Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 24.3.2007 - Fanoušci brání svou oblíbenou postavu

24.3.2007 - Fanoušci brání svou oblíbenou postavu

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Hemi First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Příspěvek 25.3.2007 00:10:38
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Cože? Jak dopsat? To si dělají srandu ne, je mrtvý tak ho tak nechte. Maximálně by se mohl objevit v nějaké flashbacku ale hlavně ať ho neoživují! :roll:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 25.3.2007 00:21:39
Rubi Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Joe Mallozzi slovami: vo svete sci-fi nie je nikto natrvalo preč- myslí určite, že by ho dokázali zachrániť pomocou mega super prístroja ktorý objavia. :roll:
Ja byť na ich mieste tak si nechám urobiť štatistiku obľúbenosti hercov u fanúšikov.Teylu by potom zabili aj 3x po sebe.

Příspěvek 25.3.2007 00:25:30
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ja jsem mel carsona hooodne rad, ale myslim ze by ho meli nechat tam, kde je .....kdyz uz se rozhodli tak, ze zemre tak tak by to meli nechat..... :D
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 25.3.2007 00:27:17
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Pomeranč: Obávám se, že nemáš pravdu. Totiž, že neobživne on, ale spíš tam šoupnou nějaké jeho paralelní já, pořp. mimozemšťana, který na něj vezme jeho podobu, popř. ten flashback...

Rozdíl mezi jím a Danielem je v tom, že Daniel tehdy nezemřel, ale Carson prokazatelně ano. Obecně sice nejsem pro "tohle se nám nepovedlo, tak to zrušíme", ale, v pravdě, byla bych pro cokoli (no, dobře, ne pro cokoli), co by Carsona přivedlo zpět - ale našeho Carsona, ne jiného.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 25.3.2007 00:35:27
Phebeus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

NIc proti němu ,ale já byhc ho nevracel :lol: bude to vzláštni :lol:
[img][http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gif]http://img232.imageshack.us/img232/1433/phebeus2nq7.gifhttp://[/img]

Příspěvek 25.3.2007 00:46:30
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ono z toho překladu to tak patrné není. Když jsem to překládala, nevěděla jsem, jak přeložit tu poslední větu. Ale na GW mi to přišlo spíš tak, že si z těch fanoušků dělá vyloženě srandu, protože do státní televize resp. do těch dvou show, o kterých tam psal (v původním textu), se to nikdy nemůže dostat. Ale je to jen můj osobní pocit.

A taky ho nechci zpátky jako parálelní cosi. Ale děvčata z fanklubu PMG mi v Londýně řekly, jaký mají plán na jeho návrat. :lol: Moc jsem to nepochopila, ale povídaly něco o tom, že prý by se mohl vrátit jako on sám, kdyby se prokázalo, že ten ze Sunday byl nastrčený Asuran :lol: Nějak se nemohly smířit s tím, že je pryč. I když...není divu.
Naposledy upravil Klenotka dne 25.3.2007 00:51:20, celkově upraveno 1
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.3.2007 00:48:05
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

No, ono stačí říct, že se *nějakým technoblábolem* povznesl a máme ho zpět.
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 25.3.2007 00:58:55
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Pokud by to dobře okecali, ať si to třeba zvláštní je...SG je taková celá zvláštní ;-). Jenže...to je přání :-(.
Ale pěkný, jak se k fanům přidali herci. To si u mně šplhli :-)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 25.3.2007 02:09:04
WiX Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jak už jsem kdesi psal. Tvůrci neustále pracují na tom, aby se ze StarGate stal večerníček. :hmmm:
Existence jevů UFO nám nic neříká o mimozenské inteligenci, ale vypovídá o tom, jak vzácná je inteligence zde na Zemi.

sir Arthur C. Clarke

Příspěvek 25.3.2007 07:43:15
@ndy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

řekl bych, že když už ho tam strčí tak by to mohlo být tak... že by je vystupoval např. v Rodnyho přestavách... jako to bylo v díle kde si představoval Carterovou....
[img][images/thumbs/@ndy_cabecerametalgearzp5.jpg]http://img339.imageshack.us/img339/15/cabecerametalgearzp5.jpg[/img]

Příspěvek 25.3.2007 08:51:40
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To by vrátili Carsona, ale zase z Rodneyho udělali definitivního cvoka :D :D
Tak jedinné co bych možná akceptoval by byl ten asuranský dvojník a i to je takové divné, protože ten by ty bomby podle mě nechal bez problému vybouchnout.
To Tar-ara: Jo to mě taky překvapilo, že tam přišli i herci. Aby z toho neměli třeba malér nebo tak.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 25.3.2007 09:03:59
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

WiX píše:
No, ono stačí říct, že se *nějakým technoblábolem* povznesl a máme ho zpět.

S tým technoblábolem mě dostali :) . Stejnak obdivuji lidi, kteří dokáži přeložit do češtiny nějaký ty technický bláboly ( např. od Cartrové a nebo od Daniela, protože ten mluví strašne moc rychle)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 25.3.2007 09:59:08
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

to dastr: Nemysli si, taky jim to dá dost velkou práci.

