Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Kde jste poprvé k Hvězdné bráně přišli?

Kde jste poprvé k Hvězdné bráně přišli?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Příspěvek 17.12.2006 18:01:37
zdenous Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No, jednou mi byli asi tři a to jsem se díval na strážce vesmíru ale potom jsem se jednou dozvěděl o seriálu kde je nějakej plukovník a všichni o tom pořád mluvili a tak jsem se na to také podíval a byla to SG-1! Od té doby se na to dívám.
To je divný, kolik času stráví člověk nad přemejšlením o takovejch blbostech jako je vymejšlení podpisu.
Farscape je nejlepší. (Upřímnost nade vše.)

Příspěvek 30.3.2007 14:17:56
Czerna.Mysh Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To já se díval na MacGyvera, děsně se mi to líbilo a, když jsem slyšel, že RDA hraje v SG tak mi to nedalo a musel jsem se juknout...a od té doby je ze mne závislák.
Hallowed are the Ori!

Příspěvek 31.3.2007 09:47:49
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já jsem jednou přišla domů, bylo mi asi 7, a táta se díval na nějaký film o teamu který cestuje na jiné planety. Tak se mi ten úvodní film ke Stragate líbil. A tak se na to dívám do dnes :)

Příspěvek 31.3.2007 10:08:33
a.n.u.b.i.s Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

já za to vděčím též nově ale bavilo mě to jen chvíli mezitím co jsem objevil stargate přes web tak jsem se vždycky na nějakou dobu přeorientoval na jiný seriál třeba bsg podíval jsem se asi tak na půl dílu lostů a fakt nevim co na tom všichni viděj vždyť je to úplná p**ovina a vždycky jsem se nakonec vrátil ke stargate ***stargate je best***
Daniel: ,,Jacku myslíš že bys mohl dělat něco jiného než tu trousit nemístné sarkastické poznámky,,
Jack: ,,Fajn chceš sarkasmus: jsem rád že jsem tě poznal,,

Příspěvek 31.3.2007 11:11:20
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zdravím, já jsem se dostal ke sledování SG tak, že jsem se na to začal koukat na Nově, tak dávali prvních 6 řad, zkončilo to a pak rok asi nic, pak mi spolužák za prachy sehnal 7 řadu,ale já neměl na Pc dvd mechaniku, tak to leželo doma. Pak jsem si koupil nové PC a tak jsem zkoukl 7 řadu, pak mi moje přítelkyně ( taky blázen do sci-fi) sehnala 8 řadu SG, a devátou a 10 řadu SG jsem si stáhl už sám
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 31.3.2007 14:52:54
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

jak já jsem se dostal ke stargate... napřed jsem viděl film- ten mě uchvátil, a pak když se objevil seriál na Nově (to tam ještě měli nějakej vkus na výběr seriálů), tak jsem začal sledovat seriál a od tý doby je se mnou konec :oops: :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 01.4.2007 18:23:38
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:arrow: nejdrive jsem videl film, pozdeji (pamatujete si to sobotni rano kdy to prikalil apophis? :lol: ) jsem to videl na nove a pravidelne na to cumel, pak jsem dokoukal vsechno co tenkrat na nove meli 1-6 seasons. Asi ctvrt roku na to jsem dostal domu net a uspesne rozjel DC++ -> pozdeji torrent a zacal jsem stahovat co bylo momentalne v behu, tedy 8 sezona a bylo tyden do 9x01 Avalon, no a mezitim jsem poctive dotahl 1,2,3,4,5,6,7 sezon vcetne SGA 1,2,3 :)

:idea: Miluju Scifi, akorat mi ty posledni 2 sezony 9,10 pripadaly, no proste nemastny neslany, nebylo to primo tim, ze by tam chybel O'Neil, ale vubec kvalitou serialu, jako ORI a ORI prichod apod. cool, ale porad se snazi byt komicky, vtipkuji, jsou zkratka trapni- krapet OT :oops:

:arrow: No a k SGA jsem se dostal, kdyz jsem cumel na nejaky dil z 8 rady a padlo tam bitevnik Daidalos, a pak nekolikrat atlantis a ZPM tak mi to nedalo pozrel jsem par webu, nazhavil jsem linku, a nasazel jeden torrent za druhym a uz to ficelo :)

:idea: SG Atlantis je uplne jina nez SG 1/C, wraithove vesmirne bitky, zkombinovane s technologickymi blaboly, bitkami s wraithy, ale i s Geni (kolya byl typek) -> uplne super serial :) Jedine se mi nelibi a beru to jako prestrel, jsou Asurane, no a ted kdyz se ma objevit dalsi mocna rasa (ze by prave ti "Travelers"?), no nevim...(doufam v to, ze nebudou opet vyspelejsi nez ORI,Asurane,Asgardi, to uz by scenaristi fakt prehnali) v treti rade se trosku zapomnelo na wraithy nemyslite?
Nemám rád soboly

Příspěvek 01.4.2007 19:17:10
dastr Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Destiny píše:
Já jsem jednou přišla domů, bylo mi asi 7, a táta se díval na nějaký film o teamu který cestuje na jiné planety. Tak se mi ten úvodní film ke Stragate líbil. A tak se na to dívám do dnes :)

To je pěkný :)
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "

Příspěvek 03.4.2007 19:59:56
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No to ja jsem k ni prise poprve na NOVE To davali asi 4 serii.
Pak kdyz nova skoncila a nebo jsem to nestihal tak to bylo asi okolo 6 serie.

