Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 30.3.2010 11:35:20
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

jop, pěkně propletený, jen by mě zajímalo proč jí musela Sarah zastřelit, to dělala pro Ring či co?
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 30.3.2010 11:37:31
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Však to bylo v minulém díle :wink:
Toto je spoiler!!!:
Byl to její první úkol pro CIA, NSA nebo pro co to Sarah pracuje.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 30.3.2010 12:16:28
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
takzvaný Rudý test
Obrázek

Příspěvek 30.3.2010 12:35:08
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, to vím, ale proč zrovna jí, určitě nevytáhli její jméno jen tak z klobouku, museli mít důvod proč... nebo taky ne, ale nějak mi to nesedí....

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 30.3.2010 13:05:54
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No jak to tak vypadá, tak agenti mají na první zabití za cíl dvojité agenty, je dost možné, že byla dvojitý agent, taky to mohl být omyl.
Toto je spoiler!!!:
Tak jako tak mu zabila manželku

Příspěvek 30.3.2010 16:01:15
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nebo se jí dost možná chtěli prostě zbavit a Sarah se svým testem byla po ruce. Ono nás možná ještě pár překvapení čeká. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby byl Ring je nějakou skrytou částí CIA.

A čistě povrchně - Chuckovi to v tom obleku a s těmi krátkými vlasy moooc sluší. :D

A promo na příští epizodu:
http://www.youtube.com/watch?v=gEHepasZSn8
:yahoo:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 31.3.2010 09:08:45
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak to byl další šokující díl, to že Sarah zabila Eve jsem teda vůbec nečekal. Podle proma na příští epizodu to bude tentokrát hodně dramatické.

Příspěvek 06.4.2010 09:47:28
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl je naprostá pecka, čekal jsem až se tohle stane tři série a je to konečně tady. :yahoo:

Příspěvek 06.4.2010 12:32:46
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

OK, tak tohle byl nářez... skvělý a úžasný... zatím nejlepší díl...... a Morgan potěšil jak nikdy předtím......... nemůžu se dočkat na další............ :yahoo:

Příspěvek 06.4.2010 16:48:32
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Beru zpátky vše, co jsem si kdy o Fedakovi se Schwartzem myslela, tohle bylo naprosto super! Všechno, co mělo být vyřešeno, vyřešili a naprosto geniálně dokázali navodit zápletku na další díly tak, aby to byl stále Chuck, ale přesto postoupil o krok dál.

Toto je spoiler!!!:
Vlastně to znamená, že z Chucka je už opravdu regulérní špión (že zabije Shawa on se prostě muselo stát, jinak už to snad ani nešlo), a na jeho místo nastoupí nový nerd, Morgan. :D Takže můžou začít zase od začátku s tím, že kolem Chucka vlastně všechno vyřešili, jenom budou teď všichni dělat mentora Morganovi. Jen by mě zajímalo, co jim tam v týmu bude platný, když vlastně nic neumí, ale oni to pořeší. :)
Mám z toho trochu obavy, protože Morgan dokázal být pěkně protivný, ale v poslední dvou sériích dospěl, tak snad to nebudou moc přehánět.
Trochu mi chyběli Awesome a Ellie, a jak je to s tou jejich Afrikou. Ale to se hádám dozvíme už brzo.
Ta Paříž byla krásně symbolická.
A Mark Sheppard by měl dostat vlastní seriál, aby přestal krást seriály jiným :D (scéna ve výtahu neměla chybu)

A teď dva týdny pauza... :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 07.4.2010 06:53:38
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
3 roky... 3 roky... chudák Chuck, to je horší jak prvorepublikový filmy... no, aspoň už po sobě přestanou házet psí oči a budou se věnovat práci.

Casey se zase předvedl, je vidět že pod tou drsnou slupkou je to fajn člověk :-)

A Morgan... darmo mluvit... ten nadělá průšvihů, ale tak třeba využijí jeho schopnosti hráče videoher, televizního diváka a počítačového piráta :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 07.4.2010 17:39:39
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Shaw je pryč! Velký potlesk! Konečně! Jinak moc pěkná epizoda, Chuck se dočkal. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 07.4.2010 18:15:07
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ooooo Johniku to říkáš jenom ty :D viděl si snad někde tělo? Já ne x)

Příspěvek 07.4.2010 18:46:43
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jen to ne, vysypat do toho blbečka aspoň tak celý zásobník!

Příspěvek 07.4.2010 19:00:59
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Viděl jsem jenom jednou, ale Chuck vystřelil dvakrát, ne? Nebo to byl Shaw-ův a potom Chuckův výstřel? Ale nepřekvapilo by mě, kdyby se Shaw propracoval někam výš v Ringu a na konci ho pěkně lovili :D

Příspěvek 07.4.2010 19:05:10
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Vystřelil jenom třikrát, bohužel... Ale v podstatě to byl celý zásobník protože závěr zůstal vzadu. :lol: Měl jich do něj vysypat mnohem víc.

