Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 6.10.2007 - Interview s Torri Higginson

6.10.2007 - Interview s Torri Higginson

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.10.2007 19:04:52
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Pěkný rozhovor, po dočtení se cítím zvláštně, škoda, že už je pryč :(

díky Klenotko :wink:
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 06.10.2007 19:19:14
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Pěkný rozhovor :wink: už mě ale štvou s tím že nikdy nevysvětlili proč ji teda vykopli, i když bych se přikláněl k tomu co si myslí ona, Mallozzi zas na blogu tvrdil že to není pravda prej... :?
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 06.10.2007 19:37:05
Syrestesia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, mně se to jeví, jako by Amanda Tapping chtěla zpátky do Stargate, poté, co jí ukončili SG-1 a tak Tori prostě musela jít. :x Nemám z toho moc dobrý pocit, ale to asi pramení z toho, že nemám ráda Amandu (nebo spíš Carterovou).
Dear diary, why does no one understand me?
I am not mad.

Příspěvek 06.10.2007 19:40:48

Odpovědět s citací

Dobře, mě ale nejde o to že odešla nebo ji vykopli a je tam místo ní Cartrové, myslím že to nakonec bude dobrý a pevně věřím že 4. série bude zatím nejlepší a z těch tří dílů to tak i vypadá, mě de o to že neřekli proč odešla, chtěl bych znát ten důvod.. ale tak mužu žít i bez toho žejo :D
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 07.10.2007 07:23:24
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Díky za překlad Klenotko :wink:

Já myslel, že Torri vykopli, protože Amanda má ještě smlouvu na rok v SG.
Obrázek

Příspěvek 07.10.2007 09:11:13
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Ježiš vona bude v nějakým dílu NCIS :roll: - no alespon tentokrát nebude nejvíce nesympatickou postavou v seriálu - na ředitelku nemá :lol: :lol:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 07.10.2007 16:17:18
Sithathor Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ach jo :( Vraťte nam Elizhabet. Narvat tam Carterovou neni zrovna nejlepší. Mam ji rada ale Sam patří do SGC ne Atlantis :?

Příspěvek 07.10.2007 16:49:41
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

No je mi Tori líto, i když se mi zdá už Sam docela přípustná. Myslím, že prostě musela udělat místo a přece jen Amanda je hvězda většího kalibru :wink: . Asi těžko by řekla:" ne lidi, tohle nemůžu té milé Torri udělat, raději budu sama bez práce." Navíc to vypadá (naštěstí) , že do týmu docela organicky zapadá.
After hard working I like hard playing

Příspěvek 07.10.2007 17:47:10
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Skoda, že je Weirová preč, bola to super postava, dúfam, že bude mať v budúcnu v sga veľkú budúcnosť.
A ešte škoda, že som sem rozhovor zabudol poslať, mal som ho preložený pred 8 dňami, tam si ho na sg-portáli ľudia našli, nabudúce to sem pošlem nech môže Klenotka prekladať niečo iné, škoda, moja blbosť.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 07.10.2007 18:01:49
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jonasi :roll: Ty vážně musíš začít hlavně komunikovat. Když něco překládáš, napiš to, ať se to ví. Mohla jsem přeložit rozhovor s Jewel, nebo ty další dva, co jsem našla, s Hewlettem a Nyklem a ne se zdržovat s tímhle. Prostě příště NAPIŠ. Takhle se tu po kdoví jak dlouhé době zjevíš a řekneš: "Mám to přeložené". A co my s tím?

