Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM NEWS: Třetí seriál Stargate a vše nejlepší Richardovi

NEWS: Třetí seriál Stargate a vše nejlepší Richardovi

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Naposledy upravil Harry256 dne 05.7.2008 08:13:07, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.1.2007 15:12:56
Nameless Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

...a zároveň otevírá další nový vesmír...

Doufám, že tuhle větu producenti nemysleli doslova :? :D .
A Richardovi přeju jen to nejlepší, bez něj by StarGate nebylo StarGate...
Tricking is not just a sport, Its a way of LIFE
http://www.youtube.com/watch?v=Rx2CzJ6sKDM

Příspěvek 23.1.2007 15:29:33
Scorpick Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Teda, nic ve zlím, ale nemohl bych dělat korektora? :twisted:
Mezera mezi datem, McGyver se píše MacGyver (nevim jestli todle jde, ale předložky na konci řádku nebejvaj; myslím, že když tam dáš nobr mělo by to jít), možná ještě něco.

btw. to tlačítko archiv by bylo dát lepší na úvod dolu (jak jsem už psal) ve stylu toho modrýho tlačítko zpět na novinky

Ale jednu věc nechápu, proč všude píšou, že děj nebude v budoucnosti, ale v přítomnosti, stylem, jako by sg1 a atlantis v budoucnosti byly?

57 - to to ale letí, snad se s ním ještě plnohodnotně uvidíme alespoň ve filmech, šťastný a veselý! :)

Příspěvek 23.1.2007 15:44:15
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mě hrozně mrzí, že to nechtějí zasadit do budoucnosti. Chápu, že by možná byl problém v tom, že Atlantis je ze současnosti, ale to by se určitě dalo nějak zaonačit. Prostě budoucnost by byla skvělá. Nyní jsme viděli od úplného začátku vývoj technologií, vesmírných lodí, uzavírání spojenectví apod. a na to by jsme mohli sledovat seriál, který by se zabýval tím, jak se to všechno vyvinulo. Už máme flotilu vesmírných lodí, celá Země už ví o programu Stargate, jak to asi dopadlo s Jaffama, objevili jsme Furlingy? A tak dále. Mě by se prostě seriál z nedaleké (50-100 let) budoucnosti líbil.

Největší strach mám, že objeví předalekou galaxii, nového superultra nepřítele a bránu s fialkovými chevrony (nevím přesně jak se to píše). A opravdu nechápu, jak to chtějí oddělit od Atlantis a SG-1. No začínám trochu mít strach, ale to jsem měl i před Atlantis a dopadlo to víc, než dobře. Tak se hold nechme překvapit.

Příspěvek 23.1.2007 16:08:35
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Blahopřeju Richardovi a také své maličkosti (RDA neni jedinej, kdo má dnes narozeniny) Dneska je mi 18. Ať žiju!
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 23.1.2007 16:37:32
Mrs. Sheppard Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Markus píše:
Tak mě hrozně mrzí, že to nechtějí zasadit do budoucnosti. Chápu, že by možná byl problém v tom, že Atlantis je ze současnosti, ale to by se určitě dalo nějak zaonačit. Prostě budoucnost by byla skvělá.
¨
Já si naopak myslím, že skvělý je , že se jedná o současnost! Že to může potkat mě, nebo i tebe - pokud budem ve správné době na správném místě :)
Mě se současnost líbí! POkud se jedná o nějakou hodně vzdálenou budoucnost - jako v Andromedě - pak mi to už přijde strašně neuvěřitelný a trapný :)
After hard working I like hard playing

Příspěvek 23.1.2007 16:47:37
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Scorpick píše:
Mezera mezi datem, McGyver se píše MacGyver (nevim jestli todle jde, ale předložky na konci řádku nebejvaj; myslím, že když tam dáš nobr mělo by to jít), možná ještě něco.

btw. to tlačítko archiv by bylo dát lepší na úvod dolu (jak jsem už psal) ve stylu toho modrýho tlačítko zpět na novinky

Ale jednu věc nechápu, proč všude píšou, že děj nebude v budoucnosti, ale v přítomnosti, stylem, jako by sg1 a atlantis v budoucnosti byly?

