Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Postavy Je Mitchell lepší, než O'Neill?

Je Mitchell lepší, než O'Neill?

Charakteristiky všech hlavních i vedlejších postav

Příspěvek 02.7.2007 13:22:05
Dr. Modřenka Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Já to říkám pořád, že oni jsou strašně konzervativní. Prostě lpěj na tom starým a nepříjmou nic nového. Já mám třeba Mitchella raději než O´Neilla.
Konichiwa!

Příspěvek 02.7.2007 13:24:46
dinokaty1 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dr. Modřenka píše:
Já to říkám pořád, že oni jsou strašně konzervativní. Prostě lpěj na tom starým a nepříjmou nic novího. Já mám třeba Mitechella raději než O´Neilla.

jj..přesne...proste to snah nikdy nepřekousnou...musim priznat ze jsem byla stejna kdyz se v SG obevil Jonas ale potom bych nejradsi Daniela zavrazdila protoze se vratil a Jonas odesel... :cry: Kazdopádne bych Camerona za nikoho nevymenila...momentalně je pro me mnohem lepší než Jack...a to se asi nezmeni...

Příspěvek 02.7.2007 13:27:11
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak to se podívej na Farscape. Ten se ti bude líbit. :wink:
Konichiwa!

Příspěvek 02.7.2007 13:34:31
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dr. Modřenka píše:
Tak to se podívej na Farscape. Ten se ti bude líbit. :wink:

jj..snad ho nekde seženu... :D

Příspěvek 02.7.2007 14:20:58
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Farscape najdeš na torrentech, nebo na warforu, ale to už je malinko :offtopic:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 02.7.2007 15:10:08
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nemuzu stahovat a navic ja bych si neco nasla....

Edit.: Ok, jen jsem se snažil pomoct. A pozor na to citování příspěvku nad tebou... Máme tu i antihodnosti, které se udělují lidem co porušují pravidla fóra (doporučuji ti přečíst si ty pravidla- hodně lidí to nedělá a pak se diví, že lezou z jednoho průšvihu do druhého :wink: ) Jenda.SG-1

Příspěvek 05.7.2007 18:16:55
LETIS Airman
Airman

Odpovědět s citací

Podla mna su O´Neill i Mitchel dost podobni. Maju rovnaku povahu. Asi nechceli pri odchodu RDA menit moc charakteristicke crty vodcu SG1.

Příspěvek 05.7.2007 22:10:55
Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No O'neill je dobrý ale já už si zvyknul na Camerona.Ho vydím každý den ale starší řady každý den nevydím jednou za čas si pustím např. čtvrtou řadu jsem si pouštěl v čera. :)

Příspěvek 08.7.2007 14:51:25
Simon Wells Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jack se mi do seriálu hodil daleko víc, Mitchell mi přijde jako jeho horší kopie. Jeho hlášky, který by měly vtipný jsou ve valný většině trapný, furt se do všeho cpe. Taky mi přijde, že se pořádně vytahuje : viz 9.6: SG-1 se dohaduje, proč s nimi chce Nerus jednat. Daniel: "Vyřídili jsme replikátory i Goualdy". a Mitchell nato: "Vypadáme drsně". On sám na té porážce nemá nejmenší zásluhu, ale naparuje se až do nebe ( radši ať drží hubu). Nebo... tohle řekl pro změnu Landry: "Velitelství chce, aby je doprovodil náš nejlepší tým". Nejlepší tým je stará SG-1, tedy s Jackem v čele. Mitchell je tam v tu dobu sotva půl roku, nic významného ještě nevykonal, takže označit ho za nejlepšího je dle mě blbé. Navíc mi přijde, že když je v nějakém dílu s Jackem, tak se k němu chová dost arogantně. Jack je skvělá postava, sympaťák od pohledu a má dobrý hlášky. Jack je lepší...
Jde jen o to, jak se ta historka podá.

Příspěvek 08.7.2007 15:08:08
Airman
Airman

Odpovědět s citací

že nic neudělal??nebýt jeho tak v Antarktidě je ze staré SG-1 rozmázlá placka někde pod hordou šutrů jak do nich štříleli..a nebýt toho že tam Mitchelova letka přiletěla nebylo by už vůbec nic...bylo to prostě o fous...Jack je fajn ale vážně bych se bez něho už obešla...Tady už prostě nezáleží na tom že se vám Mitchell nelíbí prostě se stím smiřte že tam RDA není a nepruďte...jste všichni jak staříci co se prostě za každou cenu budou vracet do minulosti než aby se smířili s přítomností...když se vám to nelíbí tak se na nový SG nekoukejte a buďte zticha...

P.S.:možná jsem to trochu přehnala ale tohle mě dokáže vytočit...

Příspěvek 08.7.2007 15:41:23
Simon Wells Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To není o tom, že bych miloval RDA a neobešel se bez něj. Devátá a desátá řada jsou dle mě velmi dobré. Tu Antarktidu jsem zapomněl, za to se omlouvám. Nechtěl jsem tě naštvat...

Teď jsem znovu shlédl 9 a 10 sérii a musím zkonstatovat, že ta moje předchozí kritika byla opravdu hodně přehnaná. Přicházím postavě Cama čím dál víc na chuť, na 100 % sice Jacka nahradit nemůže, ale je hodně dobrej! Většinu těch svých původních výtek beru zpět.
Jde jen o to, jak se ta historka podá.

Příspěvek 19.7.2007 06:36:38
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mitchell je pouze nepovedeny klon O´neilla O´neill byl original Mitchell je proste bridil bez O´neilla uz SG-1 nebyla ono a Vala my taky moc nesedi

*Jack* Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Bydliště: Východní Čechy, Orlickoústecko; nápověda: Je tam vedro jako v tanku!

Odpovědět s citací

Podle mě je Cameron zase nová postava a ne jen nepovedená náhraška O ńeilla, musíte mu dát šanci a koukat na něj z jiného úhlu, pak pro vás bude alespoň snesitelný. Jinak mě trochu mrzí že odešel O´neill, protože to byla originální postava.

Příspěvek 19.8.2007 22:12:56
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

2 lihkan: Tvoje názory jsou na úrovni mentálně narušeného šimpanze. :wink:
Konichiwa!

Příspěvek 20.8.2007 13:00:11
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

HU,huhuhuhuhu iiiiiiiiiiiiiik huh huh huh mimi mitchell br br br bridil hu hu hu iiiiik iiiiiik

[img][images/thumbs/lihkan_5.jpg]http://foto.planetazvirat.cz/foto/fotogalerie/zvireci-fotograf/5.jpg[/img]
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

PředchozíDalší

Zpět na Postavy