Mrs. Sheppard: Že je Amanda údajně větší hvězda je mi úplně jedno.
Co se týče té hvězdné slávy, tak je hvězda akorát mezi fanoušky SG, a obecný sci-fi fanoušek o ní možná někdy někde slyšel, ale asi to nebude tak horké. S SG začínala větší kariéru, nikdy nic jiného pořádně nenatočila. Upřímně trochu nerozumím tomu, proč jsou z ní David s Joem tak odvaření, když sami mají na seznamu mnohem víc filmů a co víc, některé z nich jsou dokonce velmi dobré. To, že ji mají rádi jako člověka, to je hezké a já jim to neberu, nejspíš k tomu mají důvod. Ale proč ji nosí na rukou jako herečku opravdu nepochopím.
Promiň, ale na výraz "Amanda je hvězda" mám trochu alergii. SGA je plnohodnotný seriál, a herci tam taky odvádějí nějakou práci. To, že SG1 běžela delší dobu, nedělá z Amandy, Michaela nebo kohokoliv větší "hvězdu". O jediném, o kom se tohle dá říct, je RDA. Jeho jméno aspoň někomu něco řekne.
Ale musím se Amandy zastat v tom, že ona se nikam necpala. I když snad by fanouškům v rozhovorech nelhala. To by od ní nebylo moc hezké :) Řekla, že o tom s Torri mluvila sama.
Ale pravdou je, že by mohli na rovinu říct, co za tím bylo a ne pořád tahat lidi za nos s tím, že jednou řeknou "Amanda měla smlouvu na další rok" a o měsíc později říct "Torri chtěla odejít a o Amandě se už uvažovalo".
Naposledy upravil Klenotka dne 12.10.2007 22:14:18, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 08.10.2007 07:30:00
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Klenotka: No pro mě celá situace kolem Torri je taky hodně bolestná. Ještě víc poté, co jsem viděla Lifeline. Myslím, že třeba Joe to trochu vyjádřil mezi řádky - naději, že Elizabeth tak úplně nezmizí v propadlišti dějin SGA. Pro mě je jen úlevou, že mi Sam nevadí, nepřekáží a jak jsem už psala výše, docela organicky (aspoň po mě) do týmu zapadá. Myslím si ale, že na ní přeci jen pohlížejí producenti SGA , jako na větší hvězdu, anebo co je za tím, kdo ví? :lol:
After hard working I like hard playing

Příspěvek 08.10.2007 10:35:46
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotka: Chápu tvou nechuť k Amandě, ale upřímně nejsem si jistá, že bych řekla, že Torri je lepší herečka. Tedy je fakt, že jsem ji kromě štěku v Anglickém pacientovi jinde neviděla, ale v SGA rozhodně nějak moc herecké výkony nepodala... Tedy samozřejmě myslím v rámci svojí role, ono ani nebylo co hrát..., postávání v řídící místnosti a její obvyklé You have a go, nemohla se ani pořádně projevit. To, co hrála, bylo super...s Teylou se to nedá srovnat. No, holt každý máme rádi někoho jinýho. Já mám Samanthu ráda odjakživa a tím, že ji dali do SGA mě moc potěšili. Ale je mi upřímně líto, jak Elizabeth skončila. Byla docela idealistka a ta výprava na Atlantis byla její dítko a ona nakonec skončí takto. Pokud byl důvod odchodu Torri to, že už nechtěla pokračovat, pak by podle mě bylo nejleoší řešení tam dosadit někoho úplně nového. Pokud chtěli vyloženě udržet Amandu, pak je to něco jiného. Bohužel podle mě si tímto Amanda nezískala moc příznivců, neboť to, že ji mermomocí chtěli udržet v seriálu, není zrovna dobrá vizitka. No, celkem bych chtěla někdy vidět něco jiného, v čem by hrála.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 08.10.2007 17:04:51
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka: Ja viem, ja som to sem proste napisal ked som videl ten rozhovor, viem, ze to nemalo velky zmysel - nabuduce sa skusim ozvat, ked budem nieco prekladat.
[img][images/thumbs/Jonas_userbar.png]images/thumbs/Jonas_userbar.pnghttp://[/img]

Příspěvek 08.10.2007 17:27:02

Odpovědět s citací

Víte, na mě to budí dojem že je v tom nějaká levárna a proto to tak zuby nehty nechcou říct. My se asi těžko domyslíme o co šlo, jestli Torri nevycházela s vedením, byly tam konflikty, nesouhlasila s vývojem postavy, hádala se se scénáristy, bylo jí naznačeno odejít nebo se smířit s tím co rozhodli oni, atd... no prostě těžko říct. Ale vzhledem k tomu že to tak tajijou to bude něco takovýho že se pohádali, na mě to tak působí teda...

