Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Je Mitchell lepší, než O'Neill?

Je Mitchell lepší, než O'Neill?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 10.2.2007 11:47:08
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mitchell vs. O´Neill, co je to za stup*dni otazka? Mitchell Jackovi nesahá ani po kotníky, Jack byl nejlepší - pořád mněl nějaké ftipy, hlody a hlavně takové ty jeho "chytré" otázka nebo odpovědi, například když byla válka mezi Anubisem a Tim, a O´Neill: fandíme ti TI ! :lol: , a Mitchell? Ten je takový neslaný nemastný!! Zkrátka na Jacka nikdy neměl, nemá a ani nikdy mít nebude! Škoda, že Jack odstoupil, páč se chtěl věnovat rodině (přesněji dceři když se rozešli s manželkou). Ale nadruhou stranu dobré, že se semtam ukazuje v Atlantisu.
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 04.3.2007 20:04:53
Thar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

K dílům s Mitchelem jsem se dostala až teď , tak to konečně mohu okomentovat:) A je to jasný: Jack vede na celé čáře! Mitchel mi přijde jako jeho nepovedená kopie... Snaží se o podobné hlášky a gesta, ale není to ono...:(
O'Neill forever!
If you want to tell people truth, make them laught, otherwise they'll kill you.
Everybody lies, but it doesn't matter since nobody listens.
***http://thar.kvalitne.cz

Příspěvek 04.3.2007 20:13:25
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

On se nesnaží o podobné hlášky a gesta :roll: Ben Browder takový je normálně, a náhodou to vypadá jako kopie Jacka, kterou měl RDA naučenou.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.3.2007 20:47:04
Roadse Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak styl hlášek O'neilla a Mitchella je hodně odlišný. Mitchellovi narážky na babičku taky nemají chybu.
Carterová :"Pane??"
O'neill: "To je moje zbraň, přísahám."

[img][http://sg1sga.xf.cz/sig.jpg]http://sg1sga.xf.cz/sig.jpghttp://[/img]

Příspěvek 04.3.2007 21:08:00
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
RDA to jeste ty posledni 2 serie moh vydrzet.

Sice tam mohl zůstat,ale je docela už starý a to natáčení není určitě procházka růžovým sadem.

Cameron se jen snaží dělat vtípky a napodobit Jacka. Ale nidky nebude jako Jack, ani z daleka
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 04.3.2007 21:10:20
Asgard007 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jack O´Neill je lepší, jeho hlášky byly (vlastně jsou) nezapomenutelný. Navíc do týmu mi trochu víc zapad, vymyslel řešení problémový situace. Jeho mírné pohrdání nadřízenýma taky nebylo špatný.
Thor : „...senátor Kinsey. O’Neill navrhoval, abych vás za vaše činy poslal na nějakou vzdálenou planetu. Ale jsem si jistý, že to myslel jen jako žert.“
Kinsey: „To určitě, veliteli...“
Thor: „‘Nejvyšší’ veliteli!

Příspěvek 30.3.2007 17:29:33
Shep Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Oneill je nejlepší, bez něho už to nebylo ono
Oneill: Co chceš?
Apophis: Žít.
Oneill: V tom ti nepomůžu.
To je mezi tebou a tvým bohem.
Oh, počkej!
Ty jsi tvůj bůh!
To je problém.

Příspěvek 04.4.2007 16:30:24
revange Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já si myslím že Jack je stoprocentě lepší než Mitchel!!!!!!!!! a je fakt že to ještě mohl vydržet! :x :D
miška.revange

Příspěvek 04.4.2007 17:16:02
a.n.u.b.i.s Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já myslím že sg.1 není první ani poslední seriál který měl hereckou postavu popřípadě dvojici která seriál ,,táhla" a tím že o ní seriál přišel a byla někým nahrazena tak začal upadat. Jako to že se tyto sezóny točí jen kolem ori mi nevadí je to blbý v případě že nemáte možnost vidět všechny díly tak vám trochu uniká děj ale na druhou stranu se za něčím ženou a nechodí jen na planetu kde něco poserou pak to vyřešej a tradá domů a nanovo. Jo kde jsou časy dílů jako heroes, new order nebo časy vtípků jako ,, Lucy jsem doma" nebo ten díl jak se jack s teal'cem chytili do té časové smyčky. To že mitchell vtipkuje o babičce o tetách atd je sice hezký ale není to ono. Ale zase některý jeho vtípky taky nejsou tak špatný- ale musí být ještě s někým jiným třeba jackson, teal'c i vala. Já bych sg.1 přirovnal ke sportovci ten má taky skončit v nejlepším a ne s upadajícími a stále nižšími výkony. Ale teď ještě něco zkuste se někdo zamyslet nad tím co na ten seriál řeknou lidi za 20 let jestli se stane kultovním nebo se na něj nezapomene nebo se ztratí v propadlišti dějin a ani ti největší fandové kteří tu mezi vámi dnes jsou si na něj nevzpomenou....
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,

Příspěvek 07.4.2007 14:34:08
Oneill_o Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslim, že velmi výstižná je hláška z 200 kdy Martin Loyd řiká Mitchellovi, že postava ke které radí co a jak nemá předlohu v něm, ale v O´Neillovi. Každopádně každý z nich je samostatná postava a asi nejde je srovnávat.

Příspěvek 17.4.2007 15:32:25
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mitchell je lepší !!!
O´Neill byl trapnej...
Konichiwa!

