Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 17.9.2005 - další epizody SGA

17.9.2005 - další epizody SGA

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Příspěvek 17.9.2005 10:58:53
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

viz. stargate news
"Gods are selfish beings who fly around with little red capes and don't share their powers with the mankind." Lex Luthor

Příspěvek 17.9.2005 21:22:08
LDK

Odpovědět s citací

toz sem nasel na netu trailer na 9. dil Atlantis takze njoy :)

http://66.203.200.162/videos/stargateatlantis2M-b.mov

Příspěvek 17.9.2005 21:25:03
LDK

Odpovědět s citací

tak je to enom trailer na 2. radu atlantis, ale i tak je pekny :)

Příspěvek 18.9.2005 14:38:38
xoam

Příspěvek 18.9.2005 14:42:44
xoam

Odpovědět s citací

To cool bolo na ten Teaser....

INAK info tu ADMIN....
Tak neviem odkial mas to info na stránke ale podla vysielacieho planu
ktory sa nachadza na stránke MOVIECENTRAL sa bude vysielať
19. 9. 2005 len epizoda INTRUDER (202).

NOVE premierove epizody ako napriklad (211)
je naplanovana na 21. november 2005.!!!!!

Příspěvek 18.9.2005 15:33:50
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

xoam píše:
INAK info tu ADMIN....
Tak neviem odkial mas to info na stránke ale podla vysielacieho planu
ktory sa nachadza na stránke MOVIECENTRAL sa bude vysielať
19. 9. 2005 len epizoda INTRUDER (202).

NOVE premierove epizody ako napriklad (211)
je naplanovana na 21. november 2005.!!!!!

Moviecentral a Movie Network asi nebude totéž - ta informace je podložena přímo jejich stránkami
    http://www.themovienetwork.ca/stargateatlantis/schedule.php
jen škoda, že nepokačují dalšími díly po "The Lost Boy". :(

Příspěvek 18.9.2005 18:32:54
Sydius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Parada takhle to nestihnu ted stahovat dva dily najednou kdyz mi to jede torrent max 6Kb/s(teda jednou se mi stalo ze jsem to stahoval 25Kb/s ) a cekat na DC++ na volnej slot je asi jako cekat na novu
nez odvysila dalsi rady :wink:

Příspěvek 18.9.2005 19:53:40
ZZ

Odpovědět s citací

To by mě zajímalo co děláš, když já mám z DC díly během pár dnů doma uplně bez problémů. Sloty nesloty :D

Příspěvek 18.9.2005 22:32:59
Sydius Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ZZ píše:
To by mě zajímalo co děláš, když já mám z DC díly během pár dnů doma uplně bez problémů. Sloty nesloty :D

Ale ja je potrebuju behem nekolika hodin ne dnu :wink: kdyby se to stahovalo alespon 20 kb/s (by bylo super) 8)

:]

Příspěvek 18.9.2005 23:41:54
Domaci

Odpovědět s citací

sg1 9x09 titulky su uz na titulky.com :]

...

Příspěvek 19.9.2005 04:58:01
Dancelis

Odpovědět s citací

Sydius píše:
ZZ píše:

Ale ja je potrebuju behem nekolika hodin ne dnu :wink: kdyby se to stahovalo alespon 20 kb/s (by bylo super) 8)

Já občas stahuju přes torrent i přes 200 KB/s a to skoro neuploaduju. Ale jen když mám štěstí, jinak je to většinou za pár hodin. :)

Příspěvek 19.9.2005 05:58:07
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Příspěvek 19.9.2005 11:56:10
Saix Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

9x09 - Prototype
české v 1.2 by Rebelian Translators

http://sys.d2.cz/upload_by_muti2/getFile.php?file=sg-1/s9/stargate.sg1.s09e09.ws.dsr.xvid-crimson.rar

omlouvam se za zpozdeni a zaroven za takoveto uverejneni novych titulku... duvody jsou hned dva... s prichodem noveho skolniho roku jsem se opet prestehoval na kolej a kvuli vyhorelemu switchi ted bohuzel nemam pristup na internet... a kdyz uz jsem se ted z nejakeho pocitace na momnetik na inet dostal, zas tu prozmenu nemam patricne technicke zazemi pro aktualizaci... diky za pochopeni ;)

Příspěvek 19.9.2005 16:14:03
Lut.Colonel John Shepp

Odpovědět s citací

ty titulky sou nic moc... co to je za tym??? vechny tam nazyvaji podplukovnikama.. kdyz sou uz vsichni plukovnici jak cameron tak cartrova... rikaj tam colonel to je plukovnik a ne lutenet colonel to je podplukovnik.. vzdyt vlastne oneill povysil carterovou na plk.. no nic a jeste vec ktera me rozesmala... vite jak je Prior of the Ori ... no je to tam prelozeno jako naky Převor Ori... take divne ne Převorove LOL sem se zasmal to slovo jen si to reknete Převor Ori :D :D :D