Příspěvek 09.10.2007 20:09:13
Alpheratz Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já osobně sem nikdy moc nemusel jak Torri (furt mi připadala jak anorektička), tak Wierovou (připadala mě moc kladná, idealistická ale jinak v celku nijaká). Jenže Carterová mě spolu s Danielem a taky aji T'lcem začala od deváté série SG1 celkem *censored*. To co mě ale na celé té velké výměně velitelů štve nejvíc je že nám to připomíná, jak přežívání a umírání hlavních hrdinů nereálné. Musím říct že SGA je v tomto oproti SG1 trošku lepší, ale přesto. Jak je možné že smrt některého z hlavních hrdinů je v seriálech, jako třeba Lost,nebo Heroes je takřka na denním pořídku, zatímco v seriálu, kde vojáci a jejich kamarádi deně bojují se zákeřným a mnohem silnějším nepřítelem z vesmíru pokaždy přežijí téměř jistou smrt? ;-)
Na věrohodnosti rozhodně nepřidává fakt, že pokud se někdo bezvýznámný připojí k našemu týmu v nějaké misi, čeká ho téměř jistá smrt, zatímco naši hrdinové vždycky jako zázrakem vyváznou.
Podle mě by celá SGA byla mnohem lepší, kdyby měla celou řadu vedlejších postav, z nichž by čas od času nějaká umřela (to se samozřejmě netýká Zelenky ;-) ) . Když sem tam někoho vysaje wright, je to navíc určitě mnohem přirozenější, než že si hlavního hordinu pro nic za nic umlátí černej kouř ne nějakym blbym ostrově. :D Válka je totiž válka, ne?a se ztrátami musíme počítat...

Edit by Tar-ara: Slušně, prosím.

Příspěvek 09.10.2007 20:17:18

Odpovědět s citací

Tak Torri rozhodně není anorektička, fakt, že má pěknou postavu (narozdíl od Amandy, která je ale zase po dítěti, takže se to nedá moc srovnávat) přece hned nemusí znamenat, že nejí popřípadě si někde na záchodě strká prsty do krku. Tyhle názory mě vážně dokážou naštvat... Navíc Torri ani není hubená, je štíhlá.
Pokud jde o vedlejší "umírající" postavy, náhodou s tebou souhlasím. Tohle by rozhodně přidalo na reálnosti.

A pokud jde o odchod Elizabeth... Pokud už to Torri nechtěla hrát, pak je to v pořádku, ale cpát tam Amandu jen proto, že nás už nudila v SG1, je blbost. Měla jsem ji ráda, ale ne v SGA! Vždyt už v desáté sérii SG1 byla naprosto vyždímaná. V porovnání s takovou čtvrtou sérií, kde byla dobrá :lol:

Příspěvek 09.10.2007 20:35:18
Smitty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ano akurat ze v LOSTe je tych hlavnych postav10-15 a tuto 5-6 ...trochu rozdiel...A keby vkuse niekdo skapal bolo by to o nicom...

Příspěvek 10.10.2007 06:55:12
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Balial píše:
Víte, na mě to budí dojem že je v tom nějaká levárna a proto to tak zuby nehty nechcou říct. My se asi těžko domyslíme o co šlo, jestli Torri nevycházela s vedením, byly tam konflikty, nesouhlasila s vývojem postavy, hádala se se scénáristy, bylo jí naznačeno odejít nebo se smířit s tím co rozhodli oni, atd... no prostě těžko říct. Ale vzhledem k tomu že to tak tajijou to bude něco takovýho že se pohádali, na mě to tak působí teda...

Torri sa z vedenim nepohadala, takisto ako nie Paul McGillion, tomuto sa proste hovori vyvoj postav v serialoch, proste Scifi Channel chcel aby sa to hybalo, strucne povedane, ona dostala cierneho petra. Keby si citala vsetky tie rozhovory s postavami, tam je to jasne povedane, stab i hercov mala rada, takisto ako oni ju. {Minimalne tak ak nie viac ako mali v sg1 radi samanthu} :evil:

Příspěvek 12.10.2007 17:17:25
Sithathor Airman
Airman

Odpovědět s citací

Taky si nemyslím, že by Torri byla anorektička. A o tom že je špatná herečka no tak to je opravdu blbost. to co hraje hraje dobře narozdíl od Rachel :roll:
A téže si myslim, že by více vedlejších postav neuškodilo. Říct, že Carsona nechyli umřít, aby byl seriál realističtější no tak to je OPRAVDU no nebudu mluvit sproste :? Za 3 řady jeden mrtvý? Samozřejme že tam jich bylo více ale ty nikdo neznal takže to nikomu nevadilo. Režiséři by měli udelat více vedlejších postav, přiblížit nam jejich život a PAK by byla jejich smrt realistictejsí. :cry:

Příspěvek 17.10.2007 22:15:21
Bína Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tk teď v NCIS hrála patoložku a přišla mi jako docela dobrá herečka, sice tam byla jen chvíli ale i tak.

Příspěvek 18.10.2007 18:43:58
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Díky moc za překlad. :wink:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 26.10.2007 16:47:21
DynamitNobel Airman
Airman

Odpovědět s citací

Moje nejoblíbenější postava ve SGA.Amandě ta role absolutně nesedí.Už je zkrátka "přeamandováno"

Zpět na SGA-PROJECT.COM