57 - to to ale letí, snad se s ním ještě plnohodnotně uvidíme alespoň ve filmech, šťastný a veselý! :)

To bych nepovažoval za chybu, ale spíše za překlep;-)

SG-1 a SGA jsou v budoucnosti, copak existuje třeba X-303, X-306 atd. Tak je to myšleno. Odehrává se to v blízké budoucnosti, ne přesně teď. Měl by se tam možná použít trochu jiný výraz. Takto je to docela matoucí.
Naposledy upravil Apple dne 23.1.2007 16:51:56, celkově upraveno 1

Příspěvek 23.1.2007 16:50:19
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Samozřejmě Rickovi všechno nejlepší :D Už má v dívčí sekci blahopřání :D

Já nevím, co by mohli vymyslet, aby se to mohlo odehrávat v současnosti. Možná by to mohli úplně přesunout jinam, myslím tím, sledovat třeba jinou "rasu" lidí, na jiné planetě. Ale nejspíš to bude buď odněkud z Alfa Site, což znamená, že se tam občas mihne opět někdo z SG1 nebo to bude na lodi, což by ovšem dost ztratilo ten původní nápad hvězdné brány jako prostředku cestování. Ale ještě se vlastně nic neví, takže jsem moc zvědavá, s čím přijdou. Já jsem si vlastně zamilovala Atlantis, která mě přivedla zpět k SG1, takže tohle mě třeba taky tak zaujme. Nejspíš musíme počkat.
Každopádně by ale bylo fajn, kdyby nechali Atlantis běžet aspoň rok samostatně, i když to je s těmi změnami, co plánují, vlastně úplně jedno, jelikož bude s SG1 spjatá víc než dřív :?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.1.2007 16:53:34
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Mrs.Sheppard: Tak mě se samozřejmě líbí, že se SG-1 a Atlantis jakoby odehrávají právě nyní, jenom o tom lidstvo neví. S tím souhlasím, to je super.

Jenom mám strach, že do třetice udělat seriál ze současnosti, není zrovna nejoriginálnější. Myslím, že by to chtělo už nějakou změnu. Buď děj zasadit na vesmírnou loď, do budoucnosti, nebo do minulosti. Souhlasím, že jít do daleké budoucnosti jako v Andromedě je blbost, ale já jsem psal do nedaleké budoucnosti, tj. 50-100let. To ještě není nějaká daleká budoucnost.

Třeba spoustě lidí se nelíbí propojování SG-1 a Atlantis. Mě se to líbí moc. Takže jsem si říkal, že kdyby byl třetí seriál, tak by se zase mohl doplňovat s SG-1 a Atlantis. Jenomže už teď producenti naznačili, že chtějí tento seriál od těch předchozích úplně odříznout. No a pokud to tak opravdu chtějí udělat, tak to už bych byl opravdu raději, aby se seriál odehrával v budoucnosti. Ale říkám, třeba nakonec seriál bude bomba a bude se mi líbit, že se odehrává v současnosti. A taky mám strach, že dokud se seriál bude odehrávat v současnosti, tak producenti nikdy nedostanou odvahu, aby odtajnili program Hvězdné brány celému světu, na což čekám už od začátku seriálu. Jenomže právě v tu chvíli by celý tento SG vesmír ztratil ten nádech možnosti, že se odehrává právě teď. A to by se ti asi zase nelíbilo. :)

Co zbývá říct, než že uvidíme. :wink:

Příspěvek 23.1.2007 16:55:26
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Teď mě napadlo, že by konečně mohli použít 9. symbol:-) do toho jejich zmiňováného nového vesmíru.

