Líbilo se mi to. Farscape ovšem zanechala následky, tak jsem Mitchella/Bena sledovala víc než dřív a opravdu jsem hodně změnila názor, i když mi nevadil ani předtím.
Moc pěkně bylo uděláno, jak se Vala právě stala členkou týmu...starostí o Daniela a přijetím faktu, že někdo riskuje i někdo jiný než ona.
Velké, ale opravdu velké plus za tu ránu pěstí, co dala Carterová Baalovi. Zdá se mi to, nebo je Carterová v téhle sérii uvolněnější? Nějak je víc..od rány, občas zavtipkuje a nechrlí v jednom kuse jen technobláboly.
Merlin mluví anglicky...hmm, čekala jsem, jak spustí anticky a ono prdlajs....ale už jsme si na to u SG zvykli, takže na to si stěžovat nebudu, protože Merlin byl vážně fajn dědula.
Jen ty efekty mi přijdou opravdu trochu nedotažené, u SGA jsou na tom mnohem líp.
A Daniel alá superhero...no, to komentovat nebudu

Každopádně, i když to byla výborná epizoda, obávám se přesně toho konce, jaký si nikdo nepřeje...najdou, nebo spíš Danny postaví zbraň a bude po Ori...SG1 vítězí, hurá, zase jim nakopali zadky...ale to není případ téhle epizody, ta byl dobrá.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.