Jimi Hendrix, Bob Marley, Loreena McKennitt, Enya, Guns'n'Roses, Kabát, Metallica, Eric Clapton, Nightwish, Red Hot Chilli Peppers, keltská hudba, vážná hudba, Gregorian - poslední dvě spíš jen okrajově +nějaký ten punk občas
Docela velký rozptyl Není to nijak seřazené, pokud si vzpomenu na další tak dopíšu
Every single Jedi, including your friend Obi-Wan Kenobi, is now an enemy of the republic.
mne se posledni dobou libi Chemical brothers. hlavne alba: Come with Us a (4,8,15,16,23,42 )Push the button.
ale nektery rad nemam, jako ty kde je jeden song jako druhej.
taky posloucham Offsprings, to je klasika (:
Rodney: "Patnact? Kam chodite na tyhle nesmyslny cisla?"
My chemical romance, Green day, Fall out boy, Lostprophets, Simpl plan, Sum 41, 30 secods to Mars, Billy Talent, Killers, Red Hot chilli peppers,...... no to jen zevrubný výčet toho co momntálně posloouchám.
Zdárek, já nemám vyhraněný styl ( sice nesnáším dechvoky),jinak poslouchám to co se mi líbí, třeba si vyberu jen pár písniček z celého alba a dám si je na mp3 přehrávač.
Tedka mám na disku 130 GB mp3 ( a hromady dvd-ček), ale nechce se mi to probírat, je toho moc
" Líza: Tati, provedli jsme něco hrozného!
Homer: Rozbili jste auto?
Bart: Ne.
Homer: Probudili jste mrtvé?
Líza: Ano!
Homer: Ale auto je celý...
Bart a Líza: Hmm...
Homer: No tak sláva! "
já mám písniček sice jen 20GB ale zase vim, co tam mám. Jinak teď sem si stáhnul Italskej metal od skupiny GRAVEWORM a je to fakt dobrý. Pak taky neni špatná MORGANA LEFAY a THE SINS OF THY BELOVED. A pak všechno to, co sem psal už asi před rokem...
Já mám nejraději jazz, jak moderní tak i dobovej:)
Ale poslechnu si i reggea, soul a někdy i vážnou hudbu Taky holduju Junglu a však musím konstatovat že poslední dobou mi spíše příde k chuti více živá hudba než elektronická.. což je pro mě škojící protože jsem odkojen na Teknu Kdyby jste někdo věděl o nějakém moderním jazzu tak dejte vědět víc dik
Nejradši mám asi S.O.A.D. a ted posledni dobou zacinam poslouchat SLIPKNOTY,vřele doporučuji,je to fakt velkej nářez
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance [img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]
Francouzský keltský rap (jako fakt). Konkrétně Manau
A pač se učím fráninu tak jim dokonce místy něco rozumím "Un mauvais dieu dort dans les catacombes..."
Zdá se, že jsme se navzájem pozdravili, urazili a udělali přestávku
Ja posloucham trance, ale ne tak ledajaky. Posloucham predevsim Ferryho Corstena, Svensona & Gielena a Tiesta - v tomhle poradi. Hlavne posloucham remixy od nich. Sem zvedavej, jestli to bude nekdo znat. Tiesto je sice znamej, ale ty veci co od nej posloucham znamy vubec nejsou.