Příspěvek 23.1.2007 17:01:26
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

To, že chtějí mít odříznutý seriál od SG1 říkali i o Atlantis a jak to dopadlo :roll: První série byla nejlepší právě v tom, že to bylo úplně odříznuté, jak seriály, tak Atlantis jako město. Občasné crossovery jsou sice fajn, ale nikdy to asi nebude úplně to, co by lidi (nebo aspoň náročné já) chtěli.
A strašně mě štve, že chtějí Ori jen tak smést ze stolu a Asurany a Wraithy, kteří jsou vlastně menší hrozba, nechat. Tím neříkám, že chci, aby Ori přenesli do SGA nebo do toho nového seriálu, to ne. Ale když už si s tím dali takovou práci, tak mohli teda nechat SG1 ještě tak dva roky (já vím, už tak je to dlouhé, ale když už to načali...), a pak udělat nějaký mega-závěr, kdy Země bojuje se všemi nepřáteli najednou, a sledovat oba týmy pracovat spolu a kde zase tak úplně nezvítězí a o tom pak udělat nový seriál, jak třeba lidi dávají dohromady zničenou Zemi a hledají spojence zase pro změnu na svou vlastní pomoc...aha, už zase moc přemýšlím, ignorujte mě :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 23.1.2007 17:06:01
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Hlavně ne nějaký paralelní vesmír :? Taky bych si toho navymýšlel hafo, ale radši se nechám překvapit.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 23.1.2007 17:30:32
kutas Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no myslim si ze nas producenti velmi prekvapi (a to doufam ze dobre) novym vesmirem novymi rasami a hlavne pribehem
ale zase na druhou stranu tam asi nebude hrat SG1
A jelikoz asi tyhle stranky nema v oblibenejch Richard tak mu preju hodne zdravi stesti a aspon jeden nebo vice vystupu v stargate
nejlepsi dil SG-1 je 9x20 a nikdo mi to nevezme

Příspěvek 23.1.2007 17:44:48
Malaghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Well, prostě paráda další seriál... :cheers: :thumright:
Btw jsem vážně zvědavej jakej bude novej koncept, nepřítel a hlavně co mysleli tim, že "To bude mít stejnou příchuť jako SG-1." Opravdu nevim jestli je originální třeba jen šoupnout SG týmy do jiný galaxie - ta myšlenka s budoucností není špatná. Já sem ale pro minulost, tohle už určo někdo psal, že by bylo nice videt původni alianci v čele s Antikama...

Příspěvek 23.1.2007 18:07:22
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Klenotka: Tak na tomhle se prostě asi nikdy neshodneme. :) Já crossovery miluju a proto je moje nejméně oblíbená série právě první. Je sice zajímavá, ale já se chci dívat na celý vesmír SG jako celek a ne jen na jeho části. Chtěl bych vidět častěji oba tými kooperující spolu, chvilkové "vypůjčování" postav, vyměňování technologií (viz. Jumpery v SG-1, nebo Zaty v Atlantis) atd. Crossovers Rulezz... 8) Ale jinak musím říct, že zase s těmi Ori naprosto souhlasím. Taky mi přijde divné, že je v pohodě porazí za dva roky. Proti nim jsou Goa'uldi nicky a mi najdeme nějakou superweapon a všechny je jako smeteme z nebes? Hlavně to ne. Když jsem se dozvěděl, že se plánují dva filmy, říkal jsem si, že dva filmy na uzavření linie s Ori jsou málo, ale budiž. No a umíš si představit moje překvapení, když jsem zjistil, že druhý film se Ori nebude věnovat vůbec a vše se vyřeší v prvním. V hodinu a půl dlouhém příběhu porazí povznešené bytosti! Ach jo. Přesně jak říkáš, když už v deváté sérii seriál obrodili, tak to měli dotáhnout do konce. Třeba po shlédnutí prvního z filmů budu mluvit jinak, ale zatím dost pochybuju.

