Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 10x10, 10x11 - The Quest (Part 1,2)

10x10, 10x11 - The Quest (Part 1,2)

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 10.1.2007 22:48:00
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tentokrát jsem si první stáhl SG-1 a rozhodně toho nelituji, bylo to jak za starých dobrých časů, prostě krýsných 40 minut nepočítam do toho teda tu atrapu na "draka", moc se mi líbyla Vala a její projevy pocitů všechni byli dobrý jinak hodnotím 10/10 :D
Obrázek

Příspěvek 10.1.2007 22:49:37
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak dnes jsem byl opravdu velmi mile překvapen, naprosto skvělý díl, opravdu jsem to nečekal, :shock: po dlouhé době bych dal přednost SG-1 před Atlantis, kdybych to věděl předem...

Nový příběh, žádné kopírování z předchozích epizod, a náš Daniel to snad zvládne, jen mi tam trochu vadil Ba'al, nějak ho poslední sérii nemusím... :D

Hodnotím více než skvěle - 6/5 :!:

No nechci to moc přechválit, aby se těch posledních 9 epizod nepokazili, byl bych rád, aby do konce seriálu udrželi laťku hodně vysoko... SG-1 si to zaslouží :wink:

Příspěvek 10.1.2007 23:04:31
chosee Airman
Airman

Odpovědět s citací

Už se na to těším a raději dál už nečtu a počkám titulky. Už abyto bylo !!!!!! :) Jinak děkuji všem lidem co se na tom podílejí !!!!

Příspěvek 11.1.2007 00:22:03
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Líbilo se mi to. Farscape ovšem zanechala následky, tak jsem Mitchella/Bena sledovala víc než dřív a opravdu jsem hodně změnila názor, i když mi nevadil ani předtím.
Moc pěkně bylo uděláno, jak se Vala právě stala členkou týmu...starostí o Daniela a přijetím faktu, že někdo riskuje i někdo jiný než ona.
Velké, ale opravdu velké plus za tu ránu pěstí, co dala Carterová Baalovi. Zdá se mi to, nebo je Carterová v téhle sérii uvolněnější? Nějak je víc..od rány, občas zavtipkuje a nechrlí v jednom kuse jen technobláboly.
Merlin mluví anglicky...hmm, čekala jsem, jak spustí anticky a ono prdlajs....ale už jsme si na to u SG zvykli, takže na to si stěžovat nebudu, protože Merlin byl vážně fajn dědula.

Jen ty efekty mi přijdou opravdu trochu nedotažené, u SGA jsou na tom mnohem líp.
A Daniel alá superhero...no, to komentovat nebudu :roll: Každopádně, i když to byla výborná epizoda, obávám se přesně toho konce, jaký si nikdo nepřeje...najdou, nebo spíš Danny postaví zbraň a bude po Ori...SG1 vítězí, hurá, zase jim nakopali zadky...ale to není případ téhle epizody, ta byl dobrá.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.1.2007 11:58:01
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Musím se přidat ke chvále, všechno za mě v podstatě řekla Klenotka.... se vším souhlasím:-)

Co se týče Baala, mě se tam dost líbil, líbilo se mi, jak byl vlastně taky trochu "členem týmu":-) .... pro mě to je takové okořenění:-) Vala je fakt skvělá, tahle role je prostě výborně napsaná. Stačí se kouknout jen na ty pohyby (např. když Daniel sestrojí tu první část zbraně a ona se ujišťuje, zda je skutečná a hňápne na ni oběma rukama...)

Nebyl náhodou Baal na konci zabit jedním z vojáků Ori? Ono se to tam pak už nějak neřešilo, když se vrátili na SGC (teda aspoň jsme nic nepochytila....).. to by byla škoda, je to můj oblíbený záporňák....

