Balial: Důrazně doporučuji nechodit na lapiduch, protože tam bys 1. asi opravdu utrpěl infarkt 2. by tě nazvali bláznem, magorem popř. něčím horším, že si dovoluješ být nadšeným fandou
Tohle mě zajímá, jak to chtějí udělat bez resetu. Asi nebude úplný, ale je možné, že si třeba lidi budou na ten útok nějak pamatovat a ne jen SG1? Nemělo by to tedy nějak ovlivnit i Atlantis? Možná to, že tam mají nové uniformy, je taky důsledek?
Ale přiznávám, že začínám na tenhle film o dost zvědavější než na AofT. Rozhodně to "stará dobrá SG1" zní dobře. Sice mám hrozně ráda Mitchella a Valu, a bude zajímavé je sledovat, ale série SG1 1-6 byly moje nejoblíbenější. Pokud to tedy nebude ta tzv. ztráta času, kdy se na konci vrátí zpátky a ještě k tomu přidají trochu toho klasického SG1 koření (brána, uvolněný, vtipný humor atd.), tak se mi to určitě bude líbit. A divte se, já se na to už těším
Toto je spoiler!!!:
|
Hlavně na Baala, toho nemůže být dost. I když tedy doufám, že už ho tady přece jenom zlikvidují, protože se to taky nesmí přehánět  |
Daniel bez nohy

Nemůžu si pomoct, ale kdyby mu to zůstalo, bylo by to bezva

(ze zcela osobního škodolibého důvodu, který nebudu rozebírat

). Ale asi by to nebylo dobré pro "image", protože je to prostě herec, kterého miluje půlka fanynek a kdyby tam "běhal" bez nohy, asi by to SG1 moc neprospělo

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.