Víkend je dobrý magazín, někdy horší, někdy lepší, ale předminule, jak tam mluvili o Abbě a tak, to měli moc pěkně natočené, a minulý týden to zase bylo slabší z toho pohledu, že třeba člověka třeba zrovna práce hrobníka moc nezajímá. Ale pokud něco, tak publicistiku má Nova dobrou. Střepiny, Na vlastní oči a Víkend. To je jediné, na co na Nově koukám...občas i na zprávy, ale co se jí snaží teď dát tu novou "akční" podobu, už se na to nedá dívat. pardon
Osobně mě nejvíc štvou Rodinná pouta, to je tak strašná otrava...máma na to ze začátku koukala a když jsem se občas u toho usadila s talířem, tak mi pět minut bohatě stačilo.
Jinak přiznávám, že na první sérii Pojišťovny jsem se občas koukla, protože Nárožný s Bohdalkou to hodně rozsvítili. Ale teď už to bylo pořád nějaké ubrečené a jelikož máma kouká úplně na všechno, nedá se u televize ani najíst, protože ona má pitomý zvyk koukat v kuchyni, kde s tím mě a tátu otravuje při jídle
U Letiště a Horákových, tam nemůžu hodnotit, neviděla jsem ani díl.
Poslední český seriál, na který jsem koukala poctivě na všechny díly a na která se těším, jsou Četnické humoresky, to bylo vtipné, nápadité a vůbec to bylo fajn...a hraje tam Ivan Trojan
Jinak z nečeské produkce občas kouknu na JAG a na Krok za Krokem, což býval seriál mého dětství.
Ale spíš mě štvou s tím, jak nové seriály nedávají (Budeme dávat Ztraceni, honem sem, to je událost

) a pořád do zblbnutí opakují ty staré (Jake, Jessica Fletcherová atd.)
A ještě OT, hlídám občas dceru kamarádky, teď jsou jí už 4, ale kdysi taky milovala Teletubbies a to je fajn, když si u toho brouká, sleduje to a ty máš chvíli pokoj

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.