To Pomeranc: Tak souhlasím, že seriál o cestování do paralelních realit by byl o ničem a navíc by nebyl zrovna originální a pokud jsi tím myslel, že by se celý seriál odehrával v paralelním vesmíru, tak toho se snad bohdá nedožijeme. Příběh hrdinné SG-2, kam by se přestěhovala celá SG-1. :) Ale jinak musím říct, že epizody z paralelních realit jsou mi mnohem milejší, než cestování časem. Prostě je to jednoduché. Tým projde nějakým zařízením, nebo pomocí nějaké anomálie do paralelního světa a tam jsou všichni, které známe jiní. To dává příležitost hercům vyniknout a předvést také něco jiného, než normálně. Cestování časem nemám rád kvůli paradoxům, které mi leží v hlavě ještě dlouho po skončení epizody. Viz. nedávno jsem se znovu díval na epizodu 1969 a i když byla zábavná, tak mě to přišlo jako holý nesmysl. Navíc mě straší, že tuhle epizodu napsal Brad Wright a ten má právě psát ten druhý film a právě o cestování časem. :?

Příspěvek 23.1.2007 18:26:16
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Epizody s paralelní reality byly fajn, ale seriál, kdytý by začal tím, jak se nějaký tým vydá skrz nějakou anomálii aby skončil v paralelním vesmíru a nemohl se vrátit zpátky bych opravdu nechtěl. Protože by to nemohlo nijak posunout vpřed dění u nás. Nehledě na to, že by to byly Sliders v bledě modrém. :lol:
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 23.1.2007 18:32:37
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Přesně. Taky doufám, že producenti tím odtržením od prvních seriálů nemyslí nějakou takovouhle zhůvěřilost. :lol: Taky chci, aby se ten seriál, když už bude ze současnosti, nějak aktivně podílel na vývoji našeho SG vesmíru.

Příspěvek 23.1.2007 18:32:55
Mirra Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Epizody v paralelních vesmírech jsou super a časovky ještě lepší. Pro mě patří časovky k vrcholům Sci-Fi, aneb First Contact rulezzz. Ale založit seriál v paralelní linii je trochu moc mimo. A co se týče crosoverů, tak těch jsem zpočátku čekal víc ...
Obrázek
Star Trek Atlantis vyšel Part VI 1x02
viewtopic.php?t=4621

Příspěvek 23.1.2007 18:42:49
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Scorpick píše:

mám pocit že asi ne- co i/y?? a přehlídnul jsi
Přišly jsme s nápadem, který by mohl být velmi zajímavou oddělenou linií Stargate, řekl.
... to by jsi jako korektor za moc nestál... :wink:
já ten text nestudoval, ale tohle mě teda solidně praštilo do očí :D :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 23.1.2007 18:50:04
Harry256 Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

To Markus: mno jestli můžu něco naznačit k filmu, tak zřejmě Ori jako povznesené bytosti neporazej (už jen díky tomu, že zbraň proti nim, byť jen částečně postavenou) jim zabrala Adria a Daniel byl jediný, kdo jí mohl za pomocí Merlinových vědomostí postavit. Ve filmu právě budou pátrat po takzvané Arše pravdy, s kterou by údajně měli porazit jen přívržence - tj. jejich armádu. Odysea na výpravě do galaxie Ori tuhle zbraň zřejmě najde a prý má sama bojovat s dvěma silnými nepřáteli, pokud je tedy porazej (mají vlastně k dispozici ZPM z Atlantis), který ale na 100pro nevydrží, Ori tak stratí svou moc, protože celá naše galaxie v ně přestane věřit a proti Antikům nic nezmůžou :)

EDIT: koukám, že se to tady zvrhlo spíš v diskuzi, kdo najde víc chyb, vítězí :lol: je to sice pořádná chyba, ale chci vidět někoho z Vás, kdo se ani jednou v životě nepřepsal, nebo při kontrole chybu prostě přehlídnul ...

To Pomeranč: rozhodně tohle nejni spoiler, je to jen a jen spekulace :D

EDIT: A jak to mám vědět, když to začneš slovyjestli můžu něco naznačit k filmu a já protože si nechci skazit zážitek tak to dál ani nečtu. Navíc jseš známy zveřejňováním citlivých informací. Tak se nediv. Pomeranc

To Pomeranč: všechno moje aktuální zpravodajství je plný "citlivých informací" to už bys možná měl vědět, ostatní to už vesměs vědí a změnit to nehodlám :D

EDIT: No to víš, že to vím. Právě proto už to radši ani nečtu a scháním si informace, které chci vědět sám. :wink:
Naposledy upravil Harry256 dne 23.1.2007 19:28:19, celkově upraveno 2

Příspěvek 23.1.2007 18:54:45
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Klenotka: Je jednoduchý recept - nechají obsadit Zemi a pak se loď bude snažit ji osvobodit. Vím o čem mluvím :lol: Odříznou je tím od Atlantis i od SG-1, tedy, více méně. Ori by si rozvinutí zasloužili.