Příspěvek 17.4.2007 15:45:01
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Naprosto souhlasím to o tom Cameronovi, ale s O´Neillem až totilk ne. Sice už jsem tady psal, že se mi zdají dobří oba, ale přece jenom teď bych řekl, že Mitchell je lepší.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 17.4.2007 15:49:52
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Dyť je jasný, že Modřenka jen provokuje, když mu do topicu nikdo nechodí osahávat Oráje. :-D
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 18.4.2007 05:53:31
wallker Airman
Airman

Odpovědět s citací

Shep píše:
Oneill je nejlepší, bez něho už to nebylo ono

Prosim vás Oneil je proste KLASIKA to musite uznat,jelikoz Mitchell vychází pouze z neho to je jako by ste porovnavali porsche 911 s jeho predchudcem .
WoW forever
SG forever
Kroužek forever:D

Příspěvek 18.4.2007 15:33:46
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Mitchell je sice simpatická náhražka, ale pořád jen náhražka. Jinak SG1 sleduju tak od dvanácti, takže myslím, že za 20. let si určitě vzpomenu :lol:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 21.4.2007 23:43:59
M1893 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak samozřejmě, že O´Neill s dvěma L :lol: byla naprosto luxusní postava a těžko se mu někdo může rovnat. Ale změna je změna a já si na Mitchella docela v pohodě zvyknul 8)
"Na Orlík mám slabost, druhá deska je mnohem lepší než první, je už vyjasněná, žadný takový ty schovávačky jako álíb agil, pěkně naostro... cikáni a všichni tyhleti šmejdi" Lou Fanánek Hagen 1991

Příspěvek 18.5.2007 13:29:40
Ondrej Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mitchell mi ani tak moc nevadí, ale podle mě se do stargate nehodí. Nejlepší byl prostě O´Neill a Mitchell se mu nemůže rovnat.

Příspěvek 17.6.2007 17:17:15
Draxus Airman
Airman

Odpovědět s citací

Každej má něco do sebe... upřímně si myslim, že je škoda, že O'Neilla jakoby odstřihli z hlavního dění, protože byl prostě skvělej, ale Cam je taky super
[img][images/thumbs/Draxus_podpis.jpg]http://www.bva.tym.cz/podpis.jpg[/img]

Hallowed are the Ori
"As he lay there, dying in the sun, the sands of the desert all around him, Petris spoke to the rock. Not with his lips, but with his mind. And the rock wept tears of fresh water and his thirst was quenched."

Stargate is best serial

Příspěvek 17.6.2007 17:21:31
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Nikdo O'Neilla neodstřihl. RDA se sám rozhodl, že musí trávit víc času s rodinou. :wink:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 02.7.2007 13:08:14
dinokaty1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Raynor píše:
Tar-ara píše:
Raynor: Není..klidně si ho opěvuj....ale Mitchella!!!!! To klidně můžeš... Zatim je tu prostě víc lidí, co ho nemaj rádi.

Naposledy.
Nicméně každý, kdo viděl FS nejen že mu nevadí, ale má ho rád. Neřekl jsem, že Mitchell sám o sobě je skvělý, jen říkám, že aby jste ho snášeli, je potřeba ho vidět v FS. To je tak celé, co tu pořád říkám, spíše rada než nějaký hyperobhajoba "cool hláškaře Mitchella". Pokud se na to díváte trochu komplexněji, tak přece musíte uznat, že postava Mitchell je spojený s hercem, který ho hraje.
Ale nebudu rozdmýchávat další flame, souhlasím s minulým příspěvkem Klenotky.

*Tar-ara se raději nevyjadřuje a jde si sehnat něco na uklidnění.*

musim nesouhlasit...FS jsem bohužel neviděla ale Mitchell mi sedí od prvního dílu a to i něco víc...Nikomu se nechci vrtat v názorech ale tohle je přece jenom trochu přehnaný...Samozdřejmě asi jako každý mě dostalo že RDA odesel a že tam daj novýho exota mě nastvalo...ale to bylo ve stejnym pripade jako kdyz Jonas vymenil Daniel a potom o nekolik rad zas naopak...hold si zvykam na novy lidi dost rychle...ale dost nechapu tak velkou nenávis vůči Mitchellovi...popravdě si myslím že většině lidí kterejm se nelíbí koukaj na SG už od prvních dílu celé její existence a asi nikdo znich proste nezkousne někoho novýho....ať už řeknete o Mitchellovi cokoliv bylo by dobrý pochopit ať se vám to líbí nebo ne tak práve Cam je ten co v seriálu je,zatím co RDA odesel...bylo by od vas všech dobrý abyste se stim proste smířili.... :wink:

Příspěvek 02.7.2007 13:22:05
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Já to říkám pořád, že oni jsou strašně konzervativní. Prostě lpěj na tom starým a nepříjmou nic nového. Já mám třeba Mitchella raději než O´Neilla.
Konichiwa!

Příspěvek 02.7.2007 13:24:46
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dr. Modřenka píše:
Já to říkám pořád, že oni jsou strašně konzervativní. Prostě lpěj na tom starým a nepříjmou nic novího. Já mám třeba Mitechella raději než O´Neilla.

jj..přesne...proste to snah nikdy nepřekousnou...musim priznat ze jsem byla stejna kdyz se v SG obevil Jonas ale potom bych nejradsi Daniela zavrazdila protoze se vratil a Jonas odesel... :cry: Kazdopádne bych Camerona za nikoho nevymenila...momentalně je pro me mnohem lepší než Jack...a to se asi nezmeni...

Příspěvek 02.7.2007 13:27:11
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak to se podívej na Farscape. Ten se ti bude líbit. :wink:
Konichiwa!

Příspěvek 02.7.2007 13:34:31
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dr. Modřenka píše:
Tak to se podívej na Farscape. Ten se ti bude líbit. :wink:

jj..snad ho nekde seženu... :D

Příspěvek 02.7.2007 14:20:58
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Farscape najdeš na torrentech, nebo na warforu, ale to už je malinko :offtopic:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

PředchozíDalší

Zpět na Postavy