Příspěvek 19.9.2005 16:39:49
D--MAN

Odpovědět s citací

Lut.Colonel John Shepp píše:
ty titulky sou nic moc... co to je za tym??? vechny tam nazyvaji podplukovnikama.. kdyz sou uz vsichni plukovnici jak cameron tak cartrova... rikaj tam colonel to je plukovnik a ne lutenet colonel to je podplukovnik.. vzdyt vlastne oneill povysil carterovou na plk.. no nic a jeste vec ktera me rozesmala... vite jak je Prior of the Ori ... no je to tam prelozeno jako naky Převor Ori... take divne ne Převorove LOL sem se zasmal to slovo jen si to reknete Převor Ori :D :D :D

si asi na hlavu tie titulky sú super už som to pozeral a Carter a Mitchell su obaja podplukovníci to ,že ich amici volajú skrátene plukovník je už iná vec a
nechceš mi náhodou povedať ako by bolo možné povýšiť majora na plukovníka :?:

Příspěvek 19.9.2005 16:47:21
Návštěvník

Odpovědět s citací

ale ti Převorove Ori to je sila... to je jako nake vory... nebo co... no hruza...

Příspěvek 19.9.2005 19:29:45
peetter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Anonymous píše:
ale ti Převorove Ori to je sila... to je jako nake vory... nebo co... no hruza...

tohle beru jako poklonu nasemu Věrozvěstovi.

Jinak titulky jsou kvalitni a o tom neni pochyb. A Carterova i Mitchell jsou podplukovnici, jen se ty hodnosti v Usa tolik neprozivaj a pouziva se zkracene Colonel

Příspěvek 19.9.2005 19:54:54
Návštěvník

Odpovědět s citací

O.k. proto sem tam furt slysel colonel a ne to lutenet...

no titulky kvalitni sou !! ale ti Převori bije mi to do oci kdyby to hosi opravili na Věrozvěsti... PLS!!! :D

Příspěvek 19.9.2005 20:58:01
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Anonymous píše:

no titulky kvalitni sou !! ale ti Převori bije mi to do oci kdyby to hosi opravili na Věrozvěsti... PLS!!! :D

Když jsi tak chytrý, tak si sežen program na úpravu titulků a předělej si to sám. Ono udělat titulky za 2 dny není jednoduché. Ber v potaz, že SG měl přemiéru v sobotu, a toho ti co dělali titulky museli stáhnout, aby věděli o čem to je a pak to ještě překládat a pokud se ti něco nelibí, tak si je dělej sám nebo si to uprav, ať má dušička pokoj. :D :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 19.9.2005 21:31:11
peetter Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jakop píše:
Anonymous píše:

Když jsi tak chytrý, tak si sežen program na úpravu titulků a předělej si to sám. Ono udělat titulky za 2 dny není jednoduché. Ber v potaz, že SG měl přemiéru v sobotu, a toho ti co dělali titulky museli stáhnout, aby věděli o čem to je a pak to ještě překládat a pokud se ti něco nelibí, tak si je dělej sám nebo si to uprav, ať má dušička pokoj. :D :D

no to slovo se tam objevuje jen nekolikrat, tak neni problem pro tohokdo chce si to upravit....staci dat v total commanderu F4 a nemusis mit ani zadnej program.

2 Jakop: Nezalezi na tom jestli jsou titulky za 1 den nebo mesic, ale prevor mi taky nezni nejlip...proto jsme davali verozvest(zni to trochu lip)

Příspěvek 20.9.2005 06:01:36
DMAN

Odpovědět s citací

uz je k stiahnutiu aj 2-09 Aurora
http://www.mininova.org/tor/113831

Příspěvek 20.9.2005 06:48:06
Návštěvník

Odpovědět s citací

jakto kdyz jeste nebyla odvysilana??? nebo jo??? :D

Příspěvek 20.9.2005 07:07:03
DMAN

Odpovědět s citací

bola na kanadskej televizii :D

Příspěvek 20.9.2005 08:48:13
Lord_Hell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tadyk vám dávám odkaz a 9 díl ATLANTIS můžete jej použít http://www.mininova.org/tor/113831
a ješte jeden:
http://www.mininova.org/tor/113839

Váš Lord Hell

Příspěvek 20.9.2005 09:12:12
Marlboro Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mám pro vás skvělou zprávičku... Rebeliani s největší pravděpodobnosti nebudou čekat na páteční díly a Auroru začnou překládat ze včerejšího dílu (viz torrenty výše) ... takže nebudeme čekat až do víkendu. Bohužel však je jen jeden díl, 2x10 bude až o tom víkendu :(

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM