Jack O´Neill píše:
Ano, je to konec a zárověn je to v prd*li! Nechtěl jsem aby SG-1 skončilo, ale bohužel už zůstal jen Atlantis s občas O´Neillem a Carterovou.
NAŠTĚSTÍ zůstala SGA, kde, pokud se ty změny, co plánují (dějová linie, propojené díly, pořádné zapracování na postavách) povedou, je naděje, že to ještě může docela zabojovat a pořádně se po trochu pokažené druhé sérii postavit na nohy, když už ve třetí se dost snažili.
A co se týče toho
bohužel už zůstal jen Atlantis s občas O´Neillem a Carterovou, osobně bych nejradši viděla SGA úplně nezávislou na SG1 jako tomu bylo v první sérii, kde byl Jack a Daniel jen na začátku a nazdar. Teď musíme jen doufat, že tu Carterovou tak nějak šetrně vnesou a nerozbourají tím to, co teď posledních 5-10 epizod SGA dávali dohromady. A anvíc, je to všechno přece Stargate, jeden velký svět, i když já prostě koukám víc na SGA, tak si to i tak uvědomuju. Promiňte OT, na tohle jsem musela reagovat.
A co se týče posledního dílu, když jsem viděla křeče v podobě Talionu, kdy se vlastně nic nevyřešilo, zábavné, leč pro děj zcela zbytečné Bounty a Bad Guys, to mohli klidně už nasměrovat ke konci, když ne seriálu, tak aspoň série, ale to je věčný problém SG, že tam dávají samé vycpávky a propojené díly skoro neexistují....oni sice nevěděli, že je zruší, ale upřímně, kdo by čekal 11. sérii? A kdo by vůbec čekal sérií 10? Normální seriál končí po 7-8 sériích, pak už je to víceméně vaření z vody.
A ta "Enterprajz s fázery" ta nová série Enterprise byla třetí a čtvrtá série super a přesně tímhle směrem by se teď měla vydat SGA, protože diváci teď už nejsou jednostranně zaměření a chtějí příběh, nějakou provázanost, drama, i ty vztahy, kterým se v SG pořád tvrdohlavě vyhýbají.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.