U Daniela mě už nic nepřekvapí, pořád dokola umírá, povznáší se, má v mozku už strašně moc různých identit a znalostí, tak teď ještě bude jeden z Ori, no proč by si to taky nezkusil, ne? Pořád chce poznávat nové kultury a zvyky, tak si to vyzkouší na vlastní kůži:-) .. On mi teď přijde jako taková tragická postava ... všechno to odnese za ostatní:-) ... ale bylo by zajímavý, kdyby do toho stroje dal hlavu třeba Mitchell nebo Caterová a stali se Oriem oni... bylo by to takový ... míň čekaný... ale zase neumí anticky, no jo.

Musím konstatovat, že SG1 už dlouho převyšuje SGA, a to je co říct, když v SGA je Shepp....:-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 11.1.2007 12:00:32
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Když jsem psal, že je tohle sekce spoiler tak jsem tím myslel tuhle epizodu. Spoilery na teprve nadcházející epizody prosím pořád dávejte do funkce SPOILER. Takže ty zásahy ve vašich příspěvcích mám na starosti já, buďme ohleduplní. :wink:

Jasně, sorry, neuvědomil jsem si to- jsem byl z toho dílu nějak moc unešenej... :oops:

Jinak k Baalovi: líbilo se mi, že konečně dostal pěstí (a to od Carterový :D ) , protože o to si koledoval už hezky dlouho :)

Příspěvek 11.1.2007 16:51:58
Acheron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl celkem ušel, určitě lepší než atlantis. Ale nevím jestli vlastně vzali grál nebo ne.
7/10.

Ale bylo tám i pár blbostí. Třeba ten drak vůbec nenechával stopy v trávě, to bylo dost divný.

Příspěvek 11.1.2007 19:29:12
Eset Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslím, že první část se mi líbila víc než tahle. Nemělo to pro mě, když to tak řeknu, ten správný náboj. A nějak mi bylo celkem jedno jestli Daniel umře.
Na druhou stranu scény s Baalem byli špičkové, hlavně když mu dala Sam pěstí a Vala je stále jedno velké plus.
7/10, čekala jsem tochu víc.

heh

Příspěvek 11.1.2007 20:23:24
Chevron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

mno díl sem ještě neviděl, stále čekám na titulky, nevíte kde by se dali sehnat?Díky mooooc

Příspěvek 11.1.2007 20:44:23
Maruxs Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No titulky by se sehnat zatím nedaly, nevím, jaký zárak bys po SGTT chtěl?

tady sleduj stav překladu:
http://sga-project.com/sgtt

až budou, objeví se odkaz na úvodní stránce SGA-projektu :!:

Příspěvek 11.1.2007 22:16:43
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja zadny necekam myslel sem kdyby to prelozil nekdo jinej... treba... tak kdy by se to dalo sehnat....

Příspěvek 11.1.2007 22:21:14
GreatHero Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

myslíte, že vyjdou ještě dnes???
Stargate SG 1 a Stargate Atlantis 4ever

Příspěvek 11.1.2007 22:23:27
Anise23 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nebyl náhodou Baal na konci zabit jedním z vojáků Ori? Ono se to tam pak už nějak neřešilo, když se vrátili na SGC (teda aspoň jsme nic nepochytila....).. to by byla škoda, je to můj oblíbený záporňák....

Any bi to nebola škoda lebo Baal je naklonovany takže stale behá pogalaxii :bounce:
Vedoucí výslechu: Viděl jsem jak jste tu zbraň použil- působivé, jak se jmenuje?
Jack O'neill: To vám bohužel nemůžu říct.
Vedoucí výslechu: Vojenské tajemství ?
Jack O'neill: Ne, prostě se to špatně vyslovuje.

Příspěvek 11.1.2007 22:34:35
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Pokud tak se jeho klony proti nemu vzbourili, ale nevim co s nima udelal (mozna si to spatne pamatuju)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 11.1.2007 22:40:23
Airman
Airman

Odpovědět s citací

uz to vypada jako ze nejak sou.. ale stae cekam az pujdou stahnou .. pred 5 minutama jeste stahnou nesli

Příspěvek 11.1.2007 22:53:54
Airman
Airman

Odpovědět s citací

už je to skoro půl hodiny a pořád tam je 100%/90% nechapu :?

