Klenotka: Tak to že teď "kopeš a koušeš" mě sice mrzí, ale nevadí. Na co se ale opravdu netěším, až mě tím budš kazit SGA. Úplně vidím, jak se podívám na novou epku Atlantis, která se mi bude moc líbit. Ta skončí, já radostí třikrát zvolám hurá a celý rozveselený sednu k netu a vlezu do spolerů, abych se podíval na názory. A tvoje první věta bude vypadat:"Tak byl to pěkný díl, ale ta Carterová.

Sakra, proč jí tam mus...."

A víš do jakého bodu se přesune moje dobrá nálada...

Samozřejmě to neplatí jen na tebe, ale i na ostatní. To bude hádek, ani to nechci vidět. No teda spíš to vypadá já a Tar-ara proti všem ostatním...
P.S. Pokud Sam není "správná ženská", tak mám asi rád nesprávné ženy...

Vala tedy vůbec není můj typ. A teď nemyslím vzhled, ale povahu.
Pomeranc: Naprosto souhlasím s tím, že jednou dvakrát za týden by to bylo ideální. A také by dabing vypadal úplně jinak. Ne že by byl katastrofální, to v žádném případě, ale lepší být mohl, to musím přiznat. Například režisér Štěpán chtěl přestávku mezi osmou a devátou sérií, aby mohl vychytat mouchy a scénáře prošly pořádnou fankorekcí. Jenomže Nova řekla ne a tak se musíme smířit s pár chybami každý druhý díl, s často opakujícími se herci ve vedlejších rolích a hlasově nesedícím Písaříkem na Cama. I když si na něj už zvykám a herecky odvádí dobrou práci...
cvigy: Jo, to bude asi jeden z příběhů, které už nikdy neuvidíme.