Ale o minulich prazdninach mi kamos pujcil asi nejakejch 20 DVD s SG-1 a začalo to na novo a už mě to zatim nepustilo,vše i + 3 rady Atlantis mi trvalo zkouknout asi pul roku => asi 2 dily dene,ale nekdy jsem se vubec nekoukal ,ale pak v sobotu jsem dal treba 10 dilu najednou = asi cca7,5 hodiny u SG-1 :-D
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 07.10.2007 22:58:42
182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kdyz jsem videl PUVODNI film byl jsem nadsen :lol:
Pozdeji jsem ve videopujcovne zahlid nakej film SG 2 nebo neco podobnyho , uz si nepamatuji a to me nezajimalo,teprve az kdyz davali v televizi serial SG-1 kde pouzili dej z puvodniho filmu ale s nekterejma jinejma hercema(trochu mi to vadilo),tak po nekolika dilech jsem uz byl jejich :lol:
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Příspěvek 08.10.2007 21:03:20
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Asi to bude ostuda, ale ja se o Stargate dozvedel az z HLOVY, nebo jak se to pise. :oops: :roll: :lol:

Ale od te doby jsem totalni fanatik, a bombarduju HLOVU dotazy, kdy zacnou vysilat i Stargate Atlantis, a at uz neblbnou a doodvysilaji i posledni radu Andromedy. Sice to na Stargate nema, ale HLOVA ma zlozvyk vsechny rady odvysilat, a pak treba tri roky pauza nez daji reprizu i s tou posledni radou.

Kapitalisticti zmetci! :evil: :lol:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

bobas52 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

můj prní díl si nepamatuju ale když to vysílali na nově(asi tak rok,dva) tak sem se o tom bavil s jednim kámošem a já sem se trošku smál ale pak se mi nějako seriál chytnul.A nejradči sem měl sh1 ale když sem se dozvěděl o atlatis tak sem si pořídil satelit a čumim na AXN a brány mám dostatek.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Někdy kdysi jsem v TV zahlídnul kus jednoho dílu - byl to ten s kvantovym zrcadlem - a ještě jsem si myslel, že je to film, ten jsem viděl o pár let později (taky v TV) a hrozně jsem se divil, že tam to zrcadlo neni :lol:
Později - to jsem byl tak ve čtvrtý třídě - to začli zase dávat v TV akorát v době, kdy jsem chodil domů ze školy ... to byli dycky kvalty abych stihnul začátek :-D
Neviděl jsem to ale od prvního dílu, to až když mi to kamarád půjčil na VHS.

Pak jsem se doslechl o Atlantis (už měla dvě série, takže relativně nedávno), že prej tam lidi přijdou k nějaký Antický technologii a je to mazec ... tak jsem googlil, až jsem vygooglil tenhle web hehe :-) To se ještě na titulní stránce válely torrenty :-)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Párkrát jsem kdysi dávno zahlédnul reklamu na Primě, ale nevěděl jsem o co jde, protože na Primu jsem nekoukal, tenkrát to bylo pro mě jen hnízdo divných německých kriminálek a telenovel :D ... až později o tom začala spolužačka básnit, tak jsem se začal dívat.. tuším že můj první díl byl ten s objevením antarktické brány. Mno co, vzalo mě, tak jsme se do toho s kámošema zažrali a trpěli jsme vždy když to Nova přestala vysílat :) ... Atlantis přišla později, když jsem na ní náhodou narazil při projíždění databáze WinCheateru a až mnohem později (dva roky zpět) jsem našel odvahu stáhnout první díl. Chytlo mě to okamžitě a během jediného dne jsem sjel celou první řadu. Celé prázdniny jsem pak nedělal nic jiného než sledoval Stargate :D

Promethea Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Asi pred rokom, dvoma, moja sestra kukala na nove Gilmorky. Jej frajer kukal s nou a ked sa to skoncilo kukal SG. Ja som najprv nerozumela o com to je, preco ma "ten cernoch zlate oko na cele." Postupom casu som tomu rozumela stale viac a viac. Potom od asi 6. serie som nevynechala jediny diel. A kedze som nevedela ako sa to zacalo, zacala som to pozerat na nete od zaciatku. Potom to slo so mnou dolu vodou. Obcas, ked som prisla za kamoskou, zistila som, ze cela jej rodina to miluje a jej brat je strasny zavislak. Tak sme to pozerali na AXN. Pamatam si, ona pisala diktat, kedze slovencine nerozumela a ja som jej ho opravila. Pri tom som pozerala SG1 10x18 - Rodinne puta. Na konci prisla ta super scena. My sme zdvihli hlavy, pozreli sme sa na seba, pozreli sme sa na TV a ked sa to skoncilo, tak sme sa zacali strasne smiat :D . Pocula som o nejakom SGA, ze je to pokracovanie, tak som si to kukla. Avsak to sa neviazalo na 10seriu SG1, ale na asi 8., tak som chvilku nechapala. A asi pred tyzdnom mi kamoska povedala: Ty si este vacsi zavislak ako moj brat! A teraz je tu SGU. Nie je to uzasne ako SG1 a SGA, ale pozeram to. Hviezdnu branu milujem.
Naposledy upravil Promethea dne 17.12.2011 15:38:53, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Obecné