Markus píše:
Tar-ara: ... Zajímalo by mě, dle čeho usuzuješ, že to bude "parodie na dobrou podívanou"

... Daniel v té paralelní realitě přijde o nohu, ...Navíc ve filmu jde i o další věci, než jen o ten základní příběh. Já třeba ještě posuzuju herecké výkony, interakci mezi postavami, hudbu, triky, výpravu, kameru atd...budu doufat, že tě přesvědčí film.

Usuzuju z toho, co jsem o tom zatim slyšela - nejen kousky děje, událostí, postav, co se mají objevit, ale i z toho, co naznačují herci.
Daniel bez nohy - to by museli zatraceně dobře napsat, ale pochybuju, že se jim to povede.
Děj je pro mě nejdůležitější jádro. A postavy. Hudba a efekty jsou podřadné, i když samozřejmě velmi vítané.
Jo, taky doufám (mno, někdy tu jiskřičku ale nevidím). Věř, že bych se opravdu ráda mýlila. Už kvůli sobě

.
Díl 1969 se mi hrozně líbil. O něco tam šlo (dostat se dom), bylo to velmi vtipné a celkově zábavné. A to je snad jediná pro mě korektní časovka. Od těch ostatní se totiž zatraceně liší tím, že je tam jedna časová lajna. To, co udělají v minulosti, se promítne do budoucna a události budoucna ovlivní jejich chování v minulosti. Žádné alternativní časové lajny v existenci. Není tam žádný reset. Takovéhle časovky bych chtěla.
2010 je sice docela pěknej díl, ale z hlediska této časové korektnosti už špatná. Kdo jim pošle vzkaz, když změní minulost? Oni, aby zachovali zdání. Asheny tedy odhadnou, aniž by se kdy něco stalo, i když na to částečně přijdou sami, ale...prostě už je to něco jiného.
Kdyby to bylo jako 1969, tak by mě to nevadilo (i když na film...to by chtělo spíš styl Reckoning, Lost City...).
Continuum světu SG nic nepřinese. Jen reset. A určitě se mu podaří zase zprznit nějaké postavy

. V horším případě bude mít Teal'c třeba druhý šedý pruh

.