Příspěvek 11.1.2007 22:59:54
SampleSlayer Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bééééé ja to chci dnesk videt :shock: jsem nato nastesenej pul roku :-) kdby moje AJ nebyla jak CZ tak se kouknu hned, ale nechcu si kazit dojem :(

Příspěvek 11.1.2007 23:06:44
SpyAndrew Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

myslím že všechny díly SG se dají v celku dobře přeložit... většinou to stejně vyplyne ze situace... stejně vás lidičky obdivuju, jak to můžete mít stáhlí na disku a čekáte na titulky... :roll: já na to vždycky koukám 3x. :shock: 2x bez titulků(aby mi něco neušlo) a potom s titulkama, aby mi neunikla nějaká souvislost... Ještě bych chtěl poděkovat všem z SGTT... jste opravdu úžasný... Vaše rychlost je neuvěřitelná... GOOD LUCK pro další práci.
StarGate SG1 forever!! - tento slogan už bohužel neplatí :'(

Příspěvek 11.1.2007 23:09:45
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jaaaj já bych to potřeboval vidět tak 10x v eng a možná bych i pochopil o co jde :D ale nebudu si kazit radost.... a proto tu čekám jak feťák na fet :D mno doufám že by to ještě dnes mohlo vyjít

Všem SGTT ohromná gratulace za title.. máte moje znání :) sice si za to nic nepořídíte, ale aspon vás hřeje dobře odvedená práce :D
Naposledy upravil GreatHero dne 11.1.2007 23:12:58, celkově upraveno 1

Příspěvek 11.1.2007 23:11:10
SpyAndrew Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

taky čekám :D . těžko říst co si představit pod 100/90% ?? zřejmě někde nějaká chybka... :cry:

!!!!!!!!!!! 23.12 - Už to jde!!!!!!!!!!!!
StarGate SG1 forever!! - tento slogan už bohužel neplatí :'(

Příspěvek 11.1.2007 23:13:43
SampleSlayer Airman
Airman

Odpovědět s citací

To je proto abychom byli co nejvic napjati :-) Ne ale jinak diky za preklady, kdebych bez vas byl :(

Edit jdu se divat prijemnou zabavu vsem ostatnim :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Příspěvek 11.1.2007 23:17:21
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

100/90% Různé procenta znamenají stav časování na různé ripy. :wink:

Jinak užijte si titulky, bylo mi potěšením. :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 11.1.2007 23:27:22
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

Tak ja se zapojim do diskuze, dil byl naprosto skvelej, a bez skrupuli reknu ze konecne Danny za neco stal....

Jinak pokud se mi pdo pristiho tejdne povede natocit spravne antenu moh bych na satelitu chytit SkyOne (koukal jsem na dservery zabyvajici prijmem satelitniho signalu a mam potvrzeny ze to jde, jen musim najit kde je ten satelit...)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 11.1.2007 23:48:11
Jack_xy

Odpovědět s citací

K dílu: Výborný, mě se líbil drak a jak Tealc řekl:"Puff" složil jsem se..(Kdo zná, chápe)

Jinak hodně zvratů, jiná prostředí, fajn.
Ale nelíbilo se mi par věcí.Přišlo mi neuctivý jak se tam Vala opřela o tu postel s Merlinem.Vzdyt Merlin už to samotné vyslovení je něco víc..Taková neúcta mi přišla.

Mno a nevychytaný záběry kde Tealc střílí z jedné ruky, nekryje se a Vala klečí za nim že by možná tak trefila jeho záda.A naprosto hrozný záběr jak Mitchell seskakuje ze zídky a stále střílí.Trefil by možná tak DHD nebo Sam co stála opodál, když se na to mrknete tak to sami uvidíte.A to jak po konci střílení Tealc protočil P90 vzhuru nohama sem nepobral, asi naznak o "zajištění"

Ten díl se mi MOC líbil, ale todle mi zkazilo dojem, ktery by byl jinak asi dokonalý.

Příspěvek 12.1.2007 00:09:40
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Jasně, Teal´cova střelba jednou rukou, to je klasika. :lol: Ale tohle je přece SG1, oni si to můžou dovolit :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách