Pomeranc: Jo to mi povídej. Zrovna Grace se mi opravdu moc líbí a považuju jí za jednu z nejlepších epizod Samanthy a když vidím, jaké nesmysly tam plácá, tak je mi z toho na nic. Jestli se v téhle podobě dabing Evolution a Grace dostane na DVD, tak mě to tedy bude hodně líto... No aspoň, že osmička, divítka a desítka je už v pohodě...
EDIT:
Tak překlad se mi zdál super, až na "ten ZíPíeM". Myslím, že by tam mělo být spíše "to ZíPíeM". Ale co mě dnes už vyloženě naštvalo, tak to byl opět jiný hlas pro Rodneyho. Teda na to, že Štěpán o SGA ví a prý se jim snaží dávat hlasy co by jim dal v Atlantis, je to teda bída a už tomu vůbec nevěřím. Vsadím se, že Rodney nebude mít v SGA ani jeden ze čtyř!! už použitých hlasů...

Vím, je to drobnost, hlavně že překlad je ok, ale nějak mě to mrzí...

Jako třeba brácha nemá paměť na hlasy, takže když mu to neřeknu, tak si toho ani nevšimne, ale já paměť na hlasy mám dobrou, takže mě to trhá ušiska.

Opakování stále stejných dabérů mi ani tak už nevadí, jako nedodržování hlasů...
Jinak díl super. Nemám co dodat. Jenom, že se mohla zeptat i na Jacka, ale to se scénáristům asi nehodilo do krámu.