Raynor píše:
Teal'c snad nezestárnul tak moc, vždyť je to Jaffa a ti žijou déle. Spíše by mě zajímalo, kde furt bral fet. Ale asi si ho replikoval.
No, v jedné scéně je tam vidět, jak mu to Carterová stvořila (říkala, že může zhmotnit cokoliv se jí zamane - to bude asi ta replikace, že?) a hned si to píchnul, takže takhle si to obstarával. Ještě k Teal'covi, já vím, že jsem s tím už otravná, ale fascinuje mě, jak tady spousta "fanoušků" ani neví, jak se jeho jméno píše, 10 let člověk kouká na seriál, čte titule a stejně si to nezapamatuje (Tielk, Tjelk....)..... ANEBO kouká s českým dabingem, joo, to je fakt, to mě nenapadlo..., no ale i tak, všude se to píše... no, to jen tak na okraj:-)
Někde se tu píše, že vztah Valy a Daniela byl vyřešen, v tomhle teda 100% souhlasím s Klenotkou, byl konec seriálu, klidně mohli ten vztah nechat, protože už nehrozilo riziko, že ho budou muset nějak řešit v dalších epizodách... škoda, že na to zapomněli... Jo, a proč neměli dítě? No přece to je jasné, kdo by chtěl mít dítě s vidinou, že až všichni na té lodi umřou, zůstane tam úplně samo? Nevěděli, zda se odtud dostanou. Vala v té svojí brečící scéně brečela proto, že měla zkrátka normální depku (kdo by neměl v takové situaci, že?). Jinak jejich vztah jsem předpokládala, vždyť se k sobě měli od začátku, už když se potkali na Prometheovi, tak mezi nima přeskočila jiskra (mimo jiné:-) ).
Všeobecně musím říct, že SG1 mám raději než SGA, mrzí mě, že to končí, ale zaplať pánbůh za ty dary:-). Poslední dvě řady SG1 se mi moc líbily, linie s ORI byla podle mě super a když se nad tím zamyslíme, měla i nějaké to poselství.
No a nakonec, SG1 je můj nejoblíbenější sci-fi seriál, ale za velmi kvalitní považuju i Battlestar Galacticu (mám teď období BSG, zrovna jsem se k ní dostala) i Farscape )tohel je reakce na nějký příspěvěk výš....). Firefly mě moc nenadchlo, ale o to přece nejde, každému se holt líbí něco jiného...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]