Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Filmy SpiderMan 3

SpiderMan 3

Co dávají v kinech či v televizi. Co by si ostatní neměli nechat ujít.

Příspěvek 06.5.2007 07:54:10
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Musím se někde vyjádřit....

Včera jsem ten film viděl. No a...bylo...to něco naprosto úchvatného. Nejhorší komixový film jaký jsem viděl a taky nutno poznamenat, že nejdrahžší. Vleklé dialogy, neustálé řešení vztahu Petera a MJ. Ze Spidermana udělali celebrity města a jsou to ty nejtrapnější scény celého filmu. Každý záporák má 5 minut prostoru. Některé scény jsou nedotažené no prostě hrůza. Jsem rád, že jsem tu cipovinu přežil.

Předvídatelný, přeplácaný film, kde jde názorně vidět, že za 6miliard dolarů se dá udělat brak.

1/10 za to, že jsem se zasmál a že jsem to přežil. Děkuji bože

Příspěvek 06.5.2007 08:25:58
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Mě se to líbilo. Podle mě se jim to povedlo. Rozhodně to je lepší než 1. Než 2? no... nevím no... Ale každopádně to bylo dobrý.
Už kvůli mému oblíbenci Venomovi. Ten byl vychytanej.
Ale jak se tam Peter procházel jak totální pako no... myslím že kdyby to dělal v seriálu tak ten oblek z něho sleze sám :lol:
Jinak Hob(nebo p?)Goblin - no ten vypadal uplně jinak než v seriálu - ale co se dá dělat.
Ale Venom byl Awesome!
Už jenom kvůli Venomovi to bylo super! Mylím, že to bylo povedený, všechno hezky rozvržený
Dávám 10/10
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 06.5.2007 08:28:49
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano, Venom byl super, 5 minut na konci. A že je to lepší než 1 nebo 2? Tak to je dobrý vtip :D

Příspěvek 06.5.2007 08:33:45
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zklamání moc ubrečené moc kyčovité . Za to akční scény byly bezva 70% Dvojka je nejlepší a vždy bude :!:

Příspěvek 06.5.2007 12:28:54
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mo se mi to libilo skvelej pribeh hudba efekty proste super jedina vada na krase je a to uz bylo nakously i ve dvojce ze reziser je strasnej vlastenec a ve trojce musel vsem ukazat jakyho maj u nich hrdinu
ale jinak to byl strasnej mazec 8)
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 06.5.2007 12:35:04
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No práve to kukám takže tak.Ale čo ja viem :roll:

Příspěvek 06.5.2007 13:11:47
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lidí, pšššštt. Já jsem to ješte neviděl a chystám se na to do kina. Těším se na to jako malé dítě na hračku. Filmy podle komiksu mám rád. Myslím že to bude dobrý film
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 06.5.2007 14:03:16
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mě se Spiderman 3 moc líbil. Nebál bych se říct, že je to nářez. Největší problém byl s trailerama. Každý byl temnější, než ten předešlý a tak v podstatě namlouval divákům, že se mají těšit na zatraceně temnou podívanou, podobnou Batman Begins. Ale trojka je prostě víc, než předešlé díly, spíš obrovskou akční romantickou KOMEDIÍ. Komu to takhle vyhovuje, jako mně, tak bude nadšený. Raimi se prostě vůbec nebere vážně a převádí komix do filmu bez větších úprav kýčovitých scén. Tím myslím třeba ty do nebe volající náhody, sebeparodické prvky atd. Rozhodně bych vyzdvihl Jamese Franca jako Harryho Osborna, který byl naprosto úžasný a byl to větší sympaťák, než Peter. :) Pak Campbella v roli francouzského číšníka. Ta scénka z restaurace patří k tomu nejvtipnějšímu ze všech Spidermanů. To samé výšlap "temného" Petera městem. To jsem se smál, až jsem skoro brečel. Někomu to může připadat nepatřičné a zesměšňující celý film, ale mě rozhodně ne. Romantické scény mi nepřišli tak trapné jako v předešlých dílech a to je pro mně velké plus. Tudíž já dávám bez debat 10/10 a asi se mi tenhle Spiderman líbil ze všech nejvíc. Mohl bych toho tady vypsat ještě tunu, ale ono vás to stejně nebude zajímat. :) Takže nakonec zopakuji, až půjdete do kina, neočekávejte temný thriler, ale akční romantický komediální film, který si dělá občas legraci sám ze sebe. Pokud na tuhle hru přistoupíte, tak se budete náramně bavit. Pokud ne, budete SILNĚ zklamáni.

Příspěvek 07.5.2007 17:35:08
Frodo Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jenom pro zajímavost... dilm nestál 6 miliard DOLARŮ ale KORUN v dolarech píšou 300 milionů....
Film jsem zatím ještě neviděl ale snad zítra se poštěstí.. :o)

Příspěvek 07.5.2007 21:51:35
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Ja uz Na Spider-Mana 3 byl a musím uznat lepsí nez dvojka ! :) :) :)

Příspěvek 08.5.2007 11:17:38
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já myslím že bude lepší než dvojka, podle mě i jednička byla lepší než dvojka. :-)

Příspěvek 08.5.2007 11:59:01
stranger Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Je to jenom můj názor nechci vám brát ten váš ale 3 díl je překombinovaný do 2 a půl hodiny se režisér snažil nacpat hrozně moc věcí. Některý scény byly vyloženě trapné. Jak se stoho grázla stal sandman . Linie z Peterovou tetou taky nemusela být. A úplně nejhorší byl úplný konec kdy Peter odpustil Sandmanovi za zabití strýčka. wtf? celou dobu je nasranej jak prase a nejednou " Odpouštím ti" ne takhle ne. Ani ta romantická linka mezy Mary Jane a Pererem moc nefungovala jako v předchozích dílech. Prostě 70% a ještě sem zavíral oči Můj názor
btw: Dvojka je nejlepší

Příspěvek 08.5.2007 12:40:07
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Dobrý film. Sandman forever :!: :D Byl dost dobře udělaný - tuším, na čem utratili tolik peněz... :)

Příspěvek 08.5.2007 12:48:16
Amper Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Taky sem přemyšlel, že bych na to šel do kina; je to vážně až tak strašné? Cetl sem jenom komiks, ale ten se zdál sqly ...

HAck píše:
Musím se někde vyjádřit....

Včera jsem ten film viděl. No a...bylo...to něco naprosto úchvatného. Nejhorší komixový film jaký jsem viděl a taky nutno poznamenat, že nejdrahžší. Vleklé dialogy, neustálé řešení vztahu Petera a MJ. Ze Spidermana udělali celebrity města a jsou to ty nejtrapnější scény celého filmu. Každý záporák má 5 minut prostoru. Některé scény jsou nedotažené no prostě hrůza. Jsem rád, že jsem tu cipovinu přežil.

Předvídatelný, přeplácaný film, kde jde názorně vidět, že za 6miliard dolarů se dá udělat brak.

1/10 za to, že jsem se zasmál a že jsem to přežil. Děkuji bože

Příspěvek 08.5.2007 12:52:19
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to Amper

Tak se domluvíme a zajdem tam spolu, ne? :-D Stejnak u Vás to dávat nebudou :-))

Další

Zpět na Filmy