Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 5.10.2005 - SG Horizon 1x05

5.10.2005 - SG Horizon 1x05

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 05.10.2005 11:06:49
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news

Příspěvek 05.10.2005 20:57:20
simpanc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hm tak teda nevím klidně ať si to překládaj přece jenom ze slovenštiny to není složitý, ale nevím, jestli si to vůbec někdo čte. :? Já třeba na to nemám čas ale nevím, nevím 8)

Příspěvek 06.10.2005 05:01:40
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

simpanc píše:
Hm tak teda nevím klidně ať si to překládaj přece jenom ze slovenštiny to není složitý, ale nevím, jestli si to vůbec někdo čte. :? Já třeba na to nemám čas ale nevím, nevím 8)

Třeba si to čtu například já je to pěkné zpříjemnění na čekání na nové díly SGA (čas si udělej ve škole ve vípočetce například) Zatím jsem přečetl teaser a je slušný, musím si udělat dneska na čtení čas.

Příspěvek 06.10.2005 15:47:39
Arana Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

simpanc píše:
přece jenom ze slovenštiny to není složitý

To není ze slovenštiny ale z angličtiny...
"Ty jsi jako Windows. Všechno se ti musí vysvětlovat třikrát a pokaždé jinak, abys to pochopila," řekl o mně můj brácha.
"Ufff. Proč zrovna já musím mít takové dítě..." řekl o mně můj táta.
"Zhyň, ty potvoro pekelná," řekl mi Víťa.
"Fakt jseš obdivuhodně hodná," řekla o mně Šárka.

Příspěvek 06.10.2005 16:50:22
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem se prokousal k třetímu aktu, musím žít že to co se stalo Chasovi no já na jeho místě bych vyváděl výc (myslím konec 2 Aktu) je to povedený díl, aspoň nějaká zábava.

Příspěvek 06.10.2005 18:36:14
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Arana píše:
simpanc píše:

Tak někde jsem to četl tak sorry.
Já to nemyslel špatně, jen abyste neměli zbytečnou práci. :D

Příspěvek 06.10.2005 19:16:58
Arana Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

simpanc píše:
Arana píše:
simpanc píše:

Tak někde jsem to četl tak sorry.
Já to nemyslel špatně, jen abyste neměli zbytečnou práci. :D

jj, dobrý... Ze slovenštiny dělá někdo jinej knižní přepisy a všichni si to pletou se mnou. A přitom ty díly, co mám já přeložený, na slovenskej stránkách ani nejsou
"Ty jsi jako Windows. Všechno se ti musí vysvětlovat třikrát a pokaždé jinak, abys to pochopila," řekl o mně můj brácha.

Příspěvek 07.10.2005 22:13:00
ssusty

Odpovědět s citací

simpanc píše:

a cudujete sa ze nam slovakom nerozumiete(mislim tim jazik)gdis us davate ze slovencini do cestiny to je ZBITOCNE

Příspěvek 07.10.2005 23:35:53
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

ssusty píše:
simpanc píše:

a cudujete sa ze nam slovakom nerozumiete(mislim tim jazik)gdis us davate ze slovencini do cestiny to je ZBITOCNE

kdy uz proboha pochopite ze to preklada primo z anglictiny, dokonce jak spravne podotkla, slovaci toho jeste ani tolik prelozeneho nemaji... to se na to jako mame vykaslat protoze slovaci to delaji taky? nebo co? mimojine, nechci tady rozvirit hadku, takze pls zadnou reakci na toto (je to zbytecne komentovat): to ze jsem byli jeden stat, nic nemeni na faktu, ze nyni jsou staty jiz dva a to samostatne fungujici a kazdy se svym vlastnim jazykem, nevidim jediny duvod proc neco neprekladat z anglictiny do cestiny kdyz uz to delaji slovaci a naopak... to je jako byste rekli ze polstina je taky dost podobna a ze to uz vlastne nema smysl prekladat (samozrejme neni az tak podobna, jen pripodobneni).... nevim co z toho vy slovaci mate ze porad do nas rypate za to ze to chceme mit taky cesky... tohle rypani je ZBYTECNE

Příspěvek 08.10.2005 11:39:51
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jenomže těm co je teďka 10 tak slovenštině skoro vůbec nerozumí, a to že vy naše seriály někdy nepřekládáte (zvlášť když má mnoho dílů) je pouze vaše lenost ... :mrgreen:

Příspěvek 08.10.2005 13:16:27
Arana Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Když jsem začala překládat (to bylo někdy ke konci srpna), tak jsem ani nevěděla, že se slovenský překlad chystá taky. Slovenské překlady dala namuras na svý stránky někdy kolem 14. 9., já jenom o týden později.
O povolení jsem Alexe Rubita požádala e-mailem 13. 9. Bohužel tu adresu vůbec nekontroluje, což ale ve svým profilu na oficiálních stránkách Horizontu nemá napsaný.
Namuras o povolení požádala přímo na foru oficiálních stránek a to 12. 9. Forum Alex samozřejmě kontroluje, takže jí povolení okamžitě udělil.
Já Alexovi napsala ještě jeden e-mail (18. 9.) na adresu, kterou kontroluje, ale když po třech dnech neodpověděl, rozhodla jsem se 20. 9. taky napsat do fora - a odpověděl mi tentýž den.
Tady vidíte, že jsme s namuras opravdu začaly překládat ve stejnou dobu, takže když si tady "jistí lidé" stěžují na to, že Češi asi nerozumí slovensky a proto začali překládat, nemají pravdu.

Zpět na SGA-PROJECT.COM