Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Co štedrý den přichystá, děda mráz je sadista. Místo dárků v košíčku, nesl lidskou hlavičku. Z otce vidle trčí, matka ta se v koutě krčí. Dojde však i na ni, mrazík nad ní pilu sklání. Děda odplazit se snaží, mrazík chyt ho na zápraží. Urazil mu nohu rýčem, a dobil ho francouzským klíčem. Mrazík teď má dlouhou chvíli, kolemjdoucí z okna střílí. Kulku chytil skoro každý, někdo bude mrzák navždy. Mrazík vyšel na ulici, v podpaží má brokovnici. Chodec cítí velká muka, v těle vězí cizí ruka. Mrazík chvíli v těle šátrá, a na jisto vytrch játra. V dálce vidí dětí průvod, ke střelbě má dobrý důvod. Čí jsou ruce,čí jsou záda, děti nikdo neposkládá. A ty,co odplazit se snaží, po těch mrazík granát hází. A pak se šíleným výrazem, hází sirku na zem. U školky,kde si hrajou kluci,holky. Děti běží jen za dědou mrázem, a ten hází sirku na zem. Děti hoří jako listí, mrazík zatím zbraně čistí. Tady dílo dokonal, zas může jít o dům dál. |
http://www.voyager.cz/sevtrek/index.htm
Toto je spoiler!!!: |
Kapitánův deník: Další zasranej den na týhle debilní lodi. Všude kolem mě se rojej největší kočky z Hvězdný flotily a já si ani nemůžu šáhnout! Můj první důstojník je trapák. A loď mi pilotuje batole. Jestli ten malej krypl zachrání loď ještě jednou, hodím ho přes palubu, bez skafandru. Za pár minut mám spicha s Klingonama, největšíma šmejdama ve vesmíru. A proč si vlastně musím vést tenhle blbej deník? (Všichni jsou na můstku) Picard: Trapáku! Vo co jde? Riker: Jak to mám kurva vědět? Wesley: (tvář ukrytou pod kapucou) mmmmmhhhh mmmmmnnnn. Dat: Možná jsem plně funkční, ale tohle neudělám. Úchyle! Picard: Kdy kurva dorazí Klingoni? Dat: Tak sakra chvíli počkej! Bohužel za několik hodin. Picard: Ty seš taky přesnej jak hovno. Wesley: MMMMNNNN MMMMHHHH Troi: To je ale sprosťárna! Můj výstřih z toho vynech! Dat: A jak asi? Pořád nám ho cpeš do ksichtu. (Vejde doktorka Crusherová, oblečená do odvážné verze uniformy Hvězdné flotily) Crusherová: (přejede prsty Picardovi po hlavě) Jean-Lucu, myslím, že potřebuju zvláštní očkování. Picard: Vypadni! Snažím se dostat poradkyni. Riker: To je moje práce! Picard: Moc ti nejde, trapáku! Běž si dát křupínky a koláčky! Dat: Mluví tu někdo o Geordim? (Dat se zasměje) Geordi: (z interkomu) Slyšel jsem tě, šrote. Myslíš si, že seš něco extra, jenom proto, že sis zařádil s Tašou. Jenomže ta trpěla vyšinovací chorobou. Spletla si tě s vibrátorem! Riker: Nejsem tlustej, Plešoune. Picard: Seš tak tlustej, že tvoje prdel má vlastní kvadrant. Geordi: A máš teplou kočku. Viděl jsem, jak šoustá Troi nohu. Dat: Polib mi, xylofone! Geordi: Zapomeň. (Dorazí trojice Klingonů) Picard: Doprdelepráce! Klingoni! Klingon 1: Já jsem Uf-Uf Klingon 2: Já jsem Ach-Ach Klingon 3: Já jsem Hek-Hek Riker: Na ty nešáhnu ani třímetrovým klackem. Picard: O třímetrovým klacku si můžeš nechat akorát tak zdát. Uf-Uf: Chcete znectít naše jména? Ach-Ach: Jestli jo, bez meškání se pomstíme. Geordi: (interkom) To sou děsný jména! A to sem si myslel, jak není „Dat“ trhlý. Dat: Měl by ses uvolnit, Geordi. Co takhle natočit další díl Kořenů ve warp jádru? (Hek-Hek se nasere a vystřelí phaserem na Picarda. Paprsek se odrazí od kapitánovy blyštivé hlavy a zasáhne Wesleyho) Picard: Bože můj! Zabili Wesleyho! PARCHANTI! Riker: Přestaň se tu vysírat. Vždycky ti lez krkem. Picard: Pro jednou má trapák pravdu. Do hajzlu s tím spratkem. (Přiběhnou krysy a odnesou Wesleyho mrtvolu. Nikdo si jich nevšímá.) Picard: A co vy, klingonský magoři! Nemáte právo sem přijít a střílet mi posádku. (pro sebe) I když je otravná. Ach-Ach: Vadí nám, když nás někdo chce znectít. Dat: Znecti si tohle! (zvedne prostředníček) Hek-Hek: A dost! Vodpálím toho droida. (Vytáhne phaser, Dat ho ale srazí na zem, na které následně bojují. Riker mezitím soutěží s Ach-Achem v tom, kdo vykřikne horší nadávku.) Picard: Přestaňte! Musíme přemýšlet. Co by udělal kapitán James T. Kirk? Troi: No, co by udělal? (Zhmotní se Kirk. Vidíme třpytivý transportní efekt, po němž na koberci zbude hromádka konfet.) Kirk: Volal jsi, Picarde? Picard: Máme tu partu protivnejch Klingonů, co mi právě vodstřelili praporčíka. Teď se mi mlátí s posádkou. Co s tím mám dělat? Kirk: Zjistil jsem, že v takových situacích nejlépe zabírá naslouchající ucho, otevřená mysl a phaser nastavený na maximum. (Kirk a Picard tasí phasery a zpopelní Klingony.) Picard: Díky, Kirku! Dáš si panáka a zašpásuješ si s doktorkou? Kirk: Radši bych poradkyni. (Picard a Kirk odcházejí a hádají se, kdo dostane Troi.) (Objeví se titulek „Fin“) |