Já bych řekl, že 1. řada SGA nebyla nejlepší protože byla Atlantis bez podpory Země, ale protože tam udělali relativně přímočarý děj - máme Wraithy, máme Atlantis, Wraithové jdou celou řadu po Atlantis, my Atlantis bráníme. V dalších řadách to zazdili tím, že Wraithové se začali zabívat sami sebou, autoři nám o nich odhalili minimum a namísto aby začala Atlantis a Země budovat nějakou alianci s lidma z Pegasu (což se mi IMO nabízí od začátku seriálu), tak to raději nechali ležet. O nevývoji postav nemluvě.

Já se hlavně bojím, že ve třetím seriálu, když už bude zase se Zemí a zase v součastnosti, bude stále Stargate neznámá lidstvu :lol: To už přehánějí, poněkud. Jsem si jistý, že zrovna Brad Wright něco vymyslí, něco, na co se bude alespoň jednu řadu dát dívat s nadšením.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 23.1.2007 19:01:22
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já se nechám překvapit a pak budu kritizovat nebo vychvalovat. Jestli by to dali do budoucnosti, kde je veloká koalice ras co zatím známe z sg světa, tak by se nasli tací,jež by to považovali za vykrádání Star Treku jakozto i pribeh odehravajici se jen na lodi, me osobne by to nevadilo a dokonce bych rad videl rozdil mezi serialem Star trek na lodi a Sg na lodi. věřím bradovi a ostatním, nechám se překvapit
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 23.1.2007 19:03:00
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To Harry256: Díky za info. No tohle už zní o něco lépe a hlavně to otevírá vrátka k případnému pokračování buď v dalším seriálu, nebo v jednom z dalších filmů, pokud nějaké budou. Omlouvám se za můj ojedinělý skepticismus, většinou se na to dívám optimisticky, ale dnes mě na chvíli ovládla temná strana síly. :) No prostě doufám, že z SG-1 v tom filmu neudělají megahrdiny jako vždy a ukáží, že nic nejde příliš snadno. Podobně jako třeba v poslední epizodě SG-1 Line in The Sand. I když se výsledek nakonec dostavil, tak nebyl zadarmo.

Příspěvek 23.1.2007 19:29:11
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

2 Harry: o chybky ani nejde, jen mě pobavilo, že Scorpick se tu kasá jak je dobrej, že by mohl dělat korektora a při tom dělá hrubky a navíc je i přehlíží... jsem si to nějak nemohl odpustit (pokud jsem Scorpicka ranil tak se omlouvám- to je profesionální deformace, nic osobního)

chybku udělá každej, já vím... kolik já jich nadělal a kolik mě to stálo... :roll: radši to ani nepočítám :)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 23.1.2007 19:31:00
noximo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

2Markus: Taky bych chtěl víc crossoverů :lol:
A teď teorie: SG1 si to nacválá do galaxie Ori ale jelikož tam jsou Ori páni a jejich vůle je skutkem, protože je nemá kdo brzdit budou mít SG1 těžké chvíle. Na konci se ale opět vytočí superbrána a do galaxie si to přihasí stovky (tisíce, miliony,...) antiků kteří si to rozdají jako povznesenej s povzneseným na férovku a SG1 porazí lidské armády. Konec šmitec, nová galaxie k prozkoumání.. :lol: :lol:
STARGATE: PORTMOLIOR
14. díl nejdéle kontinuálně vycházející povídky
Naleznete zde:
http://www.sga-project.com/forum/viewtopic.php?p=80803

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM