Jonasi

Ty vážně musíš začít hlavně komunikovat. Když něco překládáš, napiš to, ať se to ví. Mohla jsem přeložit rozhovor s Jewel, nebo ty další dva, co jsem našla, s Hewlettem a Nyklem a ne se zdržovat s tímhle. Prostě příště NAPIŠ. Takhle se tu po kdoví jak dlouhé době zjevíš a řekneš: "Mám to přeložené". A co my s tím?
Mrs. Sheppard: Že je Amanda údajně větší hvězda je mi úplně jedno.
Co se týče té hvězdné slávy, tak je hvězda akorát mezi fanoušky SG, a obecný sci-fi fanoušek o ní možná někdy někde slyšel, ale asi to nebude tak horké. S SG začínala větší kariéru, nikdy nic jiného pořádně nenatočila. Upřímně trochu nerozumím tomu, proč jsou z ní David s Joem tak odvaření, když sami mají na seznamu mnohem víc filmů a co víc, některé z nich jsou dokonce velmi dobré. To, že ji mají rádi jako člověka, to je hezké a já jim to neberu, nejspíš k tomu mají důvod. Ale proč ji nosí na rukou jako herečku opravdu nepochopím.
Promiň, ale na výraz "Amanda je hvězda" mám trochu alergii. SGA je plnohodnotný seriál, a herci tam taky odvádějí nějakou práci. To, že SG1 běžela delší dobu, nedělá z Amandy, Michaela nebo kohokoliv větší "hvězdu". O jediném, o kom se tohle dá říct, je RDA. Jeho jméno aspoň někomu něco řekne.
Ale musím se Amandy zastat v tom, že ona se nikam necpala. I když snad by fanouškům v rozhovorech nelhala. To by od ní nebylo moc hezké

Řekla, že o tom s Torri mluvila sama.
Ale pravdou je, že by mohli na rovinu říct, co za tím bylo a ne pořád tahat lidi za nos s tím, že jednou řeknou "Amanda měla smlouvu na další rok" a o měsíc později říct "Torri chtěla odejít a o Amandě se už uvažovalo".
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.