Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách SG-1 na Nove

SG-1 na Nove

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Budete sledovat SG na nove ?

Ano
186
49%
Ne
46
12%
Kdyz bude cas
146
39%

Celkem hlasů : 378

Příspěvek 15.5.2007 15:09:24
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak dneska to bylo...zajímavé. Nevěřila jsem tomu, ale Landrho hlas docela děsivej. A ono se to jméno vážně vyslovuje "Mičl"? :shock: Ale Vala mi přišla celkem v klidu. Taky jsem asi trochu předpojatá, protože 9. a 10. řadu nemám moc ráda.
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 15.5.2007 15:11:41
Razor (Anubis) Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak, dnešní díl byl super.Vysílalo se v 4:3, jak sem předpokládal a předpovídal :lol: :D ...A dabing je good..Landry a Mitchell mají hlasy v pohodě...
Jinak, tyhlety 2 věci mě dneska fakt rozesmáli fakt moc :lol: :

#1:

*Mitchell si hraje s hádankou a něják ty desky promíchá, nic se neděje*
Mitchell: Tak tohle nevyšlo.
*začne se sesouvat zeď*
Tealc: Vskutku.

#2:

*Tealc střílí do zdi*
Mitchell: Páni, páni, páni...čéče! Kulky se odrážejí...

:laugh:

Příspěvek 15.5.2007 15:16:43
Petrosin Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ano dneska to bylo super, hlas Landryho odpovídal, hlas Valy taky neměl chybu no a Písařík bude myslím taky v pohodě :D jen tak dál.

Příspěvek 15.5.2007 15:17:03
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ten hlas Mitchela zas tak špatný není, myslel jsem, že to bude horší.
Dneska mě trochu mrzely ty Přízraky místo Wraithů, ale stím jsem tak nějak počítal.

Příspěvek 15.5.2007 15:38:15
Van Tom Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

btw ty přízraky...

jinak v originále jsem to neviděl takže Vala úplně v klidu, Mitchel takový průměr a Landry se mi nelíbil, až moc ho přeháněli, ale je možný že to tak fakt má být :roll:
"It stopped..." Felix GAYta, our commander, who we beliave in

Příspěvek 15.5.2007 15:56:59
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

So well... jsem byl na dnešní díl hodně zvědavý, a jak to podle mě dopadlo?
Valu jsem tak nějak očekával podle Prometheus unbound, takže celkem v klidu. Mitchell má opravdu moc mladý hlas, takže zní tak nějak divně a dojem z jeho postavy je značně jiný. Ale rozhodně největší zklamání je Landry :? Naprosto nechápu, propč musí v každé scéně tak neuvěřitelně agresivně křičet!!! To je vážně mimo, a celá jeho postavy vyznívá naprosto negativně. :roll: A návrat k 4/3 zase mínus, příště to můžou zkusit vysílat třeba černobíle. :roll:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 15.5.2007 15:58:51
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Pomeranc: Heh, to v jakym formatu to vysílaj Nova fakt neovlivní kámo...Prostě to budou dávat tak, jak jim to prodali(tzn. 8.řadu v 16:9 a 9. v 4:3) :wink:

Příspěvek 15.5.2007 16:09:19
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Vždyt' v originále Landry má podobný hlas jak Jíří Čapka, takže mě příjde v pořádku, ale pokud se to někomu nelíbí je to jeho věc.

Příspěvek 15.5.2007 16:20:57
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mě se to moc líbilo. Vala mi přišla v pohodě už v osmé sérii, Písařík mi vadil mnohem méně, než jsem očekával a Landry mě na rozdíl od mnohých přišel jako nejlépe nadabovaná nová postava. On Landry v originále také tak divně mluví, až to vypadá, že místy křičí a místy mluví normálně. Podle mě to jen Čapka naprosto přesně vystihl a snaží se ho, dle mého úspěšně, napodobit. Takže souhlas s Petrosinem a Razorem.

Razor (Anubis): Tak se ti jdu pustit do té znělky... Možná bude až zítra, ale to ti snad vadit nebude.

Příspěvek 15.5.2007 16:22:17
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak já budu dnes asi jako jediný kritizovat, ale neukamenujte mě prosím, může za to tzv. deformace originálem :D

Za prvé, Mitchell je opravdu jako malé děcko, i když ho nemám rád, v originále šel alespoň poslouchat, tady po zavření očí nastal šok :wink: Zkuste to, koho si představíte, herce ve věku Browdera nikdy... :!:

Vala mi nepřišla vůbec vtipná a Landry ztratil zcela svoje kouzlo, svoji osobnost. Jak již zmínil Pomeranc, nechápu, proč křičel. Jeho hlas měl vždy v sobě jiskru nečeho, nečeho milého a uklidňujícího, a to i v těch nejvypjatějších situacích... Sice jsem říkal, po zveřejnění ukázek, že se k němu dabér hodí, ale po dnešku měním názor... :oops:

Překlad byl v pořádku, až na např. jaffské národy ve všech GALAXIÍCH, ale to se dá přehlednout, možná toho bylo víc, ale pamatuju si jen toto.