Jinak s tím Beckettem je to dost zvlášťní, když už umřel, tak by se už neměl vracet. Ale kdyby se povznesl a zase vrátil, tak by mně to tak navadilo. Za to kolik lidí zachráněl, by jsi to možná zasloužil :wink:

Příspěvek 25.3.2007 10:05:09
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No jo... to dává smysl... v Sunday exploduje asuranský agent převlečený za Becketta, na podlaze po něm zbude hromada skleněného prachu, ale nikoho nenapadne ptát se, co se sakra stalo s tělem :lol:

Já to vidím tak, že se probudí jednou ráno Cadmanová, do pokoje vejde Beckett v ručníku a ona řekne "Tfuj, to byl ale strašný sen..."

Joe Mallozzi slovami: vo svete sci-fi nie je nikto natrvalo preč-

Joe by si z toho měl vzít příklad a, protože nežijeme ve sci-fi, odejít natrvalo pryč.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 25.3.2007 13:06:20
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ať nechají Becketta tam kde teď je... :roll:
Bylo mi ho líto, ale tím oživováním z toho fakt dělají Dallas... :wink:

Příspěvek 25.3.2007 14:31:49
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No mě by dělalo problém spíš něco jiného :( . Když vezmu vpotaz, jak zrovna Beckettovi záleželo na rodině. Bylo by divné se na něj koukat a zároveň vědět, že někde ve Skotsku je hrob na který mu jeho maminka a sourozenci a bůhví kdo ještě nosí kytičky. :roll:
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 25.3.2007 17:55:12
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Třeba ho nalíčí a vrátí se jako zombie.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 25.3.2007 18:00:49
Jack_xy

Odpovědět s citací

Šmarja, že ho nenecháte v klidu odejít...

Příspěvek 25.3.2007 18:29:06
kronos Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
kdyby se prokázalo, že ten ze Sunday byl nastrčený Asuran :lol:
To je blbost, protože pochybuju, že by tem výbuch asuranovi ublížil a i kdyby, tak kde pak vzali tělo.

Není způsob jak vráti Carsona( jedně, že by plácli nějakou blbost).
Já si myslím, že to Joe Mallozzi plácl jenom proto, aby uklidnil fanoušky :roll:

Příspěvek 25.3.2007 19:14:39
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vrátí ho nejspíš jako nějakej flashback, nebo paraelní Carson uvidíme, ale bylo by špatné ho vracet, neboť Kellerová je nejvíc sexy doktorka v Galaxii pegasus, v naší samozřejmě Lama ala Romi. A taky na Kellerovou se lépe dívá, chlapů je tam dost ale hlčiny chybí, přivedení jí bylo opravdu správné rozhodnutí, hned bych zasel na osetrovnu. btw Kdyby udelali dil jak se ji hosi(John,Ronon,Lorne nebo Zelenka) snazi zbalit nebo pozvat na rande, ale tak daleko nezajdou, to je skoda, to prave na star treku je to pravé že tam mají opravdové vztahy!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 25.3.2007 20:46:11
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Chlapů není nikdy dost 8):D
Nechápu, proč museli poslat pryč zrovna jeho. Proč ne Teylu a místo ní tam nedali Cadmanovou? Ale to už se řešilo. Nechci vidět díl, kde se Kellerovou budou snažit sbalit. Sice je pravda, že opravdové vztahy tam chybí, ale Sheppardova kirkování už bylo dost :? Spíš doufám, že nám v ní ukážou normální, inteligentní a pořádně napsanou postavu. Jejich psaní ženských postav je katastrofální.
Ale pravda je, že s vedlejšími postavami mají lepší bilanci. Taková Allina z Brotherhood mi z jedné epizody utkvěla v hlavě víc než Teyla za celý seriál.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 25.3.2007 21:38:11
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Je fakt že Teyla má takovej vývoj jako postava člověka kterýho přejede auto v první scéně filmu, ale Carson mi přišel takový nevýrazný, oproti tomu kellerová (víte někdo jaký má křestní jméno? herečku vím, znám z Firefly ale myslím její postavu z sga) tý si všimnete od první scény a určitě jestli jí dají něco z "Kejlí" z firefly tak to bude zajímavá postava :D věřím že její postavu zvládnou napsat, btw mohli by ukázat jak Zelenka vybírá ti švédskou masáž od doktorky Ambrosiový nebo jak se jmenovala, mám tokovej tip, včera se mi o tom zdálo, že zeshippují Zelenku s Kellerovou, sranda jak... :D
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 27.3.2007 05:14:01
Shanks1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Oživit Carsona?? No já nevím. Jako chybí mi ale už jsem se z přes to přenesl. Podle mě by ho oživovat neměli. Možná fakt bych dal jeden flashback. Ale víc nic

Příspěvek 28.3.2007 13:20:50
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

podle me ani ten flashback...at ho nechaji tam kde je...to myslim ze bude nejlepsi
...Nothing ventured, nothing gained...

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM