Mě se Spiderman 3 moc líbil. Nebál bych se říct, že je to nářez. Největší problém byl s trailerama. Každý byl temnější, než ten předešlý a tak v podstatě namlouval divákům, že se mají těšit na zatraceně temnou podívanou, podobnou Batman Begins. Ale trojka je prostě víc, než předešlé díly, spíš obrovskou akční romantickou KOMEDIÍ. Komu to takhle vyhovuje, jako mně, tak bude nadšený. Raimi se prostě vůbec nebere vážně a převádí komix do filmu bez větších úprav kýčovitých scén. Tím myslím třeba ty do nebe volající náhody, sebeparodické prvky atd. Rozhodně bych vyzdvihl Jamese Franca jako Harryho Osborna, který byl naprosto úžasný a byl to větší sympaťák, než Peter.

Pak Campbella v roli francouzského číšníka. Ta scénka z restaurace patří k tomu nejvtipnějšímu ze všech Spidermanů. To samé výšlap "temného" Petera městem. To jsem se smál, až jsem skoro brečel. Někomu to může připadat nepatřičné a zesměšňující celý film, ale mě rozhodně ne. Romantické scény mi nepřišli tak trapné jako v předešlých dílech a to je pro mně velké plus. Tudíž já dávám bez debat 10/10 a asi se mi tenhle Spiderman líbil ze všech nejvíc. Mohl bych toho tady vypsat ještě tunu, ale ono vás to stejně nebude zajímat.

Takže nakonec zopakuji, až půjdete do kina, neočekávejte temný thriler, ale akční romantický komediální film, který si dělá občas legraci sám ze sebe. Pokud na tuhle hru přistoupíte, tak se budete náramně bavit. Pokud ne, budete SILNĚ zklamáni.