Osobně mě nejvíc štvou Rodinná pouta, to je tak strašná otrava...máma na to ze začátku koukala a když jsem se občas u toho usadila s talířem, tak mi pět minut bohatě stačilo.
Jinak přiznávám, že na první sérii Pojišťovny jsem se občas koukla, protože Nárožný s Bohdalkou to hodně rozsvítili. Ale teď už to bylo pořád nějaké ubrečené a jelikož máma kouká úplně na všechno, nedá se u televize ani najíst, protože ona má pitomý zvyk koukat v kuchyni, kde s tím mě a tátu otravuje při jídle
U Letiště a Horákových, tam nemůžu hodnotit, neviděla jsem ani díl.
Poslední český seriál, na který jsem koukala poctivě na všechny díly a na která se těším, jsou Četnické humoresky, to bylo vtipné, nápadité a vůbec to bylo fajn...a hraje tam Ivan Trojan
Jinak z nečeské produkce občas kouknu na JAG a na Krok za Krokem, což býval seriál mého dětství.
Ale spíš mě štvou s tím, jak nové seriály nedávají (Budeme dávat Ztraceni, honem sem, to je událost
A ještě OT, hlídám občas dceru kamarádky, teď jsou jí už 4, ale kdysi taky milovala Teletubbies a to je fajn, když si u toho brouká, sleduje to a ty máš chvíli pokoj

).