovšem ne tahle následující sobota, jdu dělat Scio testy :roll:
Ale jiná sobota je ok :stavka:

Btw: Jenda.SG-1: Tak ať koupěj americkou hvězdu (bílou) s tlustým dědkem, když ne ruskou s komárem :rflmao: I když to je asi prašť nebo uhoď, co? :lol: :D

Příspěvek 20.11.2007 22:27:52
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Já tuhle sobotu taky nemuzu ....

Tu potom mam volno, a ta potom je zase zazdena a pak uz bych mel mit do konce roku volno...

Příspěvek 20.11.2007 22:49:11

Odpovědět s citací

Eleira: Přesně tak... taťka by prohlásil že Dědu Mráze na stromku nechce... prostě musí být špička :D

Následující soboty po 1.12. mám už pak taky zazděný, protože 19. mám předtermín a ještě před tím nějaký zápočťáky... :(
Naposledy upravil Jenda.SG-1 dne 20.11.2007 22:49:36, celkově upraveno 1
Albert Einstein

Příspěvek 20.11.2007 22:49:31
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Takže shrňme aktuální stav:

Pátek jsme všelidovým hlasováním zavrhli :-D
Sobota 1.12. - já, Ashrak, Eleira? a jenda zdrhne brzo :)
Sobota 8.12. - já, Eleira, jenda

Příspěvek 20.11.2007 23:54:29
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak já tuhle sobotu ne, protože v pátek je sraz Dr.Who skupinky a dvakrát po sobě do Prahy nepojedu. V pondělí mám prezentaci, kde nemám ještě ani čárku, takže na ní budu o víkendu určitě dělat :roll: (nemám žádný život :) )
Ale ta další by snad šla. To mám sice zase prezentaci taky, ale na té určitě o víkendu dělat nebudu, protože je až na středu :)
Takže já hlasuju pro 8. prosince. Aspoň koupím ze zbytku peněz nějaké dárky :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.11.2007 01:29:09
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ještě jsem se nevyjádřila ke včerejšímu srazu, tedy - šipky fain, Ghetův příchod příjemně překvapil, ale jednoznačné mínus za místo - mám raději tišší místa, kdy lidé mohou vzájemně komunikovat bez hlásné trouby a naslouchátka :?. A omlouvám se, že jsem vám sebrala Nappyho :? .

Sraz 8. prosince - tak to nebude pro mě, už tak mi tam koliduje pár věcí :?.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 21.11.2007 11:54:52
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Koukám, že to mám nějak posunuté :) Chvíli jsem se zděsila, že mám jeden projekt do konce listopadu a že je to už tenhle pátek. No, naštěstí není.
Čili oprava, můžu obě ty soboty :wink: Měla jsem za to, že 1. prosince je už tahle sobota.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 21.11.2007 13:38:50

Odpovědět s citací

To je normální, že jsi malinko posunutá v čase... taky jsem dneska asi 20 minut přemýšlel, co je za den... :)
Albert Einstein

Příspěvek 21.11.2007 13:45:01
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

ehm.... zkuste k tomu "tahle/následující" sobota připsat datum :) začíná to být docela nepřesné :lol:

Příspěvek 21.11.2007 16:41:09
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

stalker: Opravdu jsi tomu nevěřil? Vždyť jsem to slíbila....a co já řeknu, to taky udělám. :D Jinak se mi to nelíbí, páč já nejsem zlomyslná. Ale taková noční procházka...hmm...já měla dneska v horoskopu, že si mám udělat hezkou večerní procházku. Ale tohle se bude zase líbit tobě....ačkoli nejsem si tím jistá, páč nevím, jestli jsi škodolibý....s Ghetem jsme si udělali pěknou noční projížďku po skoro celé Praze...takovou...strategickou...ale vůbec jsme nebloudili...ačkoli jsem se neptala, Ghet určitě naprosto přesně věděl, kam jedeme.

Jenda: Požadavek finančního odškodnění za vzniklou psychickou újmu? Hmm....kolik si mám říct? Přece jen jsou to ještě studenti, tak je nechci zruinovat. :lol: :biglol: A proč? Hm...jsi inteligentní chlapec...si to domysli. :D Jsi neměl odcházet tak bzo....viděl bys to. A nebo bys mě ochránil, když se ostatní tak hezky při tom bavili a nikdo mi nepomohl. :roll:

Musím říct, že jsem docela zmatená z toho, kdo kdy může nebo nemůže. Které soboty tedy můžete? Já můžu jen 1. 12. Páč 8. jsem doma a 15. už bych asi měla nakupovat dárky...
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 21.11.2007 18:31:16

Odpovědět s citací

McBeck.C: Kdyby jsi neutrpěla psychickou újmu (kdyby ti to nevadilo), tak proč by sis jinak stěžovala, ne? :lol: Žalovat je můžeš o kolik chceš- kompenzaci ti v rámci tvého požadavku vyměří soudce. Nejvyšší odškodné zatím bylo 500 000, ale nikde není psáno, že by to nemohlo být víc ;-)

1.12. budu jen muset vypadnout dřív... i když možná že ne... ještě musím vysondovat, kdy to chtějí slavit...
Albert Einstein

Příspěvek 21.11.2007 19:23:00
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já zatím můžu i 1. i 8. I když 8. Pokud se nevyvine nějaká nečekané událost. Doufám, že ne. :wink:

Příspěvek 21.11.2007 20:44:10
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Mno, já taky 1. i 8., ale asi bych dala přednost taky tomu 8. prosinci, protože se mi to přece jen hodí víc. Ale v podstatě můžu oba dny, jenom ten 8. je....lepší :)

Příspěvek 21.11.2007 20:53:54
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Hmm, osmého... efektně bych se tak vyvlíknul z jedné události, na kterou vůbec nechci jít ;)

Příspěvek 21.11.2007 21:10:24
Shial Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Já můžu oba dny - 1. i 8. Snad bych se i vyvlékla z návštěvy příbuzenstva :)

Příspěvek 21.11.2007 21:29:34

Odpovědět s citací

Dobrá zpráva- 1. 12. se oslava sestry nekoná, špatná je, že se koná oslava tetiných 50... :? teď jen vymyslet, jak se z toho srazu rodiny vyvlíknout... :)
Albert Einstein

Příspěvek 22.11.2007 13:01:32
Blanca Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jednoznačně 8. - alespoň v mém případě. 8)
"I used to think it is terrible that life is so unfair. But then I realized - wouldn't it be much worse if life is fair and all those terrible things are happening to us because we actually deserve them?"

Příspěvek 23.11.2007 11:28:43
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak zjišťuju, že nebudu moct ani 1., ani 8. :cry: Tak si to hezky užijte beze mě. A doufám, že se srazíme zase všichni po Vánocích. :D

Jenda: 500 000,- ?? :shock: Wow, tož to je docela dost. To bych si tu mohla zařídit i privát. :rflmao: :rflmao: :rflmao:
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 23.11.2007 12:07:54
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hej, 500 000,-?! Příště chodím kolem McBeck širokým obloukem! :D (a taky už jí nikdy nenechám vyhrát v šipkách :D )

Jinak sraz 1. a 8. Původně jsem měl v plánu zůstat alespň jeden víkend v Praze, ale vypadá t, že to nevyjde - příští víkend nás zve babička na oběd (z toho se smaozřejmě nevyvlíknu) a ten přespříští už asi budeme péct cukroví a malovat u sestry v pokoj, takže asi všechno nestíhám...
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony