Raynor : Hele ale má pravdu.Půlka čechů řiká "Amící sou blbý ani neví kde je ČR"
Ale kdo z nich ti řekne kde leží Texas, Alabama apod.
A s hlavou v písku..Já jsem rád že je tu někdo kdo se nebojí a zakročí.Neřikám že neomylně, ale jak se řiká :"Raději budu litovat toho co jsem udělal, než toho co jsem neudělal".Nechci zase vyvolávat flame, ale 11.9 byla velka rana pro jejich hrdost(prosím nenavazovat příspěvky typu, že si to odpálili sami, nebo že tam bylo 100 zlatých arabských cihliček

).Sesazení Saddáma je pro mě plus, to že jsou tam nepokoje ano, Saddám to držel pod pokličkou, ale za cenu genocidy apod.
Sice je to trošku OT, ale amící sem také přišli při WWII a nemyslím si, že to bylo jenom kvůl penezům(zdůraznuji slovo jenom)
Jen číst tady, ty názory, jiné debaty na internetu mě přivádí na myšlenku, že každej na ně háže jenom špínu s nechce radar jen proto, že je to americké.
Přečtěte si texty na stránkách nezákladnám.cz, kecy o tom že radar je škodlivý(přitom samozřejmně nebue zapnutý pořád)
A věta o tom jak není rozdíl mezi radarovou a raketovou základnou mě složilo.Někdo argumentuje přestavěním té oné meteorologické základny na letiště, ale myslím, že to se u nás nemůže stát.Od toho máme vládu.
EDIT : A kdo si troufne přenášet jednání vlády na 300 milionu občanu je tedy borec.Pokud by podle naší vlády brali i nás 10 milionů, tak pán bůh s náma...