Tak a teď se běžím schovat :D

Příspěvek 15.5.2007 16:25:11
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Markus:

Hurááááá, dikes ! :D ....hlavně, žes jí nahrál :wink: ...když bude zejtra, tak nevadí...kdyby byla ještě někdy dneska, tak ale budu rád :thumbsup:

Příspěvek 15.5.2007 16:42:17
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Maruxs: ale vždyt' tě nikdo neukamenuje, každý má právo na svůj názor, ten nikomu nemůže nikdo brát, takže v klidu. :lol:

Příspěvek 15.5.2007 16:51:13
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

sice sem dnes videl jen 10 min ale bylo to dobry

ten hlas mitchela je cekem v pohode (u toho čéče se rval smichy)

Příspěvek 15.5.2007 16:58:51
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To Petrosin:
Však já vím, to měla být legrace...

Jo u čéče jsem se taky začal smát, i když jsem předtím neustále nadával :D
Myslím, že si časem zvyknu, ale doufám, že to nebude až v díle Undending :wink:

Příspěvek 15.5.2007 17:03:37
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jasně, ale znáš to "100 lidí, 100 názorů a povah" :D

To "čéčé" bylo fakt dobrý :rflmao:

Příspěvek 15.5.2007 17:31:54
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak jsem si to natáčel a teď jsem se teprve na to díval (Moje nejoblíbenjší řada tak jsem se musel) a no. Tak jako na Cameronův hlas jsem si až tolik nezvyk, ale snažil jsem se to brát z pohledu člověka co neslyšel originál a takhle bych řekl, že to bylo docela dobrý. Landry zhruba taky tak. Jinak zítra už konečně bude Počátkem a první převor, no doufám, že to dopadne líp než ten Merlin, to se mi nějak moc nelíbilo, jak ho nadabovali.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 15.5.2007 17:38:33
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

"čéče" a "vskutku" vytvořilo vskutku velice vtipné kombo

Příspěvek 15.5.2007 17:51:32
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo, to tedy vskutku ano :laugh: :lol: :lol:

Příspěvek 15.5.2007 17:55:15
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jak říkál to " páni, páni, páni, čéče, to bylo nic moc. Jinak dabing ušel, musím si vzyknout,ale není nad originál :-)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 15.5.2007 18:32:43
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Já prostě ten toho Camerona slyšim jako dr. Chase z House MD. A to se mi nelíbí (ale čéče bylo fakt good). Landry je v pohodě a Vala ztratila trochu ze svého kouzla ale pořád je to supr, taže pokud překousnu Písaříka, tak tu 9 řadu snad dokoukám

havran1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Utekl mi nějaký díl, nebo fakt na konci 8.řady si SG1 tým klidně rybaří u Jacka na chalupě, a najednou je v dalším dílu nové řady SG1 dávno rozpuštěný a proč vlastně? Kromě toho že Andersona už to asi přestalo bavit??

Příspěvek 15.5.2007 18:46:09
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Nic ti neuteklo, je to tak :lol:

Příspěvek 15.5.2007 19:07:24
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Maruxs píše:

Překlad byl v pořádku, až na např. jaffské národy ve všech GALAXIÍCH, ale to se dá přehlednout, možná toho bylo víc, ale pamatuju si jen toto.

No to si piš, že toho bylo víc.Například:Levá tryska vypadla. A přitom zásah do pravé :lol:

Ja se mvelky odpurce dabingu,to je tech xx let na angličtině,ale je fakt , že po pěti minutách co sem se na tu televizi nedival, ale jenom poslouchal, tak sem přesvědčil sám sebe, že se mi to zdá...
Kdyby pod tím aspoň nechali běžet anglickou stopu jako u staršího dabingu,ale ta tam taky neni...

Příspěvek 15.5.2007 19:11:46
izzy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no tak dnešni dil byl super. A i pisařik to zvladl celkem dobře lip než jsem očekaval ale v některych scenach benovy fakt nestačil. Jinak fakt dobry

Příspěvek 15.5.2007 20:00:34
Vojta@ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Na to jak jsem na to dlouho čekal to na mě udělalo velice dobrej dojem. Už se mi zdálo, že to čekání nevydržím :wink: Fakt se to táhlo. :roll:
Jinak k dílu: Landry mi sedí, nemusel by tak křičet, ale hlas ujde. Jak nevěděl v té kanceláři s Mitchelem, že má zmáčknout tlačítko, tak jsem se smál.
Valu opět dabovala slečna/paní(nevím) Lojdová, což mě potěšilo, prostě mi sedí, a taky to mohlo dopadnout hůř. Už se těším jak bude zítra hořet:twisted:
Valiny hlášky dala skvěle a chvílemi jsem se smál. Její výkon měl vzestupnou tendenci od vstupu branou až po zoufání kvůli klaustrofobii.
Jak jsem očekával ze strany Cama v podání Písaříka katastrofu neuvěřitelných rozměrů, tak jsem byl překvapen tím jak mi to skoro nevadilo. Nadaboval ho slušně.

Jak už tady řekl Amper, tak čéče a vskutku bylo dobré funny kombo.

Takže z toho vyplívá, že jsem se u dnešního dílu jenom smál... :wink: Tak ne furt, ale bavil jsem se dostatečně i přes chybky, které se dali přehlédnout a kdyby na ně tady neupozornili tak jsem si jich ani nevšiml :?

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách