nejdrive jsem videl film, pozdeji (pamatujete si to sobotni rano kdy to prikalil apophis?

) jsem to videl na nove a pravidelne na to cumel, pak jsem dokoukal vsechno co tenkrat na nove meli 1-6 seasons. Asi ctvrt roku na to jsem dostal domu net a uspesne rozjel DC++ -> pozdeji torrent a zacal jsem stahovat co bylo momentalne v behu, tedy 8 sezona a bylo tyden do 9x01 Avalon, no a mezitim jsem poctive dotahl 1,2,3,4,5,6,7 sezon vcetne SGA 1,2,3

Miluju Scifi, akorat mi ty posledni 2 sezony 9,10 pripadaly, no proste nemastny neslany, nebylo to primo tim, ze by tam chybel O'Neil, ale vubec kvalitou serialu, jako ORI a ORI prichod apod. cool, ale porad se snazi byt komicky, vtipkuji, jsou zkratka trapni- krapet OT

No a k SGA jsem se dostal, kdyz jsem cumel na nejaky dil z 8 rady a padlo tam bitevnik Daidalos, a pak nekolikrat atlantis a ZPM tak mi to nedalo pozrel jsem par webu, nazhavil jsem linku, a nasazel jeden torrent za druhym a uz to ficelo

SG Atlantis je uplne jina nez SG 1/C, wraithove vesmirne bitky, zkombinovane s technologickymi blaboly, bitkami s wraithy, ale i s Geni (kolya byl typek) -> uplne super serial

Jedine se mi nelibi a beru to jako prestrel, jsou Asurane, no a ted kdyz se ma objevit dalsi mocna rasa (ze by prave ti "Travelers"?), no nevim...(doufam v to, ze nebudou opet vyspelejsi nez ORI,Asurane,Asgardi, to uz by scenaristi fakt prehnali) v treti rade se trosku zapomnelo na wraithy nemyslite?