Příspěvek 07.4.2010 19:06:03
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Shaw dostal dvě rány. Spíš je zajímavé, jak Shaw celou dobu Chuckovi vykládá, jak musí být agent bez emocí atd., zatímco on sám udělá tu největší hovadinu ze všech. Věděl, že jeho žena byla zběhlý agent a musel vědět, jak to v téhle branži chodí
Obrázek

Příspěvek 07.4.2010 19:47:32
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak pět let nebo jak dlouho pátral po tom, kdo zabil jeho ženu a nakonec zjistil, že ji zabila další žena, s níž mohl mít teoreticky vztah, a že v CIA ho zradili - takže mu hráblo. To se stává.
Jinak taky doufám, že Shaw umřel. Vypadal mrtvý - ležel navíc tváří ve vodě, takže si nemyslím, že by ho z toho dostali. I když tohle je Chuck, takže co my víme :D Osobně se mi ale líbilo, že Chuck vystřelil víckrát - nebylo to jako bychom to možná čekali ještě někdy ve druhé sérii, že by střílel napůl v panice a vystřelil jednou. Šel za Shawem odhodlaný střílet, protože chtěl chránit Sarah. I když Shaw ho navíc vyloženě provokoval.
Taky se mi tu líbily scény mezi Sarah a Chuckem - asi nejlepší bylo to "you are still MY Chuck" a "You saved me?". Nebyla jsem z toho neustálého natahování jejich vztahu na větvi, ale tohle bylo moc pěkné. :)

Ale je pravda, že ač nevysvětlili všechno, tak by tohle fungovalo jako skvělý závěr seriálu. Snad to i dál bude tak dobré. :)

Příspěvek 07.4.2010 19:54:00
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Přesně jak píše Klenotka... Když tenhle díl skončil tak sem kontroloval seznam epizod, jestli nebyl poslední :D naštěstí nebyl... :yahoo: :bounce:

Příspěvek 08.4.2010 21:51:10
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Super díl.
Toto je spoiler!!!:
No konečně...jen doufám, že se to příštim zase nepokazí :). To bylo takové milé :D.
Ale tedy s tim Shawem je to divný...jasně, zastřelila mu ženu, kterou miloval, o to nic, nicméně dle jeho charakteru, který jsme měli možnost vidět, bych tohle v něm neviděla. Zvláště ještě poté, co si logicky odůvodnil, co a jak a kdo že za to může. Možná kdyby to bylo hned za sebou. Ale tohle plánované. Nevim, k němu mi to prostě nesedí.
Morgan potěšil :). A John. A scény s admirálem :lol:.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 09.4.2010 21:31:23
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Právě jsem dokoukal zatím poslední díl a jsem v naprosté extázi! To bylo něco neuvěřitelného, na tento moment jsem čekal od začátku Chucka. Ten závěr byl opravdu dost velké klišé (happyend), ale u Chucka mi to vůbec nevadí, ba naopak, bylo to skvělé. Tento díl prostě neměl chybu. Každopádně jsem zvědavý, co budou řešit teď do konce sezóny, skoro to vypadá, jako kdyby tvůrci tímhle dílem nejprve zamýšleli konec sezony a pak to nějak protáhli. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Příspěvek 09.4.2010 22:27:54
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Však taky jo. Původně měla mít 3. série jen 13 epizod, a protože nevěděli, jestli je obnoví, tak to napsali tak, aby se dalo pokračovat, ale zároveň to sloužilo jako případné finále seriálu. A pak jim NBC přiklepla dalších 6 epizod, tak pro to vymysleli další story-arc a dořeší tam i jiné věci, které teď nestihli.
V NBC už začínají přemýšlet jako ve FOXu :smile:

Nečtu moc spoilery, spíš jen o tom, kdo bude v seriálu hostovat, ale ve spojení s tím jsem právě narazila na rozhovor se Schwartzem. Spoilery!
Toto je spoiler!!!:
Jednak se tedy v posledních epizodách vrátí papa Bartowski (kdo viděl trailer na další díly, tak ho určitě viděl), a taky bude hostovat v jedné epizodě Christopher Lloyd (aka ´DocˇBrown) jako terapeut, ke kterému Chuck půjde.
Co se týče vztahu Chuck/Sarah, tak prý to bude hlavně o tom, jak Chuck bude učit Sarah mít plnohodnotný vztah (nejsem si úplně jistá, jestli zrovna on je na to ten pravý :D ).
Taky to Shawovo zabití jen tak nepřejdou a myslím, že sám Zach říkal, že na to čekal dlouho (až Chuck někoho zastřelí, protože to bylo nevyhnutelné) a bude se s tím potýkat. Pochopila jsem, že nepůjde úplně o výčitky, ale spíš o to, jestli bude schopný používat zbraň i bez toho, aby zachraňoval Sarah. Či nějak tak, radši jsem se v tom moc nevrtala :)

Ale jsem ráda, že ta pauza není tak dlouhá. Momentálně sjíždím staré díly, a jsem u osmé epizody 1. série. :)

Příspěvek 27.4.2010 16:55:55
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Chuck... Chuck. Chuck! Chuck!!!! Chuuuuuuuck :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Víc toho k dílu nemám co říct, možná jenom :rflmao: :rflmao:

Příspěvek 27.4.2010 17:49:29
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tohle bylo geniální :lol: Zachovi ty vlasy takhle hrozně sluší a s Yvonne tvoří výborný pár. Caseyho ale chudáka čekají krušné časy. :smile:

Příspěvek 02.5.2010 21:20:49
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Chuck mě prostě zase nezklamal. Tenhle díl byl hodně vtipný a povedený. Strašně moc doufám ve čtvrtou řadu, nevíte někdo, jestli se o ní NBC nějak nevyjádřilo?

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály